Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 685
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Не им обръщайте внимание ...и в темата за убитото от куче дете пишат подобни неща...и все някой се заяжда с тях или ги провокира.
Това е твоето мнение от темата за същото убито момиче.
Преди време в една тема тук си изразих мнението за това дали трябва куче с отрязани четири крака да бъде обгрижвано и да се търси начин да му се слагат протези, инвалидни колички и други такива. Според мен не.

В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата... Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!

Прекаляваш, и то много. Как пък винаги ще се намери някой да противопостави кучетата на децата бе, как не се спряхте веднъж! И аз нямам думи. Животните ни вълнували повече, дрън-дрън, че пляс! Докато разсъждавате така нищо, ама нищичко  няма да се промени! Нито ще се реши въпросът с агресивните кучета, нито въпросът с агресивните хора.

Не разбрах с какво прекалявам, с това че не съм на твоето мнение ли?  Е, вярно, прекалено е!  Нееднократно казах че изроди, които измъчват животни трябва да бъдат в затвора. А...между другото, не съм те виждала в темите за децата, но пък в тези за животни...прости ми, ако съм пропуснала интереса ти към децата  bouquet

# 406
Вече изобщо няма да обръщам внимание
Направо ще прескачам ЗАЩИТАТА като пиша в такива теми
Все пак не ми е на нивото да споря с деца, без значение колко им е акъла

# 407
  • На земята, която е всъщност звезда.
[

Дилянка, ти може и да търсиш алтернатива, но ето, в горния пост се търси провокация, да не говорим, че съдържа откровена лъжа. Всеки може да влезе и да провери какво точно е казано на тази съфорумка и дали някой е щял да я пребие. А който търси, намира. Но когато я попитам, защо влизаш да провокираш точно в тази тема, защо не влезеш в темата за "последната ви модна придобивка" или "обувките Маноло Бланик" се прави на умряла лисица. Всъщност може би трябва да кажа "пребита лисица". ooooh!

Не търся провокация, а споделям мнение и търся съмишленици. Форумите са за това. Когато нещо ме възмущава, с каквито и епитети да бъда наречена от хора, които когато усетят злоба мятат епитети....все ми е тая, пак ще изразя становището си. В темата за кучето изразих мнение че изрода трябва да се прати в затвора, но за съдбата на самото куче бях на мнение, което не съвпада с вашето. Тази тема е абсолютно противоположна на онази.  Аз спрях да пиша в онази тема, защото видях, че мнението ми дразни хората там. Но вие се пренесохте тук. Всичките ми мнения от темата за кучето бяха копирани тук, надлежно синтезирани, за което благодаря. Защо преследвате  хората с различно мнение от вашето от една тема в друга?
Мисля, че за всеки нормален човек думата "пребие" звучи преносно, когато става въпрос за форум от този тип.
Това за модните придобивки...не е въпрос на кауза, за която някой отделя пари..това за мен е различно. Не мога да нападам хората както вие - " природозащитниците" можете. Няма да коментирам епитетите...едната "природозащитничка" твърдеше, че съм кон, а ти че съм лисица - ами разберете се и установете видовата принадлежност Joy Аз не си позволявам такива епитети, но...вие толкова можете. Вие провокирате хората с епитетите, с които ги наричате, но израза е въпрос на култура, не мога да виня никого.
Както не бива да се оставят изродите да режат краката на животните, така не бива да се оставят животните да ядат децата ни...Вниманието към децата според мен трябва да е повече от това към животните, и никого не задължавам с това си мнение, а само споделям...простичко е!

О, моля ти се. Когато ти пишеш е мнение и търсиш съмишленици. Когато ние пишем сме злобни и мятаме епитети. Твоите пребие и миша дупка били преносни, нашите кон с капаци и лицица обаче били епитети и изобщо не виждаш преносното им значение.  Laughing
И отново увърташ и не отговаряш: защо избра да сравняваш каузата на Пламен с тази на Мима, а не с тази да си купиш обувки Прада с намаление или да пускаш есемеси за семейство Простачкови от ББФ?

# 408
Попрочетох "новостите" и в двете теми. Срамна работа! Диалог няма.
Има немислещи, емоционални хора пишещи недомислици, стараейки се всячески да засегнат противника. Да го обидят, ама по-така.
За дечурлигата и "селските европейки" дето се изживяват като БББ (баба Бриджит Бардо), имам обяснение. Глуповати са, широко им е около врата и се чудят как да блеснат виртуално с милосърдие и остроумие, ама има и сериозни жени дето сериозно се излагат.

А истината е проста.
В един нормален град и в едно нормално общество няма място за бездомни животни. Няма място и за безотговорни стопани с животни.

Трябват реални наказания за уродите нараняващи животни.
Също толкова реални за уродите обичащи животни, чиято обич се изразява във вързване на кучето в двора на вилата и хранене два пъти седмично.
За уродите, чиято немарливост е причина за наранени и рядко, но все пак за убити хора.
За тези които хранят кучета и котки по ъглите, но не ги прибират в дома си.
За тези, които изхвърлят новородените нежелани потомци на домашните си любимци на улицата или ги погребват в парковете и с това застрашават здравето, а понякога и живота на хората.
За тези, които лапат пари по разни програми и си бъркат в носа вместо да свършат нещо.
За тези на които се плаща, но те вместо да хранят животните със суха храна, разнасят сурови кокали и  мазни каши по улиците ...
Мога да изреждам още, но списъкът е дълъг и сигурно отегчителен.

Обичам животните, но безкрайно съм възмутена от псевдо-защитниците им, които не ги прибират в дома си  и любовта им се изчерпва с някое кебапче, лозунг на площада и милозливо бръщолевене по форуми.

# 409
Бабилия,с цялото ми уважение към теб: ти правиш същото ,за което заклеймяваш другите.Не виждам тук някой ,който да защитава подхвърлянето на кебапчета(освен може би детето,но и за нея не е сигурно,просто мернах такъв коментар)  и оставането на бездомните по улицата.Не виждам и защитници нито на Банкова,нито на кучетата,убили детето.Не виждам човек,който да не се е съгласил с :
Също толкова реални за уродите обичащи животни, чиято обич се изразява във вързване на кучето в двора на вилата и хранене два пъти седмично.
За уродите, чиято немарливост е причина за наранени и рядко, но все пак за убити хора.
За тези, които изхвърлят новородените нежелани потомци на домашните си любимци на улицата или ги погребват в парковете и с това застрашават здравето, а понякога и живота на хората.
За тези, които лапат пари по разни програми и си бъркат в носа вместо да свършат нещо.
За тези на които се плаща, но те вместо да хранят животните със суха храна, разнасят сурови кокали и  мазни каши по улиците ...

Отново : правиш същото ,за което заклеймяваш другите.

# 410
Попрочетох "новостите" и в двете теми. Срамна работа! Диалог няма.
Има немислещи, емоционални хора пишещи недомислици, стараейки се всячески да засегнат противника. Да го обидят, ама по-така.
За дечурлигата и "селските европейки" дето се изживяват като БББ (баба Бриджит Бардо), имам обяснение. Глуповати са, широко им е около врата и се чудят как да блеснат виртуално с милосърдие и остроумие, ама има и сериозни жени дето сериозно се излагат.

А истината е проста.
В един нормален град и в едно нормално общество няма място за бездомни животни. Няма място и за безотговорни стопани с животни.

За тези на които се плаща, но те вместо да хранят животните със суха храна, разнасят сурови кокали и  мазни каши по улиците ...
Мога да изреждам още, но списъкът е дълъг и сигурно отегчителен.

Обичам животните, но безкрайно съм възмутена от псевдо-защитниците им, които не ги прибират в дома си  и любовта им се изчерпва с някое кебапче, лозунг на площада и милозливо бръщолевене по форуми.

newsm10

# 411
Бабилия,с цялото ми уважение към теб: ти правиш същото ,за което заклеймяваш другите.Не виждам тук някой ,който да защитава подхвърлянето на кебапчета(освен може би детето,но и за нея не е сигурно,просто мернах такъв коментар)  и оставането на бездомните по улицата.Не виждам и защитници нито на Банкова,нито на кучетата,убили детето.Не виждам човек,който да не се е съгласил с :

Всъщност да,храня 2 бездомни кучета който имат къща и правя каквото мога като обезпаразитявания и лекуване на рани.Също им търся и стопани Simple SmileАко някой си търси едно мило и сладко вълче или игрив и див мечок да пише Wink .
Но аз също не удобрявам бабите който правят манджа,носят на котаните и на кучовците пред блока и си мислят,че са направили добро.

# 412
Китана, не съм аз човекът, който може да заклеймява някого. Нищо не заклеймявам, а и не е моя работа. Не знам кое е "детето", нито ме интересува.
Споделям впечатления от грубост и простотия ненужна.
Някак не ми се връзва да питаеш такава любов към животните и такава ненавист към инакомислещите. Не визирам теб. Ти мислиш преди да пишеш.

# 413
Китана, не съм аз човекът, който може да заклеймява някого. Нищо не заклеймявам, а и не е моя работа. Не знам кое е "детето", нито ме интересува.
Някак не ми се връзва да питаеш такава любов към животните и такава ненавист към инакомислещите. Не визирам теб. Ти мислиш преди да пишеш.

Да уточня:мисля,че аз съм ''детето'' Wink

# 414
За тези на които се плаща, но те вместо да хранят животните със суха храна, разнасят сурови кокали и  мазни каши по улиците ...

Всъщност да,храня 2 бездомни кучета който имат къща и правя каквото мога като обезпаразитявания и лекуване на рани.Също им търся и стопани Simple Smile
Разбирам ,че искаш да помогнеш,но не е хубаво да ги храниш,особено ако е в близост до хора(а предполагам,е наистина така) . И за тяхно добро,и за добро на хората около тях и теб-недей да го правиш.
Свива ми се сърцето всеки път,когато някое бездомно хлапе ме погледне с мили очи .НО храна не давам,освен ако не се наложи да вмъкна хапчето за обезпаразитяване вътре(обикновено им бъркам в устата.не ме е гнус Mr. Green ) .

# 415

katt е детето.
Разбирам.Но това важи и за двата"лагера".Много ми е неприятно ,че ще си се гледаме,изглежда,и занапред, от двата бряга,като всъщност всички сме от едната страна на окопа.....Е,да,може да има такива,които не са за "каузата" а само за амортизирането на клавиатурата,но не искам да повярвам,че ги има.

# 416
  • Costa Rica

Аз пък съм "селската европейка". #Silly

Грозно, Баби, много грозно...

# 417

''Ще го напиша още  веднъж, за да го проумеят и най-тъпоумните:  милосърдието към  животните е проява на по-висш разум и човечност, отколкото  милосърдието към хората.'' Hug omm

# 418

Абе хора, вие нормални ли сте!? Пука ми, на колко сте години и къде живеете! Ако сте се познали, ваш проблем!

Гледайте и обгрижвайте кучета, котки, патки, паяци, хлебарки ако щете и се изживявайте в Интернет като каквито щете...
Пуу, ама то наистина човек пишман да стане...

ПП: Кат, сега вече съм сигурна че ти си детето. Хайде, моето момиче, намажи си пъпките с лосионче и си лягай.

# 419
  • София

Обичам животните, но безкрайно съм възмутена от псевдо-защитниците им, които не ги прибират в дома си  и любовта им се изчерпва с някое кебапче, лозунг на площада и милозливо бръщолевене по форуми.

newsm10

Точно това искам да кажа. Детето ми е хапано от кучета..водих го дълго време по лекари след това. Когато го ухапа куче, детето се прибра вкъщи и не смееше да каже защо плаче, понеже една госпожа , като видяла че кучето се нахвърля върху него му се скарала че дразни животното. Той смяташе че е направил нещо нередно и ще му се скарам и аз, че крака му е разкъсан. Зашихме детето, и всичко се оправи. Това не ми пречи да имам четири животни, да ги обичам и да се грижа за тях в дома си. Работата ми също е свързана с това. Но има някакви граници. Такива хора нямат понятие от екология, равновесие, и от животни изобщо. Въобразили са си, че са природозащитници и се пъхат във всяка тема да говорят едни и същи неща, дори когато темата е "Помощ! Агресивни бездомни кучета!".

Общи условия

Активация на акаунт