Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не, Кат. Не си ти, представи си. Това е средно статистическата форумка - майка с едно-две деца, любящ мъж, кариера, къща като слънце, красива и т.н. Малка си още за ССФ. Сега най-много за СС тийн или кучезащитник да те номинираме.
Впрочем ти имаш ли документи на твоето куче, че изпуснах информацията?

# 436
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нали си даваш сметка, че сред повтарящите като мантра "кога ще убият всички бездомни кучета" има собственички на дом. любимци, които не са ги регистрирали и не им чистят изпражненията.  Thinking

# 437
Кат,защо си мислиш,че всички ние само за теб говорим На мен вече ми се струва,че преиграваш
И вселена ,ти нали си даваш сметка,че кучезащитнищите са тези,които повтарят непрекъснато колко са вещи в кучешките работи и какви безупречни стопани са

# 438
  • На земята, която е всъщност звезда.
Кат,защо си мислиш,че всички ние само за теб говорим На мен вече ми се струва,че преиграваш
И вселена ,ти нали си даваш сметка,че кучезащитнищите са тези,които повтарят непрекъснато колко са вещи в кучешките работи и какви безупречни стопани са

Бабилия се представи за безупречен стопанин, според теб е кучезащитник? newsm78

# 439
  • София
Аз много добре знам как се гледа куче. И тия дни проучих колко ще ми излиза. Най-отговорно заявявам, че не мога да си го позволя.

# 440

Всъщност смятам,че тези които не са вманиачени да повтарят колко са прекрасни всички кучета на земята ,са по-добри стопани и обективни Като например ще си регистрират кучетата,ще си събират акитата,ще си гледат кучето и ако скача по няякой ще го дръпнат и т н Докато кучелюбците се интересуват единствено какво иска кучето им ,а това не ги прави добри стопани Ако поиска да поскача върху детето ще кажат ,че само си играе и ще гледат така все едно сме безсърдечни ,защото не искаме милото им животно да си играе с децата ни
А да не говорим,че съм сигурна,че Кат,най-големият защитник (ето Кат да не се обидиш и теб ще те спомена) НЕ си събира на псето акото

# 441
Кучето на СФФ изобщо не лае и не пречи на съседите или който и да било  Laughing
Ако случайно пролае го прави възпитано и с умерени децибели.  Twisted Evil

То е възпитано във френска школа за четириноги, храни се на маса наравно със стопаните си, има собствена баня и тоалетна, спи на легло с балдахин...Абе куче на ССФ да си в днешно време Laughing

Дилянче, да имаше повече хора като теб. Отговорност е нужна Flutter Hug

# 442
  • София
Защо изобщо споменавате кучето на ССФ в темата за агресивните кучета?

# 443

Всъщност смятам,че тези които не са вманиачени да повтарят колко са прекрасни всички кучета на земята ,са по-добри стопани и обективни Като например ще си регистрират кучетата,ще си събират акитата,ще си гледат кучето и ако скача по няякой ще го дръпнат и т н Докато кучелюбците се интересуват единствено какво иска кучето им ,а това не ги прави добри стопани Ако поиска да поскача върху детето ще кажат ,че само си играе и ще гледат така все едно сме безсърдечни ,защото не искаме милото им животно да си играе с децата ни
А да не говорим,че съм сигурна,че Кат,най-големият защитник (ето Кат да не се обидиш и теб ще те спомена) НЕ си събира на псето акото

За да те успокоя СЪБИРАМ НА КУЧЕТО СИ АКОТО!Абе хора нито ме познавате,нито нищо пък кфи ги говорите  Close .

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 10:56 от katt

# 444

За да те успокоя СЪБИРАМ НА КУЧЕТО СИ АКОТО!Абе хора нито ме познавате,нито нищо пък кфи ги говорите  Close .

smile3521 smile3521 smile3521

# 445
Разбира се, катт, тук няма Нито Един Който да Не събира, Всички събират, ооооооо, ма как можем да си помислим, че не събират, тяхната е честна пионерска, как можахме да си го помислим даже. LaughingОсобено пък в теб да не повярваме, как не ни е срам....

# 446
Разбира се, катт, тук няма Нито Един Който да Не събира, Всички събират, ооооооо, ма как можем да си помислим, че не събират, тяхната е честна пионерска, как можахме да си го помислим даже. LaughingОсобено пък в теб да не повярваме, как не ни е срам....
Представа си нямам дали другите го правят,но аз мога да ви успокоя,че събирам след кучето си.Май се заяждате вече...

# 447
да де, това го разбрахме вече, ама и сто поста да напишеш с това твърдение-все ми е тая.Както вече писах-Тук  Всички си Събират.Няма такива, дето да Не събират. Mr. Green

# 448
Ама в интерес на истината аз съм видяла само 1 човек да си събира след кучета
 А се разхождаме в парк,където е пълно с кучета 
 Но съм виждала много майки с деца и кучета,които НЕ си събират след тях
По тревата е като минно поле
И ,Кат изобщо не ти вярвам,но не го приемай тежко

# 449
Катт,идеята е такава :
ако кажеш,че ги събираш,никой няма да ти повярва
ако кажеш,че не ги събираш,всичко ще ти повярва.
Нещо като Параграф 22 се получава.

Общи условия

Активация на акаунт