Йогурт с плодове за десерт или за следобедна закуска?

• 4 189
  • 38
  •   1
Отговори
Йогурт с плодове за десерт м/ у храненията ли давате или за закуска било то сутрин или следобед?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:14 от Щастлива Бубичка :)

# 1
Аз между храненията не давам нищо друго освен вода. Йогурт с плодове давам следобяд. Ако е в бурканче давам цялото 190 гр., ако е от тези по 100 гр,. давам две.

# 2
За закуска - сутрешна или следобедна. Десерти никога не съм предлагала, а и не мисля, че едно малко бебе или дете е в състояние да си напълни стомаха с яденето и после да изяде бурканче с крем или йогурт  Crazy

# 3
И аз съм против даването на десерт на малко дете. Йогурта според мен е подходящ за следобедна закуска.

# 4
Давам за следобедна закуска с бисквитки. Между храненията не давам нищо.

# 5
  • Стара Загора
За следобедна закуска  Peace

# 6
Давам след хранене,като десерт или следобяд

# 7
Много се спекулира с тази дума-"Йогурт". В България може да се намери хубаво кисело мляко, защо на всяка цена да е "Йогурт"?
....Но всеки си решава сам.
Засега сме на бисквити с мляко, с АМ или кисело мляко като закуска. / следобед/

# 8
Аз давам кисело мляко с плодове за следобедна закуска, но понякога и като десерт около половин час след обяда.

# 9
За закуска - сутрешна или следобедна. Десерти никога не съм предлагала, а и не мисля, че едно малко бебе или дете е в състояние да си напълни стомаха с яденето и после да изяде бурканче с крем или йогурт  Crazy
Сякаш аз съм го писала.
Десерт не давам никога, йогурти яде за следобедна закуска.

Много се спекулира с тази дума-"Йогурт". В България може да се намери хубаво кисело мляко, защо на всяка цена да е "Йогурт"?
Не се спекулира!
Имат се предвид бебешките млекца в бурканче или пластмасова кутийка, които и самите производители са нарекли йогурт за бебета.
Кисело мляко, по смисъла на такова е съвсем друго нещо.
Авторката на темата не пита за него.

# 10
  • София
1-2 пъти съм давала като десерт, но основно за следобедна закуска го давам.

# 11
За следобедна закуска Peace

# 12
И аз го давам за следобедна закуска.  Peace

# 13
  • София
На тази възраст давах йогуртите сутрин или следобяд като закуска. Между храненията нищо не съм давала (освен плодове).

# 14
  • Бургас
За десерт не съм давала .Като самостоятелно хранене-сутрешно или следобедно.

Общи условия

Активация на акаунт