Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 583
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Е, шегувам се, да, какво значение има, просто си пишем във форума, кучетата си лаят (хапят и т.н.), живота си върви...какво значение има изобщо какво пиша...

# 616
Ми и аз искам да се елеминират кучетата, на мига, но също и собствениците им, защото те продуцират отново и отново бездомни, агресивни, болни и т.н. животни....
Кажи ми, че се шегуваш Shocked

Хора, вие осъзнавате ли какво сте написали? ooooh!

Е, шегувам се, да, какво значение има, просто си пишем във форума, кучетата си лаят (хапят и т.н.), живота си върви...какво значение има изобщо какво пиша...

Аз пък не знаех, че човек като пише не мисли какво пиши.......... newsm78, карай бе кервана си върви, шъ го пушкаме додето не премахнем всичката тая сволоч по земята/ айде де, то куче, то кучкар, всьо под ножа/ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ooooh! Господи пази ме от приятелите ми/визирам хората/, аз от враговете си/визирам кучетата/ и сама мога да се опазя. То кучето и то може да ме довърши, ама туй Човек да ми пушне един к.....м покрай главата, съзнателно  Thinking

# 617
Ами то и инвалиди по негово време не се виждаха по улиците.Хайде да не газим в тези води Stop
Сравнението ти е най-малкото неуместно!!!
Толкова ми е писнало от кучета и защитниците им, че съм на косъм да погазя разбиранията си за ненасилието!!! След като днес настъпах поредното кучешко лайно  #2gunfire Аман вече! Явно нито управляващите ще решат проблема с бездомните кучета, нито пък малоумните собственици на ротвайлери, питбули и т.н, избиващи комплекси ще се научат на елементарно поведение. Това не е държава просто - да не смееш да си изведеш детето навън и през цялото време да се оглеждаш като бодигард - дали преминаващото покрай теб и детето псе е благоразположено или пък нещо не му е ден и ще ви нападне!!!
Решението май е просто да се махнем от тая държава и да я оставим на кучетата и любителите им - да си живеят тука задружно.
Ама да не мислите,че на нас стопаните ни е много спокоино тука.Да се разхождаме с кучетата си и да треперим да не намерят някое отровно месце.Да се чудим къде да си играем да та не пречим на майките и бебетата.И спокойно,аз си чистя след кучето си,контролирам я.Но пък срещам майки чийто деца щъкат,насам на там,докато те си пият кафенцето и си клюкат с приятелки.И когато детето се навре при някой кучо който не си пада да го мачкотят и кучо го изръмжи или недай си боже гризне,майките дигат врява до бога.Така,че както има безотговорни стопани така и безотговорни майки!

# 618
Ми и аз искам да се елеминират кучетата, на мига, но също и собствениците им, защото те продуцират отново и отново бездомни, агресивни, болни и т.н. животни....
Кажи ми, че се шегуваш Shocked

Хора, вие осъзнавате ли какво сте написали? ooooh!

Аз пък не знаех, че човек като пише не мисли какво пиши.......... newsm78, карай бе кервана си върви, шъ го пушкаме додето не премахнем всичката тая сволоч по земята/ айде де, то куче, то кучкар, всьо под ножа/ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ooooh! Господи пази ме от приятелите ми/визирам хората/, аз от враговете си/визирам кучетата/ и сама мога да се опазя. То кучето и то може да ме довърши, ама туй Човек да ми пушне един к.....м покрай главата, съзнателно  Thinking
Ами чи разбира се.Хайде под ножа и мишките,и акулите,и природозащитниците.Тогава светът ще бъде едно прекрасно място,нали знаеш...

п.с.-Малко не по темата,но как да кача снимка?Да ви покажа двамца учлични песове,който са най-добрите приятели на моето куче и страхотни другари за мен.

# 619

Щом вярваш, че чрез насилие проблемите се решават най-лесно, дано поне си искрена.
Но колелото се върти. Днес убивате с думи кучета и техните собственици, утре се намира кой вас да убие с думи.
И после на крива ракета и Космоса й е виновен.

Агресията никога не е била добър съветник, та дори и на шега.

# 620
  • София
И когато детето се навре при някой кучо който не си пада да го мачкотят и кучо го изръмжи или недай си боже гризне,майките дигат врява до бога.Така,че както има безотговорни стопани така и безотговорни майки!
Стига, де! Дай да вържем децатав парка, че да могат кучетата да си щракат безпроблемно с ченетата  Mr. Green
Впрочем, моята ...дъщеря...не я пускам от ръка на улицата заради коли и кучоци. И чистя след нея.

Ако някое дете ти пречи - виси по тебе или кучето ти, вре ти се, дърпа се, рита те или те хапе и дере имаш пълно право да се оплачеш от майка му. Дотогава детето е с повече права от твоето куче и моля те, не ги сравнявай вече.

Смарти, никой не мисли сериозно да трепе притежатели на кучета. Както и вие, кучелюбителите, не сте се отчаяли изцяло от човешкия род, както твърдите. Във форума всички преиграват.

# 621
Бъръльо, кучета биват тровени със саламчета, та не е само по форумите.
В темата с ротвайлера, малко по-надолу се обяснява и какво следва да се направи със собственика му.
Та, не, това не е привидно , и не е изхвърляне.
Тази агресия я има, тя се насъбира, и в даден момент избухва, както бомба със закъснител е.
Дали ще е по адрес на куче, или на човек, в случая е без значение.
Плаши ме, че тези хора са около мен. Може да са ми съседи, да се разминаваме по улицата.
И не зная дали утре мой близък няма да изтегли "късметлийската" карта и да е покрай същите тези хора.
Хич не е приятна картинката. Трябва да се замислим накъде сме тръгнали с тази лошотия.

# 622
И когато детето се навре при някой кучо който не си пада да го мачкотят и кучо го изръмжи или недай си боже гризне,майките дигат врява до бога.Така,че както има безотговорни стопани така и безотговорни майки!
Стига, де! Дай да вържем децатав парка, че да могат кучетата да си щракат безпроблемно с ченетата  Mr. Green
Впрочем, моята ...дъщеря...не я пускам от ръка на улицата заради коли и кучоци. И чистя след нея.

Ако някое дете ти пречи - виси по тебе или кучето ти, вре ти се, дърпа се, рита те или те хапе и дере имаш пълно право да се оплачеш от майка му. Дотогава детето е с повече права от твоето куче и моля те, не ги сравнявай вече.

Смарти, никой не мисли сериозно да трепе притежатели на кучета. Както и вие, кучелюбителите, не сте се отчаяли изцяло от човешкия род, както твърдите. Във форума всички преиграват.
Кучетата първо предупреждават с ръмжене после с гризкане.И точно ми се е случвало да ми се насъберат дечицата и да мачкат кучето ми.Да се чудя да гледам да не и бръкнат в окото,устата или да не изръмжи някое.С майки,как да се разправям.Нито знам коя майка на кое бебе е,нито ме интересува...Точно поради тази причина не минаваме в близост до детски площадки...

# 623
Не прочетох постовете от последната ми публикация до сега, но си мисля, че ако се случи това на моето дете....бих умъртвила кучета...АМА СЪС СИГУРНОСТ, без значение има ли стопанин, или не #Cussing out

# 624
Явно, ако не разберем как трябва да се справим с проблема "кучета", и ако продължаваме да разсъждаваме по този начин, без да разсъждаваме, още дългоооооо, Кучетата ще ни ядат. Това е, изтребването е разрешението ooooh!.
             Продължавайте в същият дух, ама да не се оплаквате след това. Mr. Green

# 625
  • София
Бъръльо, кучета биват тровени със саламчета, та не е само по форумите.
Да, де, ама отровителите не си губят време да търсят съвети по форумите, а действат. Тези, които пишат, едва ли имат сили да направят такова нещо. Съдя по себе си. Предупреждавам, жалби пускам и дереджето си е същото. Не съм се хванала за кирката и салама.

Кучетата първо предупреждават с ръмжене после с гризкане.
Не винаги.

# 626
Абе имаше и няколко похвалили се.
Както и да е.
Разбрах те Hug

# 627
Преди години , куче ухапа сестра ми ( тогава на 5 гд)....баща ми го уби. Аз бих направила същото в подобна ситуация. Не ме мислете за крайна, защото мъж ми искаше да изтрови бездомните псета по улицата и аз не му разреших, но при подобна случка.......сама ще ги изтровя.

# 628
Аха, преди доста години, имахме котак, дето се навря под дивана на един рожден ден на дъщеря ми, и за да го извадя от там, да не би да одраска децата на рождения ден, така ме одраска по лицето, че още имам белег,та........ думата ми е нито едно коте още не съм изтребила заради случката.

# 629
  • София
Знам, че сте огорчени и ви се привижда само злоба около вас.
Ама разберете ни и нас - страхливите. Знаеш ли какво е да живееш с този ужас около теб, всеки ден? Да знаеш че пред закона ти си по-маловажен? Ми нормално е да не ни издържат нервите и да плюем, най-малкото. Когато жалбите до еко-то не помагат, общината дреме, а кучетата хапят.

Всъщност повечето от агресията е предизвикана просто от инстинкт за самосъхранение.

Общи условия

Активация на акаунт