Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 687
  • 760
  •   1
Отговори
# 375

Звучи ми като :"И аз много обичам кучетата,гледали сме вкъщи,нооо.....всички четириноги навън под ножа!".

Замисъла е да прозвучи като : "Обичам животните - да грижила съм се за такива. Тяхната болка също е болка , съжалявам за тяхното страдание , не бих им го причинила зло и бих помогнала ако има с какво. НО , пред осакатено дете и осакатено животното , ако трябва да реша на кое е по-важно  да се окаже помощ , преди на другото -   бих избрала най-напред представител на собствения си вид."  
И не се срамувам от това , и отказвам да се призная за ограничена , бездушна , жестока и безчовечна, това е. 1000 пъти ми извъртахте думите.
Сега разбрах.Ще приема думите ти за чиста монета(да говорим хипотетично,нали)и ще те попитам : защо между едното и другото трябва да се избира?
Не трябва.
Но не е хипотетично , а е факт , че /наистина не мога да цитирам цифри/ , поддръжниците на инициативата да се помогне на животното (пак казвам няма нищо лошо в нея ) , са една идея повече от тази за детето. Това не значи ли , че част от хората са избрали по някаква причина, да подкрепят първото , а второто - не , защото аз така си го обяснявам. Това е и което ме учудва и ме вкарва в размисъл , дали не е абсурдно. Все пак избор тук някакъв е включен , но този избор противоречи на моите виждания, затова и в тази посока вървят мненията ми.

# 376
  • На земята, която е всъщност звезда.

Не трябва.
Но не е хипотетично , а е факт , че /наистина не мога да цитирам цифри/ , поддръжниците на инициативата да се помогне на животното (пак казвам няма нищо лошо в нея ) , са една идея повече от тази за детето. Това не значи ли , че част от хората са избрали по някаква причина, да подкрепят първото , а второто - не , защото аз така си го обяснявам. Това е и което ме учудва и ме вкарва в размисъл , дали не е абсурдно. Все пак избор тук някакъв е включен , но този избор противоречи на моите виждания, затова и в тази посока вървят мненията ми.

Не, не значи. Аз лично, освен, че подкрепям Мима, съм подкрепила Пламен /много преди една съфорумка да ни избоде очите/, Дарина, Гого и много други, на които дори не знам имената. Просто защото всеки път като внасям пари в банката си избирам една кауза и внасям някаква сума. Есемесите дори не ги броя. Но не смятам, че трябва да го развявам из форумите или да се защитавам в темата за Мима, цитирайки конкретни суми. Казвам го само сега, защото изводът който си си направила е толкова повърхностен, че чак ме изуми. И съм сто процента сигурна, че има хора от темата за кучетата, които са дали повече пари за каузи, от някои отровителки, пишещи тук.
 А в темата за кучето има повече хора по три много прости причини: защото това е най- фрапантният случай, защото няма съдебно преследване и защото темата за конкретно куче е една. Ако и темите за кучета станат 50 и всяка започва "Да помогнем на..." и там ще пишат пет- шест човека. Толкова е близко до акъла, че чак не мога да повярвам, че не го осъзнавате. Shocked

# 377
Китана, общото е, че и детето и кучето не могат да ходят. А разликата между тях е, че на кучето му помагат, а на детето не, че от кучето се интересуват много хора, а от детето малко.  Благодаря ти, че си събрала всичките ми мнения на едно място...да не ги излагам
наново.  Страхотен преглед на печата, трябва да си ми голям фен   bouquet за да отделиш толкова време за това.  Joy Ще ги копна и пусна така блоково и в другите теми в които пиша, за краткост и пълнота Simple Smile. katt, няма да навлизам отново в полемика..дали куче без крака не се мъчи, дали животните мислят или всичко е инстинкт. Малко по-горе Китана е събрала мненията ми на едно място, ще се повторя ако ги изложа пак. Въпроса с евтаназията на неизлечимо болни животни опира до гледна точка,  моята е такава, не съм длъжна да споделям ничие мнение.
За неизлечимо болни животни и животни който се МЪЧАТ,да евтаназията е изхода,но за Мимето това не е изхода.
п.п.-Абе продължавам да си мисля,че щом някой тук защити животните вие веднага трябва да го нападнете.Поне аз така го виждам...
п.п2.-Филмът ''Земляни'' е много тежък,но за жалост показва цялата истина.Така,че го препоръчвам да го гледате...после ме питайте що мразя хората.

Ама Кат тази тема не е за защита на животните
Има си тема за Мимето ,пиши си там защитата
Много ясно ,че в тази тема няма много кучелюбци (Помощ!Агресивни бездомни кучета )
Ама аз като гледам то тука не се говори за агресивните кучета.Отговарям на това коета са написали други съфоруммци.

Ако не се говори за агресивни кучета ,то това е защото трябва да ви се обясняваме на вас кучелюбците ,защо пък пишем ,че кучетата са лоши С непрекъснатото защитаване на песовете при всяко по лошо мнение за тях не ни остава време да си се оплакваме спокойно
А това,че за теб никое куче не е агресивно изобщо няма да го коментирам
Има агресивни кучета,но това е в следствие на тъпи хора.

