Куче е убило 5 годишно момиченце!!!

• 30 376
  • 579
  •   1
Отговори
# 15
Стига бе! Какво наскачахте, сякаш съм взела страна по въпроса.
Само продължих мисълта на Vasencetto, поради поглед от моята камбанария - моето дете съм започнала да го пускам навън без надзор от 9-годишна възраст.Точно поради такива, а и не само, причини.
Никъде не съм писала, че детето е виновно, но смятам, че ако е имало възрастен до него в този момент е нямало да стане тази трагедия.

# 16
  • Насред хаоса
Стига бе! Какво наскачахте, сякаш съм взела страна по въпроса.
Само продължих мисълта на Vasencetto, поради поглед от моята камбанария - моето дете съм започнала да го пускам навън без надзор от 9-годишна възраст.Точно поради такива, а и не само, причини.
Никъде не съм писала, че детето е виновно, но смятам, че ако е имало възрастен до него в този момент е нямало да стане тази трагедия.
И продължаваш?! Няма да ти отговоря както заслужаваш, защото сигурно ще ме баннат. Аз съм възрастна и преди години не можах изобщо да реагирам, когато едно куче ми се нахвърли и ме ухапа. Какво значение има дали е било само детето? А оная кретенка собственичката на псето защо не си е била при любимеца?! Ами го оставила да се разкарва без надзор?

# 17
Какво значение има дали е било само детето? А оная кретенка собственичката на псето защо не си е била при любимеца?! Ами го оставила да се разкарва без надзор?
Най-вероятно става въпрос за дворно куче,което и избягало.

# 18
Бадемов цвят, аз изказвам мнение.
Но ми се струва, че ти имаш някакъв проблем, недопускащ нещо различно от твоето мислене.
 Stop

# 19
Няма никакво значение на колко години е човека (детето) защото кучето не те пита за ЕГН'то а хапе на месо!!! Вече двама колеги (едно младо девойче и един мъж) са хапани от уличните кучета в индустриалната зона в която се намира предприятието ни. А кучетата хем ги хранят пазачите на разни фирми около нас и ние ги знаем, хем са ничии когато трябва да се носи отговорност. Е какво трябва да правим... да се правим че ги няма??? Как като ни хапят???

Мир на праха на малката душичка  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 20
  • София
Съболезнованията не са върнали никого към живот!

Нашите деца са дресирани да не пускат ръката ни щом прекрачат прага на дома - егати и кучешкия живот, към това ли да се стреми целокупния български народ?! Не сте добре! Вие как израснахте? На къс повод до мама и баба или на воля из квартала и из цялото село?!

# 21
  • Насред хаоса
Не аз, na ga, по-скоро ти имаш проблем, щом при такава трагедия се опитваш да обвиняваш жертвата и роднините й, че не били там.

Китана, дворните кучета също трябва да се връзват.
Говоря като препатила от куче, защото знам какво е и как не можеш да реагираш по никакъв начин.

# 22
Няма никакво значение на колко години е човека (детето) защото кучето не те пита за ЕГН'то а хапе на месо!!! Вече двама колеги (едно младо девойче и един мъж) са хапани от уличните кучета в индустриалната зона в която се намира предприятието ни. 

Горе долу това имах предвид ... На мен също ми се е случвало да заобикалям цял квартал заради такива кучета, когато отивам на работа. Не искам да рискувам, събират се на глутници, зимата са озверели- измръзнали, гладни, не ми се мисли ако решат да нападнат някой  ....   Tired 

# 23
ivonska , така е за съжаление.
Затова: на къс повод докато се оправят нещата(ако въобще се оправят).
Но в никакъв случай безотговорност с надеждата  "на мен или на моето дете няма да се случи".

mamakiki , между нахапани и убити от кучета има огромна разлика.
Затова казах, че ако е имало възрастен до него съвсем друго щеше да бъде.
Може да е било нахапано, но не и убито.

# 24
  • Бургас
За пореден път нечие куче...Омръзна ми от такива стопани. Време е да носят наказателна отговорност и то на равно с убийците. Защото бабата това е направила. Тя носи отговорност за кучето, което е убило дете. Гледайте си животните и ги възпитавайте добре. Вързано или не агресивното животно, си е опасно. Не случайно такива животни се приспиват.
Милото детенце. Играело си на село. И така си отишло  Praynig Бог да бди над него.
Съгласна съм с na_ga.

# 25
Нямах сили да отворя линка...довечера че има поредната лекция за децата ми...аман вече-кучета, боклуци, училищни боеве, опиати в детската, коли убийци...ами веча полудявам  Cry
Разбира се- мир на малката душичка, моля ви, не искам да има повече такива случаи  Cry, хора, обезопасете си кучетата, моля!

# 26
....но смятам, че ако е имало възрастен до него в този момент е нямало да стане тази трагедия.
Да, ако е с пушка и я употреби...върху кучето Twisted Evil

# 27
Горкото дете, да почива в мир ...

Докога???

# 28
  • Варна
Вие сериозно ли мислите, че възрастен човек е в състояние да озапти озверяло куче? Ако е с пушка - да. Но с голи ръце?

# 29
  • Насред хаоса
Вие сериозно ли мислите, че възрастен човек е в състояние да озапти озверяло куче? Ако е с пушка - да. Но с голи ръце?
Явно някои смятат така. Да се молят да не им се налага да опитват.

Общи условия

Активация на акаунт