В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата... Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!
Прекаляваш, и то много. Как пък винаги ще се намери някой да противопостави кучетата на децата бе, как не се спряхте веднъж! И аз нямам думи. Животните ни вълнували повече, дрън-дрън, че пляс! Докато разсъждавате така нищо, ама нищичко няма да се промени! Нито ще се реши въпросът с агресивните кучета, нито въпросът с агресивните хора.
Не разбрах с какво прекалявам, с това че не съм на твоето мнение ли? Е, вярно, прекалено е! Нееднократно казах че изроди, които измъчват животни трябва да бъдат в затвора. А...между другото, не съм те виждала в темите за децата, но пък в тези за животни...прости ми, ако съм пропуснала интереса ти към децата