# 378
Добре, нека е така Laughing
и кво-нямаме право да изокаме ли?

# 379
Добре де,клюкайте си.Ма спрете да си разменяте рецепти за убийства щот първо се замислете защо е станало така...

# 380
На тази страница си мислиш, че си ни дала пътеводна светлина ли?Муахахаха, ще си менкаме точно каквито си искаме рецепти, не си тази, която ще ни спре.Замислили сме се още на 1 страница, воплите ти за безрезултатни повече досадни от такива, които да ни накарат да се замисляме...
аз съм отгледала не едно куче, точно па аз да се замислям, айде нЕма нужда...

# 381
  • София
Не си разменяме рецепти!
Повечето тук търсим законна алтернатива на Екоравновесие!

# 382
На тази страница си мислиш, че си ни дала пътеводна светлина ли?Муахахаха, ще си менкаме точно каквито си искаме рецепти, не си тази, която ще ни спре.Замислили сме се още на 1 страница, воплите ти за безрезултатни повече досадни от такива, които да ни накарат да се замисляме...
аз съм отгледала не едно куче, точно па аз да се замислям, айде нЕма нужда...
smile3555 ти ли беше кучезащитничка?

# 383
защо "беше"... Mr. Green
не, не съм кучезащитничка, щом в тази дума намираш всичко, което ти е необходимо.

# 384
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вижте двете теми : "Да помогнем на Пламен да проходи" и "Жестокост към куче". Щяха да ме пребият като казах, че куче с отрязани четири крака трябва да се евтаназира. Направиха чудеса, но като призовах да помогнат да съберем пари за да проходи детето вместо кучето, ме посъветваха да прочета заглавието на темата и ме обявиха за безчовечна, защото съм казала че изрода отрязал краката на кучето трябва да се вкара в затвора, но сакато куче само се мъчи и трябва да се евтаназира! Вижте колко пъти е писано в едната, и колко пъти в другата тема. Вижте какво се случва със сакатото куче и със детето в инвалидна количка! Та кучетата са богатство бе хора, дайте да купим количка на кучето...детето вече си има, и му е добре там, за него да не берем гайле! СРАМОТА!

Дилянка, ти може и да търсиш алтернатива, но ето, в горния пост се търси провокация, да не говорим, че съдържа откровена лъжа. Всеки може да влезе и да провери какво точно е казано на тази съфорумка и дали някой е щял да я пребие. А който търси, намира. Но когато я попитам, защо влизаш да провокираш точно в тази тема, защо не влезеш в темата за "последната ви модна придобивка" или "обувките Маноло Бланик" се прави на умряла лисица. Всъщност може би трябва да кажа "пребита лисица". ooooh!

# 385
Всъщност-сещате ли се за причина да сме един срещу друг в нещо толкова елементарно?И от А, вместо да се каже Б се излива една бълвоч, която е далеч от реалностите?

# 386
Не си разменяме рецепти!
Повечето тук търсим законна алтернатива на Екоравновесие!
Незнам как е в София,но освен Екоравновесие нямате ли друга организация?Надявам се,че има и ако не е найстина наложително,моляви невикайте Екоравновесие защото кучетата ще се окажат там: http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=19126

# 387
  • София
Ако някой ви провокира - има копче долу вдясно Информирай мод.
И аз се чудя защо не съм го натиснала досега.
Ама има някои хора, дето ги уважавах преди тая тема.

# 388

Звучи ми като :"И аз много обичам кучетата,гледали сме вкъщи,нооо.....всички четириноги навън под ножа!".

Замисъла е да прозвучи като : "Обичам животните - да грижила съм се за такива. Тяхната болка също е болка , съжалявам за тяхното страдание , не бих им го причинила зло и бих помогнала ако има с какво. НО , пред осакатено дете и осакатено животното , ако трябва да реша на кое е по-важно  да се окаже помощ , преди на другото -   бих избрала най-напред представител на собствения си вид."  
И не се срамувам от това , и отказвам да се призная за ограничена , бездушна , жестока и безчовечна, това е. 1000 пъти ми извъртахте думите.
Сега разбрах.Ще приема думите ти за чиста монета(да говорим хипотетично,нали)и ще те попитам : защо между едното и другото трябва да се избира?
Не трябва.
Вселена го е казала добре.
А за хипотетичното -казах го ,защото по принцип не приемам (в някои случаи се старая Simple Smile ) думите на човек за чиста монета.
 Peace

Наистина защо жената не отиде в "Красива мама"където пазаруват парфюми,струващи колкото месечната заплата на някои хора (грешници такива! ) , а се заяде за..............куче с ампутирани със секира крака! ooooh!

# 389
Добре де,клюкайте си.Ма спрете да си разменяте рецепти за убийства щот първо се замислете защо е станало така...

Ще разменяме каквото си искаме и ще си клюкаме дори ти да не ни разрешаваш Мисля,че прекаляваш вече с защитата
А да не говорим,че има и кучета с характер,които са по -агресивни  по природа

Общи условия

Активация на акаунт