Куче е убило 5 годишно момиченце!!!

• 30 396
  • 579
  •   1
Отговори
# 555
гледах предаването с родителите  на детето. Бащата е обесил куче...ето, че всичко се връща...
да почива в мир детенцето  bouquet

А това нормално ли е според вас!Кое по точно се е върнало за бащата на убитото дете

# 556
И в двата случая- и в случая с отрязаните крака, и в случая с убитото дете, собсвтениците и контролние органи не си вършат работата
Пак питам, ако собственика на Мима се грижеше за нея както трябва, щеше ли да е в това състояние?!изобщо нямаше да допусне някой да я осакати така, дори нямаше да има достъп до нея
По същия начин и тая Банкова, ако си гледаше кучетата20 или 100, колкото иска, както трябва, щяха ли да убият човек?!

Така е права си ,стопаните носят отговорност за кучетата си , но все пак по-голямото зло са кучетата на тази жена и тя заслужава доста по-голямо наказание ,а кучетата да им одрежат краката Не смятам,че едно починало дете може изобщо да се сравнява по каквото и да било с  някакво помярче с одрязани крака Жалко за животното ,но бих одрязала краката на всички улични кучета  ако ще спася по този начин дори един човешки живот

Нещата са много прости когато има закони и те се спазват. Банкова трябва да отиде в затвора. А когато ти отрежеш краката на куче и ти трябва да отидеш в затвора. А там вече си дебатирайте на воля коя от двете е по- по- най.

Аз не съм тъгнала да режа нищо на кучетата ,просто исках да кажа,че краката на кучето са нещо незначително ЗА МЕН в сравнение с убийството на дете  И да трябва да има затвор за този който е одрязал краката на животното ,но не и да се равнява на наказанието за Банкова
На някои хора сърцата  ни са достатъчно големи,че да милеем и за краката на едно куче,и за убито дете .

# 557
  • На земята, която е всъщност звезда.
И в двата случая- и в случая с отрязаните крака, и в случая с убитото дете, собсвтениците и контролние органи не си вършат работата
Пак питам, ако собственика на Мима се грижеше за нея както трябва, щеше ли да е в това състояние?!изобщо нямаше да допусне някой да я осакати така, дори нямаше да има достъп до нея
По същия начин и тая Банкова, ако си гледаше кучетата20 или 100, колкото иска, както трябва, щяха ли да убият човек?!

Така е права си ,стопаните носят отговорност за кучетата си , но все пак по-голямото зло са кучетата на тази жена и тя заслужава доста по-голямо наказание ,а кучетата да им одрежат краката Не смятам,че едно починало дете може изобщо да се сравнява по каквото и да било с  някакво помярче с одрязани крака Жалко за животното ,но бих одрязала краката на всички улични кучета  ако ще спася по този начин дори един човешки живот

Нещата са много прости когато има закони и те се спазват. Банкова трябва да отиде в затвора. А когато ти отрежеш краката на куче и ти трябва да отидеш в затвора. А там вече си дебатирайте на воля коя от двете е по- по- най.

Аз не съм тъгнала да режа нищо на кучетата ,просто исках да кажа,че краката на кучето са нещо незначително ЗА МЕН в сравнение с убийството на дете  И да трябва да има затвор за този който е одрязал краката на животното ,но не и да се равнява на наказанието за Банкова

Не знам дали си тръгнала, или не, но аз отговарям на твърдението ти " бих отрязала...." Е, след като се приеме закона ти би  понесла наказание и би лежала в затвора. Заедно с Банкова.

# 558

На някои хора сърцата  ни са достатъчно големи,че да милеем и за краката на едно куче,и за убито дете .

Ами милеите ,но не поставяйте наравно двете случки Човешкият живот лично за мен е по-значим На теб едва ли ще ти е еднакво мъчно ако беше твоето дете нахапано (Дано на никой никога не му се случи  да преживее подобна загуба)

# 559
  • Бургас
Винаги го правите. Не е имало тема за насилие над кучета, в която да не се намесят и случките с деца. Двете неща са съвсем различни. Не проумявам защо едното трябва да взима превес. Общото между тях, е че са в следствия на хора. На възрастни хора. Не на деца. И докато не проумеем това няма да се оправим. Не сравнявайте краката на Мима, с живота на дете. И двете неща са грозни, тъжни и ужасни. Но нямат нищо общо.

# 560

гледах предаването с родителите  на детето. Бащата е обесил куче...ето, че всичко се връща...

Лелееееее, вие съвсем изтрещЕхте!  Sick

Sesana , намесват се, защото ни прави впечатление невероятно силната подкрепа в случая с кучето, а в случаи с дечица подкрепата  е нищожна. Създава впечатление, че на хората не им пука за децата. Но много им пука за кучетата. И това мен лично ме побърква направо, въпреки че имах куче.

# 561
От няколко дни отбягвам тази тема, защото бях сигурна, че ще ме втресе от фактите. Гадно. Не, направо ужасно.
Да ви кажа, за мен са виновни стопаните, но и самите кучета. Не може да се твърди, че само заради това, че собственичката на кучетата е била безхаберна, тези кучета са станали стръвници.
Не искам да си представям какво е изживяло това дете в последните си мигове, нито какво им е сега на родителите. Нито пък как се чувства бабата, при която е било детето на гости.
За чувствата на кучкарката и нейните любимци изобщо не ми пука.

# 562
  • Бургас

Лелееееее, вие съвсем изтрещЕхте!  Sick

Sesana , намесват се, защото ни прави впечатление невероятно силната подкрепа в случая с кучето, а в случаи с дечица подкрепата  е нищожна. Създава впечатление, че на хората не им пука за децата. Но много им пука за кучетата. И това мен лично ме побърква направо, въпреки че имах куче.
Аз намерих по 10 петиции и теми за насилие над деца или пък за деца пострадали от кучета. Ако тези 10 се съберат в една и се обсъжда на едно място....ще видиш, че не е така.
Разликата в двете случки е огромна. Изключвам всичко и гледам само към извършителите: краката на кучето са отрязани от ненормалник, агресор, изверг. Това нещо е плод на обществено опасен индивид.
Детенцето е пострадало от животни. Казвам животни, защото кучетата са точно това. И ако ги оставиш гладни и са много, ще направят точно това. Там вината е в лудата стопанка. Която е опасна и трябва да лежи за убийство. Не за невнимание, а точно за убийство. И всички като нея ще се замислят 100 пъти преди да създават животни опасни за хората.

# 563

Ами милеите ,но не поставяйте наравно двете случки Човешкият живот лично за мен е по-значим На теб едва ли ще ти е еднакво мъчно ако беше твоето дете нахапано (Дано на никой никога не му се случи  да преживее подобна загуба)
Ако ,не дай си Боже,моето дете бъде нахапано,сигурно ще се променят много неща за мен.Но  дори след тази случка няма да кажа :"Хак да му е на това с отрязаните лапи!'"Това ще означава ,че съм умряла жива!
Оголвам меките части,яжте .

# 564

Ако ,не дай си Боже,моето дете бъде нахапано,сигурно ще се променят много неща за мен.Но  дори след тази случка няма да кажа :"Хак да му е на това с отрязаните лапи!'"Това ще означава ,че съм умряла жива!
Оголвам меките части,яжте .
[/quote]

Че кой е казал така Това което твърдя аз е,че смъртта на детето е далеч по-трагична от одрязването на краката на кучето Това не значи,че не ми е жал за кучето

# 565
Естествено,че е трагично! Никой не го отрича.Но трябва ли изобщо да сравнявам ?Кое е/било /ще е по-трагично?? #Crazy ooooh!

# 566
  • Варна
Не е по темата, но не мога да не задам следния въпрос:
Защо влизаш само в кучешките теми, а не влезеш във всяка тема от тези за пазаруване он-лайн или в тези от "Красива мама" и не се оплачеш, че харчат пари за дрехи и обувки, а не дават за Пламен? Увервявам те, че там се харчат много повече пари, отколкото за протезите на Мима. Защо там не кажеш дайте пет лева...няма да ви заболи... newsm78 

Щото и е голям дерт, че кученцето ще получи протези. То е някво си куче бе, кви протези, само пари да се харчат за него, я да мре там! Виж гримовете и дрешките са друга бира.
Ух, че гнусно ми стана Tired

Цитат
Жалко за животното ,но бих одрязала краката на всички улични кучета  ако ще спася по този начин дори един човешки живот
Извинявай, ама трябва да си напълно болен мозък, за да кажеш това Sick Егати превенцията, егати чудото. Като се има предвид, че много повече убийства са извършени от хора отколкото от кучета, що не тръгнеш по улицата да режеш крака наред? Абе вие чувате ли се какви ги плещите? То бива да не си в час, ама вече преминавате всякакви граници.

# 567
Да наредим сега трагедиите :

Африканчетата с големите кореми
изчезващите видове растения
радиацията в чернобил
радиацията в Хирошима и Нагасаки
изчезващите видове животни
отрязаните крака на едно куче
децата с увреждания
проблемното забременяване
почернените родители
сираците
кучетата в изолаторите
увеличаването на популацията на земята
намаляването на ресурсите на земята
войната по пътищата
войната в Ирак
Палестина/ивицата Газа
глобалното затопляне
избиването на тюлени
експериментите с животни
болните от рак
болните от СПИН
болните от диабет

Почвайте да номерирате. Кой ще е първи?

# 568
Естествено,че е трагично! Никой не го отрича.Но трябва ли изобщо да сравнявам ?Кое е/било /ще е по-трагично?? #Crazy ooooh!

Е не аз започнах сравненията

# 569
Спрете се, тази тема е за убито момиченце!

Общи условия

Активация на акаунт