Куче е убило 5 годишно момиченце!!!

• 30 371
  • 579
  •   1
Отговори
# 525
Казвате, пари няма. Е, как ще има, софиянците кучкари, които са изрядни, т.е. пратили са си таксата, и т.н. нямат и един пронцент.
Монкас, твоите две как са? Сканирай си квитанциата и покажи. Егати безработнатга учителка, купувала хляб за 22 кучета.
вълк аз не съм в България.. но тук където съм спазвам законите..трябва да има натиск от горе. аз без натиск съм си отговорна, но за по безотговорните тук натиска добре се отразява Peace

# 526
гледах предаването с родителите  на детето. Бащата е обесил куче...ето, че всичко се връща...
да почива в мир детенцето  bouquet
Ти не си наред,какво значи всичко се връща?Имах братовчед който утрепа куче защото изяде сума ти зайци и пилета,момчето почина на 15 години при злополука.Искаш да кажеш,че който убие куче му се връща ли?Много се извинявам но такива помиари не трябва да се приспиват, а направо да се трепят.На мен ми се случи такова куче да започне да ръмжи и да се пени срещу количката с детето което беше на 1,6 години-е вече не ръмжи.
питаш ме. ще ти отговоря..да така е всичко се връща, даже и пример си дала Hug така е..бог забавя но не забравя.

дано наистина политицете оправят нещата и да няма нито едно куче по улиците... ТРЯБВА да вдигнем стачка пред парламента за да оправят положението. искаме справедливост и дано политиците направят това което трябва за да може децата ни да живеят спокойно.

Скъпа ти не си нормална,за какъв бог ми говориш.Бог не забравя-май е забравил да ти даде малко акъл в главата след като можеш да сравниш човешкия живот с кучешкия! И само да допълня че има опция проверка правопис.

# 527
  • Linz
гледах предаването с родителите  на детето. Бащата е обесил куче...ето, че всичко се връща...
Тогава внимавай какви ги дрънкаш, на твое място бих се притеснявала.

Това, което най-много ме дразни в защитниците на кучетата е, че издигат правата на кучетата не само над хората, но и над всички останали животни.
И мен. При все, че кучетата не са застрашен вид. Но са опасни и нямат място по улиците на населените места!

# 528
Днес ще се гледа делото срещу кучкарката Банкова - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=513086

# 529
Да, и тя сигурно ще се измъкне #2gunfireЩе обявят кучетата за безстопанствени, защото не били регистрирани и така никой няма да носи отговорност за тях. #Cussing out.Че кой на село си регистрира кучето?

# 530
  • София
Да, и тя сигурно ще се измъкне #2gunfireЩе обявят кучетата за безстопанствени, защото не били регистрирани и така никой няма да носи отговорност за тях. #Cussing out.Че кой на село си регистрира кучето?

Да, така ще стане. Сега ще се юрнат природозащитниците...Преди време в една тема тук си изразих мнението за това дали трябва куче с отрязани четири крака да бъде обгрижвано и да се търси начин да му се слагат протези, инвалидни колички и други такива. Според мен не. Само дето не ме линчуваха, била съм жестока и т.н. А...първото което написах беше, че човека който е сторил това трябва да иде в затвора, защото е изрод. Хората направиха чудеса за кучето.

В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата...Думи нямам! Само като се сравни активността в двете теми...на мен това ми изглежда страшно! Не ме разбирайте погрешно, имам 4 животни вкъщи, обичам животните много.  Това е и една от професиите ми. Не знам какви хора сме, обаче. Това е криворазбрана хуманност. Все пак децата трябва да са на първо място. А за този случай няма да има наказан, природозащитниците ще се погрижат и за кучетата. И онова куче може и да проходи. А това дете, за което събираме пари...за съжаление има по-малък шанс. Нямам против да се грижим за животните и да поемаме инициативи срещу изроди, които измъчват животни. Но имам против да се побъркваме и да си мислим, че ако едно животно изяде едно дете, към животното трябва да се прояви хуманност. Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!

Съжалявам за дългия пост.

# 531
Поне кучетата надявам се да са ги избили още тогава
Наистина едва ли ще осъдят кучарката ако не са официално нейни кучетата ,а и да са ,в тая скапана страна всичко може да се очаква
Ето затова трябва да се отървем от помярите преди те да са ни избили
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано някой ги отрови всички псета

# 532
Насилието ражда насилие.Не учете децата си да мразят!

Политиците няма да се задействат сами, но ние като общество трябва да им помогнем
Eвала.. Peace
Обществото трябва да се събуди, така както се вдигнаха всички за кучето с отрязяните крака.
Да почива в мир малката душичка.. Confused

# 533
" Ако бъде призната за виновна Елена Банкова ще лежи в затвора до 3 години ", чудя се законописците наистина ли са толкова тъпи или просто им е по-удобно да ги смятат за такива ? Още при първа проява на безпричинна агресия кучетата трябва да се отнемат от стопаните им и последните да бъдат солидно глобявани, а ако няма шанс животното да се укроти или излекува да се евтанизира. Колко още деца трябва да бъдат разкъсани за да се вземат в ръце ?
...Почивай в мир мило дете.

# 534
  • Варна
Преди време в една тема тук си изразих мнението за това дали трябва куче с отрязани четири крака да бъде обгрижвано и да се търси начин да му се слагат протези, инвалидни колички и други такива. Според мен не.

В друга тема...половин година събираме пари за да помогнем на едно дете да проходи. Не можем да съберем сумата. Много повече хора се грижат за кучето, отколкото за детето...Когато призовах тези, които се грижат за кучето да помогнат на детето ме посъветваха да прочета заглавието на темата... Имам против и това животните да ни вълнуват повече от децата, а това е факт!

Прекаляваш, и то много. Как пък винаги ще се намери някой да противопостави кучетата на децата бе, как не се спряхте веднъж! И аз нямам думи. Животните ни вълнували повече, дрън-дрън, че пляс! Докато разсъждавате така нищо, ама нищичко  няма да се промени! Нито ще се реши въпросът с агресивните кучета, нито въпросът с агресивните хора.

# 535
Мда, примера с набирането на средства може и да не е толкова показателен за вас, но примера с разликата в годините затвор- определено е доказателство за това кой живот е по- ценен-човешкия или кучешкия
Между другото- и стопанина на Мима(или там както се казваше онова животинче) си беше на мястото и си вършеше задълженията, тя нямаше да е в това състояние сега ...не знам защо никога стопаните не си поемат грижите качествено и не си носят отговорност(изключвам може би 10на % от всички хиляди собственици на кучета, може би дори и по- малко)

# 536
  • Варна
Цитат
примера с разликата в годините затвор- определено е доказателство за това кой живот е по- ценен-човешкия или кучешкия
Не е така. Разликата е заради това, че в единия случай имаме действие по непредпазливост, а в другия - брутален умисъл. Друг е въпросът, че в случаи на рецидив, както този не би трябвало да се говори за непредпазливост.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 08:35 от Месечинка виторога

# 537
Непредпазливост ли, аз бих казала- умисъл
Първо- не си регистрираш и гледаш животното както трябва, второ- вече е показало агресивно поведение-въпрос на време е да се случи нещо много сериозно(има случаи и на изядени собственици)
Каква небрежност  ooooh!

# 538
Истина е, че специално при някои от бойните породи, стопаните умишлено ги озверяват. Защото ги използват за боеве.
Според мен, тези хора са за затвора. Close

# 539
"За по-малко от месец инцидентите с кучетата на Елена Банкова са три, като последният с Кристияна Кирилова е фатален. След първото нападение - над 10-годишно момче, били уведомени и селският кмет Атике Ешреф и този на община Завет - Ахтер Велиев. Единствената мярка взел местният полицай, който посетил дома на Банкова, предупредил я да върже четириногите, които били 20, и да ги регистрира. Тя обещала повече да не ги пуска извън двора си."
Според мен и на кметовете ще трябва да се търси отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт