Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 722
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Няма смисъл, за убитото дете -до 3 години затвор, за осакатено(живо ) куче- до 5 години затвор
Какво да коментираме повече?!

# 331
  • София
Няма смисъл, за убитото дете -до 3 години затвор, за осакатено(живо ) куче- до 5 години затвор
Какво да коментираме повече?!
А трябва осъдят кучкарката за убийство!

# 332
Пролетна фея,
Казвала съм го и преди, аз обичам кучета, винаги сме имали куче. Последното (безкрайно умна и сладка кучка с неизяснена порода) умря в ръцете ми. Любовта към животните аз така я разбирам. Да вземеш кучето в дома си и да се грижиш за него като за член на семейството. За мен храненето и отглеждането на куче на улицата не е любов, а някаква криворазбрана хуманност и безотговорност. Поза някаква.
Повечето кучелюбци обаче не мислят така. Не мога да разбера и злобата с която се нападат всички, които дръзнат да кажат, че децата са по-важни от кучетата.
Дано не обидя някой, но тези вманиачени хора ме плашат.
Всички подобни, които познавам лично, са като зомбирани. Никой и нищо не може да ги убеди, че не е нормално на всеки ъгъл да те чака бездомно куче, а на всяка крачка да стъпваш в лайно.
Забелязала съм също, че обикновено им липсва нещо в живота и го заместват с болезнено преследване на някаква безумна кауза.

# 333
  • София
Ох, Бабилия! Така трябва да се обича куче - всеобхватно и завинаги. А не, когато ни е кеф, да залъжем себе си, че сме добри хора.

# 334
Днес в Борисовата градина от Екоравнвесие са прибрали 3 песа ,единият от които е ухапал детенце ,а се оказало,че е и кастриран
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489323.0
Явно прибират кучетата само след като вече са направили белята и някои е пострадал ,а дори и тогава понякога им се разминава на гадините
Е как да не ги отровиш

Да бе да !!! Нищо не правят ! Мен ме захапа преди почти 5 месеца и още си хооди на свобода ! В Еко равновесие съм звъняла  над 20 пъти, жалби до Инпектората, общината и Екорарновесие съм писала и все НИЩО !

# 335
  • София
Ей такива песове и идиоти, дето ги хранят, ми докараха страхова невроза.
Уж техни, ама те си щъкат на свобода и си защитават територията (например тротоара, шосето и градинката около склада, строежа или занемарения двор, където се гледат).

Е това ми е проблема и на мен! И на целия квартал!

И аз съм гледала кучета, но това е съвем друго нещо.

# 336
  • София
Вижте двете теми : "Да помогнем на Пламен да проходи" и "Жестокост към куче". Щяха да ме пребият като казах, че куче с отрязани четири крака трябва да се евтаназира. Направиха чудеса, но като призовах да помогнат да съберем пари за да проходи детето вместо кучето, ме посъветваха да прочета заглавието на темата и ме обявиха за безчовечна, защото съм казала че изрода отрязал краката на кучето трябва да се вкара в затвора, но сакато куче само се мъчи и трябва да се евтаназира! Вижте колко пъти е писано в едната, и колко пъти в другата тема. Вижте какво се случва със сакатото куче и със детето в инвалидна количка! Та кучетата са богатство бе хора, дайте да купим количка на кучето...детето вече си има, и му е добре там, за него да не берем гайле! СРАМОТА!

# 337
Вижте двете теми : "Да помогнем на Пламен да проходи" и "Жестокост към куче". Щяха да ме пребият като казах, че куче с отрязани четири крака трябва да се евтаназира. Направиха чудеса, но като призовах да помогнат да съберем пари за да проходи детето вместо кучето, ме посъветваха да прочета заглавието на темата и ме обявиха за безчовечна, защото съм казала че изрода отрязал краката на кучето трябва да се вкара в затвора, но сакато куче само се мъчи и трябва да се евтаназира! Вижте колко пъти е писано в едната, и колко пъти в другата тема. Вижте какво се случва със сакатото куче и със детето в инвалидна количка! Та кучетата са богатство бе хора, дайте да купим количка на кучето...детето вече си има, и му е добре там, за него да не берем гайле! СРАМОТА!

Ама ти не си ли разбрала досега,че тея хора не са добре
Те са напълно смахнати
 От тях човечност не можеш да очакваш

# 338
  • София
И за жестокост над животно искат от 1 до 5 години ефективно и протести правят, а не им пука че за жестокост над дете като изнасилване дават 1 до 3 години условно.

# 339
не знам дали са смахнати, обаче не искат решаване на проблема- чрез отговорност и санкции на стопаните например, а искат да поддържат и влошават наличното положение- с хранене и развъждане на наличните бездомни кучета, поощряване на безотговорните стопани и т.н., дори някъде мернах предположение, че кучето с отрязаните крака е част от схема за привличане на вниманието и никак не е случайна тази случка  Whistling
изобщо...част от тях са наистина комплексирани, смахнати хора, но част от тях явно добре са си направили сметката и добре си печелят
в противен случай не разбирам как може при толкова хора, впрегнати с проблемите на кучетата, и толкова пари, да не се реши проблема толкова години  Tired

# 340
И за жестокост над животно искат от 1 до 5 години ефективно и протести правят, а не им пука че за жестокост над дете като изнасилване дават 1 до 3 години условно.
Ако кучето ти убие човек, също се дава ДО 3 години  Tired

# 341
Оф, много неща изискват намесата ни. Ако се замисля реално, ние трябва да бъдем на протест всеки ден. Срещу Екоравновесие, за добри закони срещу лошите стопани на кучета-зверове, както и срещу родителите-зверове, които оставят децата си буквално на произвола на съдбата. Tired
Дилянче, отнякъде помощ дойде ли? Rolling Eyes

# 342
  • София
От Господ! Вали дъжд и песовете се крият на сухо.
Като се оправи времето и се съберем с другите квартални майки ще видя какво са направили със снимките и кмета, че те движат нещата.

# 343
не знам дали са смахнати, обаче не искат решаване на проблема- чрез отговорност и санкции на стопаните например, а искат да поддържат и влошават наличното положение- с хранене и развъждане на наличните бездомни кучета, поощряване на безотговорните стопани и т.н., дори някъде мернах предположение, че кучето с отрязаните крака е част от схема за привличане на вниманието и никак не е случайна тази случка  Whistling
изобщо...част от тях са наистина комплексирани, смахнати хора, но част от тях явно добре са си направили сметката и добре си печелят
в противен случай не разбирам как може при толкова хора, впрегнати с проблемите на кучетата, и толкова пари, да не се реши проблема толкова години  Tired
''дори някъде мернах предположение, че кучето с отрязаните крака е част от схема за привличане на вниманието и никак не е случайна тази случка  Whistling''  #Crazy.

# 344
Айде ти пък си детемразка тогава ! Щом ще ръсиш отрови по площадката! И предепочиташ кучетата пред децата... Егати квалификацията .... Съжалявам наистина големи глупости пишеш ...
Чесно казано не си падам по пищящи бебета,но чак пък детемразка.Отрова не съм тръгнала да ръся все още,но ако ми дойде до гуша може и това да стане.
Направо не разбирам що за глупост проявяват част от така наречените "природозащитници", които не одобряват насилие срещу кучетата, но пет пари не дават за насилието срещу други живи същества (и що за природозащитници, аджеба, са те) Насилието си е насилие и не бива да се проявява преднамерено срещу което и да е живо същество, що за идиотщина е да се защитават само и единствено кучетата, а всички други твари- хора, кокошки, кози, овци и други такива прости и селски гадини - майната им. Щото ги били харесвали, видиш ли. Ми то и аз обичам зайчета, ама не съм тръгнала да тровя онези, които ги ядат, или пък да наритам котката на съседа, щото не ми е от любимите животни.
Обичам всички животни,но кучетата са ми най на сърце.В нас си имам още и едно морско свинче и две мишки.Никъде не съм казала,че обичам само кучетата пък за другите животни не ми пука,нали?Ама не обичам хората и няма да тръгна да ги защитавам

Общи условия

Активация на акаунт