Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 527
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Че току виж някои извадили и усмирителните ризи. ooooh!

Бабилия, сигурно е избълвала куп простотии.. Confused
Браво, че сте се обадили. Peace

# 586
Ами то и инвалиди по негово време не се виждаха по улиците.Хайде да не газим в тези води Stop
Сравнението ти е най-малкото неуместно!!!
Толкова ми е писнало от кучета и защитниците им, че съм на косъм да погазя разбиранията си за ненасилието!!! След като днес настъпах поредното кучешко лайно  #2gunfire Аман вече! Явно нито управляващите ще решат проблема с бездомните кучета, нито пък малоумните собственици на ротвайлери, питбули и т.н, избиващи комплекси ще се научат на елементарно поведение. Това не е държава просто - да не смееш да си изведеш детето навън и през цялото време да се оглеждаш като бодигард - дали преминаващото покрай теб и детето псе е благоразположено или пък нещо не му е ден и ще ви нападне!!!
Решението май е просто да се махнем от тая държава и да я оставим на кучетата и любителите им - да си живеят тука задружно.

# 587
E.L. подкрепям!

Уличните кучета трябва да се умъртвят. До едно. Както и Мима... Както и всички животни, които застрашават човек.

Енд.

# 588
Случаят с Мима е съвсем друг - там става въпрос за неоправдана жестокост.
Но случаите с агресивни нападащи хора кучета стават все повече, направо са си ежедневие вече. Интересно ми е каква щеше да е ако не ставаше въпрос за нападения от кучета, а от мечки например. В такива случай ловните дружинки организират шайки нали?  Mr. Green И смъртната присъда не подлежи на обжалване!

# 589
Ами като се има предвид, че имаме известен политик - бракониер ... дето уби вълк ...

а кучето е опитомен  вълк - Canis lupus familiaris

# 590

а кучето е опитомен  вълк - Canis lupus familiaris
мдаа, а много хора го забравят и се отнасят с кучетата сякаш са човекоподобни маймуни, "пръв приятел на човека", "член на семейството" - дрън-дрън...кучето си е вълк, колкото и да е възпитано дълбоко в себе си носи вълчето. "вълкът козината си мени, но нрава не". И това вкоренено вълчо поведение се проявява особено силно при уличните кучета - събират се на глутници, нападат...особено зимата. Не, не им е мястото по улиците!

# 591
# 592

а кучето е опитомен  вълк - Canis lupus familiaris
мдаа, а много хора го забравят и се отнасят с кучетата сякаш са човекоподобни маймуни, "пръв приятел на човека", "член на семейството" - дрън-дрън...кучето си е вълк, колкото и да е възпитано дълбоко в себе си носи вълчето. "вълкът козината си мени, но нрава не". И това вкоренено вълчо поведение се проявява особено силно при уличните кучета - събират се на глутници, нападат...особено зимата. Не, не им е мястото по улиците!

Момиче, спри се.
Нито мястото на кучетата е на улицата, нито на ненормалните собственици- по кучешките боеве.
Но тези факти няма да се променят с осторожно лаене в майчински форум.
Съветвам те да поемеш дълбоко въздух, а после да направиш една отрезвителна разходка.
Ще ти подейства добре.

# 593
Smatri,ако си честна пред себе си-ненормалните собственици са само тези, които устройват боеве ли?Аз, като висяла по кучешките полянки на 3 квартала съм се нагледала на достатъчно такива, дето не устройват боеве.Просто са неадекватни.И това коства неприятности.

# 594
Отрезвителната разходка я направих сутринта - прибрах се с кучешко лайно на подметката  Confused
Ненормалните собственици са навсякъде, и са много.
Ситуация - бутам си кротко количката, минавам покрай поляна на която тичкат няколко "кученца" с размери на пони- отвързани, естествено. Едно от тях приближава до количката и почва да души дъщеря ми, аз не се страхувам от кучета, готова съм при най -малкия знак за недоброжелателност да го ритна яко в муцуната и затова с най-спокоен тон казвам на собственичката /млада дама/: "моля ви, отдръпнете си кучето от количката", на която тя още по-спокойно и усмихнато отвръща - " не се притеснявайте, то е свикнало с деца!". и аз  Shocked - то като е свикнало, аз не съм свикнала пък с кучета, нито дъщеря ми и най-малкото трябва да се съобрази с молбата ми. И това е "нормална" собственичка.  Twisted Evil
Също толкова нормален е и собственика на ротвайлера, нахапал бебе, и жената от поста на Бабилия. И такива са 90% от масата.
Китана, ти какво очакваш да направим - да застанем пред Парламента и да викаме "Смърт на кучетата" ли?!. Това ли е начина да си извоюва човек куче free територия ?!
Просто аз за себе си знам какво ще направя ако куче нападне детето ми, и така ще го направя, че никой няма да разбере  Mr. Green Отказала съм се да се боря с вятърни мелници и ще си действам тихо и подмолно -това е начина в нашата мила държава, в която живота на куче струва повече от живота на дете.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:00 от E.L.

# 595
Smatri,ако си честна пред себе си-ненормалните собственици са само тези, които устройват боеве ли?Аз, като висяла по кучешките полянки на 3 квартала съм се нагледала на достатъчно такива, дето не устройват боеве.Просто са неадекватни.И това коства неприятности.

Абсолютно!Тези които устроиват боеве са доста малко в сравнение на всичси други кучкари,които гледат единствено на кучето им да му е добре и не им пука за хората около тях

# 596
  • София
E.L.  подкрепям те напълно!
Добре е, че има здравомислещи хора!

# 597
E.L. премахни едно-ще дойде друго.Убий и него -ще дойдат две . Предай щафетата на внуците както и завещанието да чакат по-добри времена .

# 598
Ми и аз искам да се елеминират кучетата, на мига, но също и собствениците им, защото те продуцират отново и отново бездомни, агресивни, болни и т.н. животни....

# 599
Ми и аз искам да се елеминират кучетата, на мига, но също и собствениците им, защото те продуцират отново и отново бездомни, агресивни, болни и т.н. животни....
Действай тогава .Ох,забравих ...за убийство те дебнат от 5 до доживот . Ако нямаш много претенции за храната...тогава пък-що не?

Общи условия

Активация на акаунт