Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 518
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
http://www.monitor.bg/article?id=242609

Глобите са направо смешни ,но все пак е някакво начало

За съжаление обаче всичко е колкото да мине номера и след  седмица всичко ще е по старо му
Просто хвърлят прах в очите на хората

# 706
  • София

Глобите са направо смешни ,но все пак е някакво начало

Смешни, но за какво? За това, че хората не са си носили паспортите на кучетата? Тези паспорти нищо не доказват, само че кучето има ваксина, обаче заемат място колкото голям тефтер. Ти носиш ли си медицинския картон, като ходиш на разходка?

Смешното е, че проверяващите нямат четец за микрочипове, по този начин много по-лесно би се доказало, дали кучето е регистрирано или не.

# 707
Честно казано за паспорта на кучето не ми пука За мен е достатъчно кучето да е на повод и ако е агресивно да има наморник и разбира се стопанина му да си му събира акитата При такова нарушение една по-голяма глоба може и да има ефект То и по този начин сигурно ще има ефект ако тези проверки са постоянни,а не 5 дни да мине номера

# 708
и разбира се стопанина му да си му събира акитата
Ти на твоето дете събираш ли акитата като го държиш да ака навън?

# 709
Ей, селенията не прощава! Как ще ака дете навън?  На мен лично ми е все едно дали ще стъпя в човешко или кучешко лайно. Еднакво гнусно е, а и еднакво нехигиенично.

# 710
Ей така ака! Както в един др. пост написах - не веднъж, не дваж съм виждала майки да държат децата си да, за да пикаят или акат навън! И не само по градинките, ами и по плажовете!
Внимавай кого по-точно наричаш селянин!

# 711

До сега не ми се е случвало на детето да му се доходи навън и да няма тоалетна наоколо,а и да не може да стиска до вкъщи Но ако ми се случи ще го събера На вас явно ви се случва често затова ти ми кажи събираш ли си на кучето и на детето?
И не ми стана ясно какво общо има моето дете с кучетата

# 712
Ей така ака! Както в един др. пост написах - не веднъж, не дваж съм виждала майки да държат децата си да, за да пикаят или акат навън! И не само по градинките, ами и по плажовете!

Да, бе, да !!! И по пясъчниците, и по алеите и на средата на улицата...
Ти в ред ли си ?! И как въобще можеш да приравниш дете и куче?!  ooooh! #Cussing out

# 713
Ей така ги сравнявам, защото е еднакво неприятно!
Не, не му го събирам, но поне не съм тръгнала да се възмущавам и да соча другите с пръст!
А ти, ако не ми вярваш, без проблем ще ти снимам! И не се пали толкова, моля ти се, сигурна съм, че си го правила. Точно по тази тема никой няма право да осъжда, ти може и да не си виждала и да не си държала детето си (и за двете неща силно се съмнявам!), но е факт, че много хора са свидетели на това!

# 714
Ей така ги сравнявам, защото е еднакво неприятно!
Не, не му го събирам, но поне не съм тръгнала да се възмущавам и да соча другите с пръст!
А ти, ако не ми вярваш, без проблем ще ти снимам! И не се пали толкова, моля ти се, сигурна съм, че си го правила. Точно по тази тема никой няма право да осъжда, ти може и да не си виждала и да не си държала детето си (и за двете неща силно се съмнявам!), но е факт, че много хора са свидетели на това!

Е наистина не си в ред Crazy Просто си кажи,че не желаеш да си събираш след кучето и престани да дрънкаш глупости
 Да,и аз съм виждала деца изхождащи се в храстите,но определено не го правят по средата на тротоара и са толкова малко случай ,че изобщо няма място за сравнение ooooh!
И съм в правото си да осъждам и да се възмущавам ,защото по закон си длъжна да си го събираш Crossing Arms

# 715
  • Costa Rica

Да, бе, да !!! И по пясъчниците, и по алеите и на средата на улицата...
Ти в ред ли си ?! И как въобще можеш да приравниш дете и куче?!  ooooh! #Cussing out
И двете се*ат. И ми е все едно дали ще се накисна в човешко или кучешко. Като си помисля newsm78 последното беше човешко. Айде да избием всички хлапета от отсрещното училище, щот' мно'о цапат бе, ма'а им мръсна Twisted Evil
А. забравих че твоето дете не се*е, то дефекира златни дарадонки Mr. Green

# 716
"Е наистина не си в ред Crazy Просто си кажи,че не желаеш да си събираш след кучето и престани да дрънкаш глупости
Да,и аз съм виждала деца изхождащи се в храстите,но определено не го правят по средата на тротоара и са толкова малко случай ,че изобщо няма място за сравнение ooooh!
И съм в правото си да осъждам и да се възмущавам ,защото по закон си длъжна да си го събираш Crossing Arms"
Когато ТИ и др. съберете след децата си, тогава и аз, дотогава и аз ще търпя, както и вие.

# 717
Аз няма какво да събирам,а ти си длъжна да го правиш по закон Crossing Arms ,както и да си държиш кучето на повод и далеч от детските площадки

# 718
  • София
 ooooh! Тоя народ тотално изтрещя. Да слага под един знаменател деца и кучета... Аз лично за себе си съм намерила решението - първо забележка на разхождащия куче не според закона и правилата, а след това обаждане на 112 или Столичния инспекторат. Доколкото разбирам хората имат желание да си вършат работата. Приветствам решението за последните проверки, като се надявам да станат ежедневие.

# 719
ooooh! Тоя народ тотално изтрещя.
Изтрещя,та чак дрънка.
Таз мома  Анитка, с голямото куче,специално се регистрирала,да ни обясни,колко е старателна в разходките на кучето си,  и  в подобряването на социалния му живот.
Помози Боже Joy
Преди да позволят на някого да отглежда куче,трябва да го подложат на щателен психиатричен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт