Куче е убило 5 годишно момиченце!!!

• 30 367
  • 579
  •   1
Отговори
# 540
Защо да е криворазбрана хуманност да помогнеш на куче с отрязани крака и по какъв начин ще навреди това на децата ?
Да, и според мен Атике, Ахтер и Банкова трябва да си правят компания в затвора.

# 541
Концентрирайки вниманието върху Банкова,успешно се измества фокуса от не малко притеснителния факт,че и кметове,и служители,не са си свършили работата и са косвено виновни за смъртта на детето!

# 542
Банкова не се призна за виновна, ще даде показания след изслушване на всички свидетели, делото се отложи за 10.05.

# 543
И в двата случая- и в случая с отрязаните крака, и в случая с убитото дете, собсвтениците и контролние органи не си вършат работата
Пак питам, ако собственика на Мима се грижеше за нея както трябва, щеше ли да е в това състояние?!изобщо нямаше да допусне някой да я осакати така, дори нямаше да има достъп до нея
По същия начин и тая Банкова, ако си гледаше кучетата20 или 100, колкото иска, както трябва, щяха ли да убият човек?!

# 544
И в двата случая- и в случая с отрязаните крака, и в случая с убитото дете, собсвтениците и контролние органи не си вършат работата
Пак питам, ако собственика на Мима се грижеше за нея както трябва, щеше ли да е в това състояние?!изобщо нямаше да допусне някой да я осакати така, дори нямаше да има достъп до нея
По същия начин и тая Банкова, ако си гледаше кучетата20 или 100, колкото иска, както трябва, щяха ли да убият човек?!
И ти си права.

# 545
  • www.bg-mamma.com
Цитат
Следващата седмица във вторник – 20.04.2010 г. в предаването „Под лупа” на ТВ „Европа” ще дискутираме проблема: „За и против наказанието на хората, проявили жестокост към животните”.
Тъй като видях, че във форума темата е обсъждана и особено активно се включват майките, според които бездомните кучета са огромна опасност както за тях самите, така и за децата им, затова искаме да поканим една майка, която да изрази позицията си по въпроса.
Предаването “Под лупа” се излъчва на живо всеки ден от понеделник до петък от 17:30 до 18:30 часа.

Поканата ни е за вторник – 20.04.2010 г. от 18:00 часа.

Благодаря предварително!

Координати за връзка: 0896663816 , s.jordanova@tvevropa.com

С уважение: Силвия Йорданова - редактор на предаване

# 546
  • София
Преди време в една тема тук си изразих мнението за това дали трябва куче с отрязани четири крака да бъде обгрижвано и да се търси начин да му се слагат протези, инвалидни колички и други такива. Според мен не.

В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата... Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!

Прекаляваш, и то много. Как пък винаги ще се намери някой да противопостави кучетата на децата бе, как не се спряхте веднъж! И аз нямам думи. Животните ни вълнували повече, дрън-дрън, че пляс! Докато разсъждавате така нищо, ама нищичко  няма да се промени! Нито ще се реши въпросът с агресивните кучета, нито въпросът с агресивните хора.

Не разбрах с какво прекалявам, с това че не съм на твоето мнение ли?  Е, вярно, прекалено е!  Нееднократно казах че изроди, които измъчват животни трябва да бъдат в затвора. А...между другото, не съм те виждала в темите за децата, но пък в тези за животни...прости ми, ако съм пропуснала интереса ти към децата  bouquet

# 547
Преди време в една тема тук си изразих мнението за това дали трябва куче с отрязани четири крака да бъде обгрижвано и да се търси начин да му се слагат протези, инвалидни колички и други такива. Според мен не.

В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата... Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!

Прекаляваш, и то много. Как пък винаги ще се намери някой да противопостави кучетата на децата бе, как не се спряхте веднъж! И аз нямам думи. Животните ни вълнували повече, дрън-дрън, че пляс! Докато разсъждавате така нищо, ама нищичко  няма да се промени! Нито ще се реши въпросът с агресивните кучета, нито въпросът с агресивните хора.

Не разбрах с какво прекалявам, с това че не съм на твоето мнение ли?  Е, вярно, прекалено е!  Нееднократно казах че изроди, които измъчват животни трябва да бъдат в затвора. А...между другото, не съм те виждала в темите за децата, но пък в тези за животни...прости ми, ако съм пропуснала интереса ти към децата  bouquet
Тебе в благотворителния не съм те виждала....В осиновителския също...Прости ми за недоглеждането....

# 548
  • София
Прощавам ти! Това че не виждаш надалеч да няма нещо общо с това, че съм кон с капаци? Няма да ти отговарям повече, скучна си ми вече. Отново, благодаря за синтеза на мненията ми  bouquet И дай пет лева за детето де...няма да те заболи...

# 549
Има хора,които не харесвам и все пак уважавам.Ти не си от тях.
Аз спирам със спама до тук.За малко да забравя в коя тема се намирам.

# 550
  • На земята, която е всъщност звезда.
Прощавам ти! Това че не виждаш надалеч да няма нещо общо с това, че съм кон с капаци? Няма да ти отговарям повече, скучна си ми вече. Отново, благодаря за синтеза на мненията ми  bouquet И дай пет лева за детето де...няма да те заболи...

Не е по темата, но не мога да не задам следния въпрос:

Защо влизаш само в кучешките теми, а не влезеш във всяка тема от тези за пазаруване он-лайн или в тези от "Красива мама" и не се оплачеш, че харчат пари за дрехи и обувки, а не дават за Пламен? Увервявам те, че там се харчат много повече пари, отколкото за протезите на Мима. Защо там не кажеш дайте пет лева...няма да ви заболи... newsm78  

# 551

Така е права си ,стопаните носят отговорност за кучетата си , но все пак по-голямото зло са кучетата на тази жена и тя заслужава доста по-голямо наказание ,а кучетата да им одрежат краката Не смятам,че едно починало дете може изобщо да се сравнява по каквото и да било с  някакво помярче с одрязани крака Жалко за животното ,но бих одрязала краката на всички улични кучета  ако ще спася по този начин дори един човешки живот

# 552
Наистина огромна връзка има между кучето с оТрязаните крака и починало дете....Много общо....

# 553
  • На земята, която е всъщност звезда.

Така е права си ,стопаните носят отговорност за кучетата си , но все пак по-голямото зло са кучетата на тази жена и тя заслужава доста по-голямо наказание ,а кучетата да им одрежат краката Не смятам,че едно починало дете може изобщо да се сравнява по каквото и да било с  някакво помярче с одрязани крака Жалко за животното ,но бих одрязала краката на всички улични кучета  ако ще спася по този начин дори един човешки живот

Нещата са много прости когато има закони и те се спазват. Банкова трябва да отиде в затвора. А когато ти отрежеш краката на куче и ти трябва да отидеш в затвора. А там вече си дебатирайте на воля коя от двете е по- по- най.

# 554

Нещата са много прости когато има закони и те се спазват. Банкова трябва да отиде в затвора. А когато ти отрежеш краката на куче и ти трябва да отидеш в затвора. А там вече си дебатирайте на воля коя от двете е по- по- най.

Аз не съм тъгнала да режа нищо на кучетата ,просто исках да кажа,че краката на кучето са нещо незначително ЗА МЕН в сравнение с убийството на дете  И да трябва да има затвор за този който е одрязал краката на животното ,но не и да се равнява на наказанието за Банкова

Общи условия

Активация на акаунт