Звучи ми като :"И аз много обичам кучетата,гледали сме вкъщи,нооо.....всички четириноги навън под ножа!".
Замисъла е да прозвучи като : "Обичам животните - да грижила съм се за такива. Тяхната болка също е болка , съжалявам за тяхното страдание , не бих им го причинила зло и бих помогнала ако има с какво. НО , пред осакатено дете и осакатено животното , ако трябва да реша на кое е по-важно да се окаже помощ , преди на другото - бих избрала най-напред представител на собствения си вид."
И не се срамувам от това , и отказвам да се призная за ограничена , бездушна , жестока и безчовечна, това е. 1000 пъти ми извъртахте думите.
Но не е хипотетично , а е факт , че /наистина не мога да цитирам цифри/ , поддръжниците на инициативата да се помогне на животното (пак казвам няма нищо лошо в нея ) , са една идея повече от тази за детето. Това не значи ли , че част от хората са избрали по някаква причина, да подкрепят първото , а второто - не , защото аз така си го обяснявам. Това е и което ме учудва и ме вкарва в размисъл , дали не е абсурдно. Все пак избор тук някакъв е включен , но този избор противоречи на моите виждания, затова и в тази посока вървят мненията ми.