Безвъглехидратна диета - Тема 13

• 58 562
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Нещо сте се умълчали? Я кажете по колко кифли изядохте!   newsm53 Аз нещо се изкушавам - казвам си, че от една нищо няма да стане, ама още удържам фронта Crazy

luchkata, аз съм от Старозагорско, панаирите бяха в две съседни на моето села, не сме били на едно и също място!  Wink

# 91
Хей момичета, къде сте? Защо не пишете? Как върви  борбата с килограмите. Какви са резултатите.  Simple Smile

# 92
  • Русе
Мойто сваляне е в период на зацикляне. Уж свалих още едно кило тази седмица ама то все играе надолу, нагоре.
Бе общо взето тази седмица нищо не съм свалила, що така  newsm78

Ама не се отчайвам давам напред и това е Simple Smile То е нормално в един период да спреш да сваляш ( така се успокоявам и все си го повтарям  Crazy)

# 93
ох като не съм на работа и нямам с какво да се занимавам все ме влече към хладилника, тези празници ми разбиха тактическия план Simple Smile

# 94
Признавам си - онзи ден изядох половин кифличка. Embarassed Но като се има предвид колко бих изяла ако не съм на диета...... направо си е нищо!  Wink

Иначе още съм 68 кг., но не се шашкам -все пак вчера доста си хапнах агнешко, яйца, салатка... - позволени неща, но доста!

Днес ми е ден 13 -ти дано до края да стана  поне 65кг!  Praynig

# 95
Здравейте на всички!
Днес започвам да изчета тази тема защото ме заинтригува.
Видях на първият пост и Лунна диета- какво ви е мнението за нея?

# 96
Здравейте!
Имам да свалям 8 кг, и се зарибих с тази диета, т.к. много обичам месо и всякакви салати.
Имам едно питане, дали е подходяща за кърмещи жени?  Кърмя детето си само нощем няколко пъти и сме в процес на отбиване.

# 97
Здравейте! Минах първия цикъл на тази диета и имам 7 кг. за 24 дни. Следва почивка 2-3 седмици, но за 5 дни сега по празниците съм си върнала 2 килца. Мислех да мина на дюкан, но ще пробвам още един цикъл 24 дни и тогава ще преценя какво да предприема. Този режим много ми допада, защото всичко, което консумирам го обичам. Започвам от днес, макар и само с 5 дни почивка, но не мога да рискувам да си върна тези 7 килограма. Вие какво ще ме посъветвате?
Ще ви споделя как протичаше при мен безвъглехидратната диета.
Сутрин пия кафе с подсладител(половин таблетчица, защото не го обичам много сладко), после си разтварям една таблетка с витамини и минерали(таблетките също са с подсладител), към 10-11 часа хапвам 1 или 2 сварени яйца, пак кафенце, минерална вода, на обед месце(без значение какво), или рибка със салата. Салатите ги редувам - домати и краставици с лук и решички, зелена салата и залева салата(без моркови), следобед пак кафе или чай с подсладител, вечерта също както на обед, преди лягане изпивам по една чаша зелен чай, от силния. След шестия ден си пийвах по чаша-две винце, обикновено вечер с яденето. Хапвала съм и свинско и агнешко и пилешко и риба, както и субпродукти - дреболийки Simple Smile
Да видим след 2-рия цикъл какъв ще е резултата.
Simple Smile

# 98
Браво,7кг. си е супер резултат smile3501Може ли да споделиш от колко кг. стартира и колко имаш за сваляне,защото при мен върви много слабо Tired

# 99
започнах от 77 килограма. За 5 дни свалих 4кг. след което една седмица задържах, но това според мен беше, защото бях в цикъл и след това до 24 още 3кг. Общо 7 кг. загуба на тегло. Въпреки задържането обаче, се чувстваше по дрехите ми и видимо по тялото ми отслабването. Сякаш тялото се моделираше. Интересното е, че промяната беше в най-проблемните ми зони, а именно брич, който трудно се премахва, бедрата и дупето. Сега през 5-те дни почивка от диетата върнах 2 килца, затова от днес стартирам 2-рата серия от 24 дни, да видим какъв ще е резултата.
Някъде прочетох мнение, че всички диети дават резултат, важното е да попаднеш точно на тази, която е за теб. Аз мисля, че открих своята в лицето на безвъглехидратната диета. Целта ми е да достигна 63 кг. по изчисление на една таблица(забравих точно коя, но не беше на БГ)
Успех, мила! Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 15:19 от furiika

# 100
zdraveite momi4eta,v4era mi be6e 21den ot dietata,21 dni bez nikakvo pregre6enie i..... v4era ve4erta ne izdarjah,hapnah si nqkolko kurabiiki,mnogoooooooooooo me e qd na sebe si 4e to4no nakraq q opleskah Sad,no ina4e za tezi 20dni sam svalila 5kg,kato poslednata sedmica zadarjah,sega mislq da napravq po4ivka i za opitam s vtori cikal,nadqvam se uspe6en Wink

# 101
 furiika , поздравления за резултата! Но според мен недей да избързваш със втория тур! Организма ти със сигурност е изтощен! Опитвай се да се храниш разделно, както е писано на 1-ва страница!  Hug
На мен днес ми е ден 14-ти още съм 68 кг, но и аз съм в цикъл - значи е от това? newsm78
Иначе по дрехите се усеща промяната - днес съм с един панталон, който едва закопчавах, а сега ми е удобен!  Heart Eyes

# 102
  • Русе
Много хубави резултати, браво  Hug

Аз си хапнах снощи малко тиквени семки.. Whistling, но като се изтеглих тази сутрин пак съм свалила няколко грама, така че не се чувствам толкова гузна  Rolling Eyes

# 103
Zdraveite... Ot sytrinta sum se zaxvanala da 4eta vsi4kite vi temi no ne mojax da namerq otgovor na jelaniq ot men vupros.. ta taka bix iskala da popitam sled  tezi 24 dena dieta .... ako ne se xranim razdelno po kakuv dryg na4in da se xranim za da ne ka4im Kg....

# 104
Ох, нямам думи  Embarassed еми както си и очаквах де. Сега вече сериозно трябва, че се очертава да се върна и на работа, а няма да ме познаят ако се явя в този вид. Най- трудно ще е да си "смаля" разширения стомах. Може и с лунна да съчетая безвъглехидратната. 
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт