Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 536
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Лайното си е лайно  Joy независимо от дете или куче, на мен съм ми особено неприятни найлончетата  и фасовете в зелените площи и чакам с нетърпение да започнат да глобяват и "майките", убедена съм, че  Общината ще забогатее от глобите  Mr. Green

На българина все някой трябва да му е виновен за нещо!   Всичко Мара втасала, до кучешките лайна опряха  ooooh!

# 721
  • София
Ама Анитка и ти ли ходиш и дефекиираш с кучето си?  Или го сравняваш с децата защото ти е пале още кучето? Нека има равнопоставеност. Те хората си търсят тоалетни за тази работа...

# 722

Да, бе, да !!! И по пясъчниците, и по алеите и на средата на улицата...
Ти в ред ли си ?! И как въобще можеш да приравниш дете и куче?!  ooooh! #Cussing out
И двете се*ат. И ми е все едно дали ще се накисна в човешко или кучешко. Като си помисля newsm78 последното беше човешко. Айде да избием всички хлапета от отсрещното училище, щот' мно'о цапат бе, ма'а им мръсна Twisted Evil
А. забравих че твоето дете не се*е, то дефекира златни дарадонки Mr. Green
Моето дете все още си ака в памперса. И я малко си цензурирай езика, да не натисна бутона "информирай модератор" !!!  Twisted Evil
Аз лично не съм виждала дете да ака по средата на тротоар, но за сметка на това всеки ден виждам да го правят кучета. Ако изобщо има майки които си изакват децата навън, то това винаги е зад някой храст и трудно ще го настъпиш, освен ако и ти не си се завряла там с точно определена цел  Mr. Green

# 723
Лайното си е лайно  Joy независимо от дете или куче.....

Да, но вероятността да лепнеш на подметката си ларви на кучешка тения от кучешко лайно е почти 100%, докато от човешкото е нищожна  Wink Да не мислиш, че просто заради кефа ми ме дразнят кучешките лайна - просто не искам аз или детето ми да бъде оперирано заради тения.Ето малко инфо за тези които си мислят, че проблема с кучешките изпражнения е само естетически
"Възрастният, зрял паразит – тенията, населява тънкото черво на кучето (вълка, чакала). Кучето е крайния гостоприемник на ехинокока. Дължината на тенията е само 4-5 мм, за разлика от говеждата и свинската, които достигат няколко метра. Тялото се състои от четири членчета, последното от които съдържа яйцата (онкосферите) на паразита. С екскрементите на кучето те попадат във външната среда и замърсяват тревата, плодовете, зеленчуците и водата. Немалка част от тях полепят и по козината на кучето. Човек се заразява при консумация на недобре измити плодове и зеленчуци, замърсени с онкосфери, както и при пряк контакт с болно куче.....
Яйцата с онкосферите са устойчиви във външна среда (плодове и зеленчуци) до 1 година "
http://zdrave-bg.eu/index.php?option=com_content&view=articl … 24&Itemid=170
http://www.lekar.bg/news-158/info-1761/%D0%9A%D1%83%D1%87%D0%B5% … 0%B5%D0%BD%D0%B0/

# 724
Същото важи и за майките Wink Монетата има две страни.
Бду, изкарай един скоростен изпит по книжовен български, тогава вече можеш да си вадиш изводи за какво съм се регистрирала тук и да ги излагаш на показа по подобаващ начин.
Факт е, че повечето майки сте решили, че сте с множество привилегии и сте толкова параноични.
Без проблем ще ви пусна една тема в един форум точно за такива майки каквито са някои от вас, за да видите за какво иде реч.

# 725
Лайното си е лайно  Joy независимо от дете или куче, на мен съм ми особено неприятни найлончетата  и фасовете в зелените площи и чакам с нетърпение да започнат да глобяват и "майките", убедена съм, че  Общината ще забогатее от глобите  Mr. Green

На българина все някой трябва да му е виновен за нещо!   Всичко Мара втасала, до кучешките лайна опряха  ooooh!

Да не би само майки да хвърлят фасове и найлончета ?
 и кои е виновен според теб,че целия град е заприличал на кучешка тоалетна Сигурно аз съм виновна,че детето ми постоянно настъпва лайната на чуждите кучета
Ако на теб ти е приятно да газиш в лайна ,то на останалите хора ,не ни е никак забавно
Както вече споменах закона те задължава да си събираш след кучето ,а ако на теб не ти харесва,тогава просто не гледай куче Naughty
anita_blake кое по-точно важи и за майките ?
Ние ползваме тоалетната,незнам за теб явно тя не е особено позната

# 726

Факт е, че повечето майки сте решили, че сте с множество привилегии и сте толкова параноични.
Без проблем ще ви пусна една тема в един форум точно за такива майки каквито са някои от вас, за да видите за какво иде реч.
Това е форум бг-мама, не бг-куче. Не ми е ясно, след като се дистанцираш явно от майките и проблемите им - какво правиш тук, отивай си по кучешките форуми  Naughty
Така като гледам, всичките ти постове са само в тази тема, ясно ми е сега защо си се регистрирал/а - ама ние от подобни провокации сме обръгнали вече  Wink

# 727
  • Пловдив

повечето майки сте решили, че сте с множество привилегии и сте толкова параноични.

Ето това е проблема  Mr. Green
Опаковките, които децата изхвърлят са много повече и не се разлагат, така че за мен децата и майките са много по-големи замърсители от кучетата !
Отидете на една детска площадка и пребройте кучешките лайна, а после фасовете и пликчета и тогава коментирайте  ooooh!

# 728
Всъщност всичко опира отново до възпитание. Няма значение дали причината за кочината по улиците са разхождащите кучета или разхождащите деца.
Аз не искам да газя в кучешки лайна, но точно толкова не искам градината да е пълна с опаковки, чашки от кафе и всякакъв друг "човешки" боклук.
Има кучкари, които се грижат да не остават следи след любимците им, има и майки, които си изхвърлят боклука на определените за това места.
Лошото е, че правещите това са малцинство.

# 729
  • София
Всъщност всичко опира отново до възпитание. Няма значение дали причината за кочината по улиците са разхождащите кучета или разхождащите деца.
Аз не искам да газя в кучешки лайна, но точно толкова не искам градината да е пълна с опаковки, чашки от кафе и всякакъв друг "човешки" боклук.
Има кучкари, които се грижат да не остават следи след любимците им, има и майки, които си изхвърлят боклука на определените за това места.
Лошото е, че правещите това са малцинство.

За кучето ползвам това, нито е скъпо, нито е гнусно /напасват се и обикновени пликове/. http://www.zoomagazin.eu/index.php?more=1&clear=1&cat=16 … d=971&start=0
Друг е въпроса, че ме гледат като извънземно.  Ако болшинството свикне да си прибира боклуците, гледа "лошо" и прави забележки на тези, които замърсяват -  няма да е така.

# 730
  • Costa Rica

повечето майки сте решили, че сте с множество привилегии и сте толкова параноични.

Ето това е проблема  Mr. Green
Опаковките, които децата изхвърлят са много повече и не се разлагат, така че за мен децата и майките са много по-големи замърсители от кучетата !
Отидете на една детска площадка и пребройте кучешките лайна, а после фасовете и пликчета и тогава коментирайте  ooooh!
Забравяш и използваните памперси. И другите...ъъъ... хигиенни материали - пак използвани Sick  
А най ме кефи като налетя на завързан презерватив, метнат от прозореца - за по-удобно. Сигурно пак кучетата са виновни... #Silly

Моето дете все още си ака в памперса. И я малко си цензурирай езика, да не натисна бутона "информирай модератор" !!!  Twisted Evil
Аз лично не съм виждала дете да ака по средата на тротоар, но за сметка на това всеки ден виждам да го правят кучета. Ако изобщо има майки които си изакват децата навън, то това винаги е зад някой храст и трудно ще го настъпиш, освен ако и ти не си се завряла там с точно определена цел  Mr. Green

E.L. ти май не си учила в училище за значението на думата "ирония". И за разлика от теб аз умея да се самоцензурирам със звездичка. А за твое сведение, въпросният биологичен отпадък беше изтропан във входа, на видно място Към фасовете, чашките и опаковките, оставащи след всяко междучасие на хлапетата отсреща вече сме претръпнали, те са част от пейзажа.

# 731
Много офтопик, много нещо.

Няколко страници вече се разнасят някакви лайна насам-натам, размахва се пръст кой от кого е по-голям мърльо
и кой няма да се мине да започне да си чисти пръв - какичките с кученцата или лелките с чаветата.

Уж трябваше да се обменят идеи как да предпазим себе си и децата си (че и домашните си кучета) от агресивни бездомни.

Основната част от фекалиите по улиците са КУЧЕШКИ все пак (намират се и конски, естествено..., за човешки - не съм попадала отдавна).
Опасни са, разбира се, освен че са грозни, но поне човек може да предприеме някакви мерки за дезинфекция на себе си и вещите си като се прибере вкъщи.
Боклуците също са дразнещи, естествено, макар че по мои впечатления хвърлят боклуци предимно тийнейджъри и мъже, а не бебета, но както и да е.

Та трябваше да си говорим не за това кой цапа и кой чисти, а какво да правим с постоянната армия бездомни "любимци".
Децата са много дразнещи понякога, съгласна съм, но поне аз  не попадам през ден на заглавия за хора в спешното след нахапване от бебе!

# 732
Бду, изкарай един скоростен изпит по книжовен български, тогава вече можеш да си вадиш изводи за какво съм се регистрирала тук и да ги излагаш на показа по подобаващ начин.
Joy
БДУ Joy ах,какъв книжовен български имаш ти,девойко.
Клошарска история.
На теб "скоростен" изпит няма да ти помогне.
Трябва ти сериозно замимание с пунктуация.
Животът и здравето на човешко същество,не може да бъде сравняван и уеднаквяван по важност,с този на някакъв пес.
Па бил и песът,най-сладкото,пухкавко,хубаво кученце на света.
Разбира се,че привилегигите са на страната на майките,не на кучкарките(бълхарките) Mr. Green
Особено ако,подобрявайки социалния живот на песовете си,същите застрашават живота на децата ни.
Но всичко опира до  наличието,респ. липсата на здрав разсъдък.
За всяка простотия си има лек.
За вашата-също.

# 733
Joy
БДУ Joy ах,какъв книжовен български имаш ти,девойко.
Клошарска история.
На теб "скоростен" изпит няма да ти помогне.
Трябва ти сериозно замимание с пунктуация.
Животът и здравето на човешко същество,не може да бъде сравняван и уеднаквяван по важност,с този на някакъв пес.
Па бил и песът,най-сладкото,пухкавко,хубаво кученце на света.
Разбира се,че привилегигите са на страната на майките,не на кучкарките(бълхарките) Mr. Green
Особено ако,подобрявайки социалния живот на песовете си,същите застрашават живота на децата ни.
Но всичко опира до  наличието,респ. липсата на здрав разсъдък.
За всяка простотия си има лек.
За вашата-също.

Ахахаа, оригинално! Наистина! Поздравления за езика, драга, ще стигнеш наистина далеч. И, честно казано, ако трябва да избирам между теб и животно няма да се замисля, ама хич!
При всяка дискусия на проблема с уличните кучета и изобщо отношението към животните, на която съм била свидетел, се появява по някой с желязната си логика за това, че хората са по-висши и всеки живот, който не е под формата на човешкия е по-маловажен. Това мога да си го обясня само с недостатъчен морален и интелектуален багаж, дори за простото осъзнаване на проблема.
Чудничко!

# 734
Проблемът е,че мозъците ви са болни.
Няма да е лошо,да се задействат психиатричните и да ви поприбират за подходящо лечение.
Сподели ти,като толкова сърцата и носеща тежкия си морален и интелектуален багаж,какво ще направиш,ако утре те нападнат 6,7 ,добре охраненки улични кученца?
Вероятно ще ги погалиш и ще им попееш забавни песнички ,с цел подобряване на социалния им живот Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт