Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 550
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
anita29 smile3501 smile3501 smile3501

Тези дни доста прегреших, но ще продължа. Имах гости и вчера пих червено вино, изядох няколко солети и пиле с майонеза. Сега пак се стягам и ставам стриктна. Остава ми още една седмица.

Успех на всички ни.

# 676
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 newsm10 newsm10 newsm10

# 677
Добро утро!

Къде сте всички?

Нещо се е развалил кантара ми и не мога да се премеря. Дано да продължавам с минусите.

Днес ще закуся арени яйца със салата, за обяд и вечеря - задушен заек.

# 678
  • Испания и Стара Загора
Дбро утро,
аз съм тук и продължавам напред.Оставатт ми 3 дни до края. Peace

# 679
На мен ми остават 6 дни.

Сега си мерих едни панталони от минали години и влизам в тях, малко трудно ги закопчавам, но това за мен е голямо постижение. Ще продължавам упорито, дано ми станат панталоните.

# 680
добър ден и от мен днес закусвах омлет но за деня не съм измислила какво ще ям много минуси на всички newsm10

# 681
Привет, дами!  bouquet

Минавам на отчет - за 16 дни - 3кг. Party
При мерките положението е още по-добро. В началото едва закопчавах пола 44 номер, сега 40 номер ми е точен. Peace Преди да забременея, носех дрехи 38 - 36 номер. Близо съм до заветната цел, няма отказване.
За грешките - веднъж хапнах малко торта, но нямаше как - на кръщенето на детето беше. Blush Пия и Кола лайт от време на време. Други пропуски нямам.
Чувствам се чудесно! Дрехи, в които до скоро не си и помислях, че ще вляза, вече ми стават. Flutter

Успешен режим на всички!  bouquet

# 682
Браво тази сутрин само хубави резултати прочитам  Hug
Аз, още не съм започнала  #Cussing out, нещо след 90- дневната ми е мн трудно да спазвам диета.
Надявам се скоро да се мотивирам и да почна, мъчат ме тез 5-6 кила и тва си е, ама............... #2gunfire

# 683
Здравейте!
Днес прегреших с бисквити и солети. Много зле ми стана после. Всички ми казват колко много съм отслабнала и аз реших да се почерпя по случая.  newsm45
Остават ми само три дни и накрая се изложих.

# 684
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аз приклчих с диетата още вчера.Хапнах торта,но мми стана направо зле от толкова сладко. SickСега в почивката смятам да наблегна на млечните продукти и плодовете.
Крайния резултат при мен е -6кг,и много см.Не съм се мерила с метър,но усещам по дрехите.Ето и снимки да сравните(е имам да свалям още 10-15кг,но бавно бавно и това ще стане). Wink

На първата снимка съм 91ккг(август тази година),а на втората съм сега 82кг.Първите 3кг ги свалих покрай прохождането на дъщеря ми,а другите с БВД Peace

http://prikachi.com/images/326/2567326m.jpg
http://prikachi.com/images/327/2567327b.jpg

# 685
Изглеждаш страхотно, Анитаbouquet
Разликата е огромна. Невероятно е, как 10 кг променят визуално човек.

Да попитам - приключи с първия етап или с цялата диета?
Още веднъж, поздравления за чудесните резултати! Има с какво да се гордееш.  Wink

# 686
  • Испания и Стара Загора
Hope приключих с първия етап.На 1.11. ще започна втория. Peace

# 687
hope newsm10 newsm10 newsm10 разликата е ооогромна нищо че 10кг. на думи са нищо обаче изглеждаш много променена разликата е от небето до земята.успех   bouquet

# 688
  • Испания и Стара Загора
hope newsm10 newsm10 newsm10 разликата е ооогромна нищо че 10кг. на думи са нищо обаче изглеждаш много променена разликата е от небето до земята.успех   bouquet
Снимките са мои Flutter

# 689
  Laughing Очевидно е време и аз да изровя някоя друга снимка.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт