Куче е убило 5 годишно момиченце!!!

• 30 370
  • 579
  •   1
Отговори
http://a.abv.bg/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=278__zo … 0&oid=2516391

Е, случи се Cry  Cry Cry за съжаление с невинно дете!!!
Мир на душицата му Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Друго и да кажа е безсмислено.

# 1
  • Някъде там на юг...
Мир на душицата  Flowers Rose Съболезнования на родителите  Sad

П.С. : За това мразя улични кучета.[/size]

# 2
Да и изземат всичките кучета и да ги умъртвят!

Горкото дете...Е, няма такова безсилие...бахти... Cry

# 3
О, Господи !  Нека почива в мир малката душичка  Flowers Rose Flowers Rose
Изпитвам неистов ужас от безстопанствени кучета и има защо !  
Няма ли най-после нещо да се промени в нашето съзнание, че да почнем да ценим живота на дечицата и нашия собствен. Хората можем да бъдем до глупост безотговорни и проблема с бездомните (или пускани на улиците домашни такива) кучета е точно такава безотговорност.

# 4
  • София
Лека му пръст на горкото детенце.

Това може да се случи и на нашите деца - никой не е застрахован!
И ще  е така, докато някакви МАЛОУМНИЦИ защитават и хранят бездомните кучета.
Ако ние не се борим с това, значи и ние сме виновни за тази смърт!

Съжалявам, но нищо не е по-важно от човешкия живот!

# 5
Да, и за съжаление такива неща ще продължават да се случват. Защото не се случва на деца на депутати и министри, затова и на тях не им дреме.

# 6
Хората можем да бъдем до глупост безотговорни и проблема с бездомните (или пускани на улиците домашни такива) кучета е точно такава безотговорност.

Както и да оставиш едно петгодишно дете сам само в центъра на някакво село.

# 7
  • Някъде там на юг...
Lara,

според мен проблем има и с домашните любимци, чиито собственици ги пускат да се разхождат свободно  Close Преди няколко седмици подгоних едно такова кученце, което вярвайте ми щях да наритам ако го бях стигнала. Проблема беше, че се изпишка в пясъчника  Shocked  #Cussing out Някъде назад се разхождаха и необезпокоявани стопаните му  Shocked За съжаление не разбрах кои са  Close Иначе.......

# 8
  • Насред хаоса
Потресох се, като го прочетох преди около час и нещо. Дори дадох линка в темата за неприязънта към стопаните, дето не чистят след кучетата си. Затова казах, че изпитвам ярост и бяс към такива, дето си пускат кучетата без каишки и намордници. И това куче не е улично, домашно е. Стопанкатат му освен това имала още няколко такива "домашни любимци". Та това са зверове, бе, как може да го оставиш да се скита из улиците. Дано я затворят тая, макар че това няма да върне детенцето.
Горкичкото! Мир на невинната му душичка.

# 9
Хората можем да бъдем до глупост безотговорни и проблема с бездомните (или пускани на улиците домашни такива) кучета е точно такава безотговорност.

Айде сега детето е виновно, че е изядено. Как не го е срам, нали!?!!

Както винаги в подобни теми ще се почне...ама то кучето не е виновно, а хората - бият го, не го хранят и прочее....

Сериозни санкции за притежателите на такива зверове е евтаназия на бездомните кучета!

# 10
 Много тъжно , да почива в мир малката душица  Cry

# 11
  • Насред хаоса
Стига с тия обвинения към роднините на жертвите, мама му стара! Отде знаеш дали детето е било само? Тия неща стават за секунди. Или какво - кучетата да си щъкат свободно, ние да си седим вкъщи заради безотговорността и кефа на стопаните им?

# 12
  • София
Lara,

според мен проблем има и с домашните любимци, чиито собственици ги пускат да се разхождат свободно  Close Преди няколко седмици подгоних едно такова кученце, което вярвайте ми щях да наритам ако го бях стигнала. Проблема беше, че се изпишка в пясъчника  Shocked  #Cussing out Някъде назад се разхождаха и необезпокоявани стопаните му  Shocked За съжаление не разбрах кои са  Close Иначе.......
Да, наистина е така...
За съжаление има такива хора, които карат останалите да се съобразяват с техните кучета...
Хем не ми се иска да изместваме темата, за да може всеки да изрази съболезнованията си, хем не мога да си представя детето ми да е на гости на майка ми и тя да ми се обади, че вече не е живо  Cry
na_ga, нали не търсиш вина в бабата? 5 годишно дете може да излезе на улицата пред къщата!

# 13
Аз тъкмо мислех да отворя нова тема за "домашните " кучета.Бездомните,ясно.Но другите,чиито притежатели са безотговорни и към себе си,и към околните?

Телеграфическия и бездушен,абсолютно незаинтересован начин,по който е написана статията ме дразни.Вместо да се призове към по-строго следене на собствениците на кучета,да се изтъкне например факта,че глоби за липса на регистрация на кучетата няма,те просто го събщават за"добро утро"-куче,така и така.Детето,от еди къде си.Бабата,която притежавала еди колко си кучета.Карат човек да си мисли,че това е нещо нормално и няма начин да се промени! ooooh! Тъпа работа!
Набляга се на вината на собственика и най-вече на кучето.А държавата къде е в картинката?А ние?

Lara,мислиш ли,че темата е само за изразяване на съболезнования? Shocked

# 14
Според мен няма нищо потресаващо в това дете на 5 години да се разходи (до магазина да речем или до детската площадка, или до където и да било) само в центъра на малко село (имам спомени как сме хайманосвали като малки из село).
Проблемът е в кучето, и тези които са допуснали то да е там ! Според мен поне. Едва ли и шест и седем годишно момиченце щеше да му се опре  Tired
А и възрастен човек може доста да пострада, както се е случвало вече... Като онази баба, на която и бяха изяли (буквално) краката бездомни кучета, в центъра на едно село... Чудя се бабата какво е търсила там  Confused 

Общи условия

Активация на акаунт