Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 881
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia, Bulgaria
Пиеха текила,има го и в това резюме на диалога между Харун и Едже,който някой побликува в предишни страници.

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Честно казано, Харун много живна снощи с Едже.
И очите му се въртяха и една крива усмивчица, изобщо имаше хъс някакъв...
А колко чаши обърна и после подкара колата, мислих си, че ще катастрофира някъде и пак ще го гледаме в болница.
Но замръзна усмивката му, когато едже го попита дали се жени за жената, която обича.
Много ми се иска Едже да се окаже готин човек и да им помогне на Еда и Харун, но определено харесва Харун и не знам дали няма просто да играе играта за себе си...

Да, бе! разчитай ти на нея! И тя е една Добринка Златкова, ама хайде!
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 377
Защо мамчето не драсна клечката още в стаята на Еда , ами си прави труда да слиза долу. Той огъня може да не се разгори както трябва и да няма искания ефект. А пък , ако има ще изгорят всички. Но това на нея не й идва за сега на акъла. Изчерпа си потенциала само с неизпиването на хапчето. Как хитро го скри.

# 378
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А колко чаши обърна и после подкара колата, мислих си, че ще катастрофира някъде и пак ще го гледаме в болница.
Но замръзна усмивката му, когато едже го попита дали се жени за жената, която обича.
Много ми се иска Едже да се окаже готин човек и да им помогне на Еда и Харун, но определено харесва Харун и не знам дали няма просто да играе играта за себе си...
Сега гледах отново въпросната "живнала"сцена в бара - имах чувството, че гледах Джоуи от Приятели, ама по-слаб, само дето не я попита "Кааак си?" Laughing Laughing Laughing с този поглед!
Лелелееееее...Герииии...днеска ти тепаш коня с лопатата. smile3532 smile3532 smile3532

# 379
  • София
Пиеха текила,има го и в това резюме на диалога между Харун и Едже,който някой побликува в предишни страници.

Добре де, текила било! Все си е алкохол - а, както знаем на него му е противопоказен, когато е до жена. Тя обикновено забременява! И той е с един късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 380
  • Sofia, Bulgaria
Защо мамчето не драсна клечката още в стаята на Еда , ами си прави труда да слиза долу. Той огъня може да не се разгори както трябва и да няма искания ефект. А пък , ако има ще изгорят всички. Но това на нея не й идва за сега на акъла. Изчерпа си потенциала само с неизпиването на хапчето. Как хитро го скри.
Щото тя иска и двамата/Еда и Толга/ да ги изпепели,а той не е в стаята а в банята.Не знам как ще се запали там под душа,ама лудия не мисли толкова аналитично,даже хич!

# 381
Един поздрав за всички анализатори тук  Heart Eyes ..... http://www.youtube.com/watch?v=0HZjEtkf8oA

# 382
Сега гледах отново въпросната "живнала"сцена в бара - имах чувството, че гледах Джоуи от Приятели, ама по-слаб, само дето не я попита "Кааак си?" Laughing Laughing Laughing с този поглед!
[/quote] Лелелееееее...Герииии...днеска ти тепаш коня с лопатата. smile3532 smile3532 smile3532
[/quote]
Напоследък в четвъртък съм така -  Crazy

# 383
  • Sofia, Bulgaria
Не ми стана ясно това ,което каза Толга на Еда,че тя била "глезаната"в тази къща.Какво имаше впредвид,че всеки я гледа накриво като някакъв навлек,че всеки и търси сметка за постъпките,за психическия тормоз на който е подложена от всички-той с подигравка ли го каза това или го мислише наистина.Ама този Толга е голямо "дръвце"!

# 384
здравейте анализаторки и профайлърки Simple Smile
много сте изписали бре ...

# 385
  • София
Не ми стана ясно това ,което каза Толга на Еда,че тя била "глезаната"в тази къща.Какво имаше впредвид,че всеки я гледа накриво като някакъв навлек,че всеки и търси сметка за постъпките,за психическия тормоз на който е подложена от всички-той с подигравка ли го каза това или го мислише наистина.Ама този Толга е голямо "дръвце"!

И той , като всички нейни "близки" отдавна й го внушават това - всички се грижели за нея, тя била неблагадорна - бла,бла. И Толга влезе в хора, щото му изнася да я върне в кошарата!

# 386
  • Sofia, Bulgaria
Здравей ,добре дошла!Тренираме както виждаш,хайде време е да се включиш и ти

# 387
Здравей ,добре дошла!Тренираме както виждаш,хайде време е да се включиш и ти

Simple Smile)))  Hug Hug Hug мерси Simple Smile
ами не знам, написах какво мисля - никой не го коментира. Ще ви почета и може да се включа Simple Smile

# 388
Геринце, съгласна съм с теб отнсно външният вид на Харунски...В началото беше строен ,усмихнат и пръскаше чар ,а последните сирии определено не е в кондиция и изглежда изнемощял. Направо си е загубил харизматичният образ,който ме караше ( поне мен де ) да му се кефя и възхищавам. ooooh! ooooh! ooooh!
А Еда ,като я облекат с някакви дрехи -тип одеало -направо ми иде да хвана гората. Аз ,ако й дам от моите родопски одеала -ще изгелжда по-добре в тях...и вечно е с някакви изпокъсани и изсулени жилетчици ,гадни ботушки , и не на последно място лентите за коса ,които й слагат ...искам да повърна. Харун се носи с костюмите , пуловерчета и очилца ,а тя само където не е паднала в казана за боклук. #Crazy #Crazy #Crazy Може вече да й викам Еда - клошарката... newsm78 newsm78 newsm78

# 389
Лелелееееее...Герииии...днеска ти тепаш коня с лопатата. smile3532 smile3532 smile3532

На момчето (Харунчо имам в предвид) му писна от номера. Не щеш ли Еда,не щеш ли Мелда, не щеш ли цялото семейно войнство на Джамил и Фаяз.

Но погледите му макар и закачливи бяха и сякаш отговарящи " Ти Едже си говори и мисли каквото искаш, но аз истината няма да ти кажа." Аз така го тълкувам неговото поведение.

Общи условия

Активация на акаунт