Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 551
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ихааа, супер са ви резултатите. Аз пък за 29 дни до тук съм -4.1 кг, но си позволявам и плодове и млечни от време на време, че иначе ми е много трудно. Но за никъде не бързам, остават ми още 8.900 кг и ще съм доволна, дано в следващите 2 месеца си заминат трайно  Peace

# 76
И аз държа фронта стриктно. В неделята имам прегрешения но нямаше как просто не устоях. Следващата още от сега си знам че пак няма да е мн режимна понеже кузунак си позволявам веднъж годишно и му дойде момента. Та за това цялата седмица я карам доста строго. Не съм се теглила но по дрехите се усещам по слаба.

# 77
Аз пък съм решила да не се давам! Козунак и кифли ще ям после! Сега ще има агънце, зелена салатка, яйца....
В събота и неделя бях на панаир - около мен разни локуми, зах. памуци и др такива, но аз ги подминавах все едно са от тенекия...  bowuu Чакам аплодисменти за това Wink
Не знам колко ще устискам, но за сега съм горда със себе си.
Аз започнах да пия и по един зелен чай вечер, защото се оказа, че почти се храня със суха храна.... Нали не пречи нещо?!  newsm78
Кураж на всички ни! Hug

# 78
  • София
.:Биляна:., браво за издръжливостта!  smile3501
Аз също си мисля покрай великден да не му отпускам края. И без това обичам агнешко и зелена салатка с яйца повече от козунака, а тази година мама каза, че няма да прави домашен, та съвсем не съм съблазнена  Peace

# 79
  • Русе
Ее....браво на Вас момичета   bouquet
И аз за сега държа фронта и не мисля,че ще посегна към козунака  Naughty
Голям инат съм така, че съм си казала - щом съм се хванала на хорото ще го играя до край и то както трябва!!

Пожелавам на всички да не съгрешават покрай празника или ако все пак съгрешат да е много малко и да продължат напред!

# 80
Ще ме откажете от козунака бе мадами  Grinning Супер сте  всички, много мотивирани браво!!!

# 81
  • София
Ами точно този празник е доста съобразен с нашата диетка - месце, яйца, салатки - какво по-хубаво? Докато на Бъдни вечер примерно пеех друга песен  Crossing Arms

# 82
  • Русе
White tulip.. да, така е, и можем само да се радваме от този факт, че ако бяха Коледните празници.. лелее малеее  ooooh!

На мен момичета днес ми е 10 ден и не искам да се тегля, че съм се вманиачила в този кантар  Crazy
Казала съм си, че чак след седмица ще се кача пак амаа.....ще видим  Laughing Rolling Eyes

Лек и диетичен ден, милички   bouquet

# 83
Аз пък се качих - 68кг - много се радвам! И понеже виждам, че има ефект даже не мисля за козунаци - иде лято, няма време!  Hug

# 84
  • Бургас
Здравейте

Биляна я кажи къде беше на панаир? Simple SmileАз бях в Провадия на панаир в събота и неделя ,че като видях и ти си писала за тези два дни:)
Момичета аз чакам да мине великдена и пак ще минавам на диетката трябва още поне 5-6 килца да смъкна.
Ами това от мен

# 85
Здравейте момичета, искам да ви попитам няколко вапросчета. Първо задължително ли е да се пият витамини по време на диетата, или може и без тях. И ако пиете какви са, от каде си ги купувате и през какво време ги пиете newsm78 И още едно вапросче колко е максималния брой яйца, който може да се приема за ден. Защото те са позволени, но когато са в много голямо количество не са полезни. А нали предстой Великден, и знаете че яйца няма да ни липстват. Пожелавам ви успех и само минусчета Peace

# 86
  • София
_Ани_ , аз до сега само калций съм пила допълнително, защото когато не ядем млечни продукти и мляко няма от къде да си ги набаваме калция  Peace
Яйца знам, че не  ехубаво да се ядат по повече от 7-8 на седмица, защото пречат на холестерола да е в нормални граници. Все пак аз около Великден си позволявам понякога и по 2 яйца на ден и все още съм си добре  Peace

# 87
Здравейте момичета   bouquet
Присъединявам се и аз!
Дълго се чудех кога да започна диетката и реших че на 1 април ще е добре ( да излъжа глада)  Crazy
Имам да сваалям кг.... и да сваааляяям...  Crazy  
Миналата година свалих 15 кг. с тази диета, но ги върнах доста бързо та дори и качих още толкова  Sick но аз съм си виновна.. само сладко и тестяно  ooooh!
Та така.. сега съм се захванала сериозно! Започвам да ви чета редовно!
Хайде успех на всички и бързо сваляне на кг!  Hug

# 88
И аз съм тук,старая се да спазвам режима,но в седмицата един-два пъти прегрешавам TiredСлаба воля ли е,недостатъчна мотивация ли...иначе редовно ви чета.Гледам да не се тегля много,стигнах до извода,че по дрехите най-добре си личи,а аз имам доста дрехи от слабия ми период и достатъчна база за сравнение Simple SmileПо празниците съм решила да ям основно яйца,месо и салати,козунаци и без това не обичам.Успех момичета,не се отказвайте,аз за сега съм само общо -3кг.,ама ще сваля още 5 Peace

# 89
  • Русе
Аз пък момичета не можах да се стърпя да не стъпя на кантара...и ето за моя голяма радост още едно кило надолу.
Много съм хепи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт