Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 681
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Чудя се аз това ли е начина...?Това ли е начина да се отървем от кучето което ни пречи?А понякога дори когато те непречат.Днес сутринта,милвам едно от най-добрите бездомници в квартала(кучето което не лае,не се спуска и не хапе)и напипвам нещо метално на вратът му.Отиваме при ветеринар и каква според вас се оказа металната частица-съчма,съчма от въздушна пушка.Та се чудя аз това ли е начина...?

# 421
Кат темата е-  Помощ! Агресивни бездомни кучета.
Мисля,че трябва да се оплачеш в другата тема -Жестокост към куче...

# 422
На мен ми е много интересно, колко от собствениците на кучета са си платили и са ги регистрирали в общината? Thinking

# 423
о, убедена съм, че от форумските-всички са изрядни. Mr. Green

# 424
о, убедена съм, че от форумските-всички са изрядни. Mr. Green

Joy Joy Joy

# 425
А ако и всичките дето са изрядни знаеха как се гледа куче, всичко щеше да е ок Tired

# 426
а, това даже не смея да мечтая да е така, абсурдно е.отнема доста повече време, от висенето по форуми освен това.За какво мислиш отказвам на децата домашно животно?ми щото нямам ресурси.Те и другите нямат, ма ей така....

# 427
Ти остави ресурсите. Трябва много време, пари, да се чете за съответната порода...и най-вече отговорност.
Към животното и всички останали.
Ма...

# 428
Това влиза в Ресурси. Mr. GreenВремето е основен ресурс.То не е да го изведеш в близката градинка да подпикае.Но ти гарантирам, че форумските не са така, оооо, не са.... Mr. Greenте знаят всичко за породата и отдават нужното време и дресировка.

# 429
Бе и умствените ресурси не са за пренебрегване. Whistling Laughing

# 430
И за Бога, СФФ никога, ама никога  не изхвърля на улицата потомството на любимците си Outta Joint

# 431
И тяхните кучета са най-добрите и те никога не са нападали човек
И всички си събират акитата на кучетата  Laughing
А между другото днес видях още 3 кучета на голямата площадка в Борисовата градина Така,че бъдете нащрек като се разхождате там
Не разбирам от къде се взеха толкова бездомни кучета  Миналото лято нямаше нито едно

# 432
Кучето на СФФ изобщо не лае и не пречи на съседите или който и да било  Laughing
Ако случайно пролае го прави възпитано и с умерени децибели.  Twisted Evil

# 433
  • София
На мезе я взимате ССФ, а?  Naughty

# 434
Ма все пак да попитам:Коя е ССФ?Щот хич ме няма с тея съкращения  Embarassed.Подозирам себе си...

Общи условия

Активация на акаунт