Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 864
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia, Bulgaria
Нямах пред вид сценарии,а стихове,текстове за песни към филми и сериали,а пък кой знае може и роман да сътвориш.Човек,ако има желание и талант и малко начален старт/ние ще те подкрепим/чудеса може да направи.Ние сме с теб,давай!

# 451
  • София
То няма за разказване,защото е снимка.Ще ти я опиша-обща снимка на героите от сериала,прави както винаги,а на Бурак и Мелда върху лицата са сложили с червен флумастер знака Х,т.е. са ги илиминирали.Та значи мислим еднакво с комшиите!

А Толга на снимката ли е, че не съм я отварял? И интересно на него каква хромозома са му сложили - х или у или друга комбинация? С неговите детеродни способности е трудно да се определи.....

# 452
  • София

хехехехеех а Толгището тотално липсва от снимката Simple Smile)))))))))

Да бе, той вече е в родилното. Кога го измислихме това, кога успяха да го препишат?

# 453
  • София

Мацки и Мацоци, това как ще го коментирате?  Thinking

Възглавничката на Йозлем за бременни се е разместила и главният сценарист й я намества...

# 454
аз имам чувството, че те толкова са свикнали да нямат физически контакт, че като се съберат няма да знаят какво да правят! Joy Joy Joy
  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Ами да вземем да го понаучим туй- онуй, че той ако чака нея ще се пенсионира.

# 455

А това как ще го коментирате.  #Crazy

# 456
  • София

А това как ще го коментирате.  #Crazy
Ми как да го коментираме-или е сцен аот друг филм или ще имаме нова звезда в сериалчето. newsm78 newsm78

# 457
Това е сцена от филма "Големи лъжи" със Синем и там играе и Халил Ергюн от Листопад.

# 458
Как са си лика-прилика, а дано е от сериала снимката, най- сетне и тя да намери някой да я обича....
Днес съм много добра към всички, сигурно защото е петък   bouquet
Е, жалко, няма да я ощастливи в нашия филм....

# 459
Това е сцена от филма "Големи лъжи" със Синем и там играе и Халил Ергюн от Листопад.
Благодаря за пояснението.  Hug

# 460
А относно горната снимка, мисля, че това не са нашите герои. Защо не ни показват нещо по-горещо? Писна ми от невинни целувки по челото и "мили" прегръдки. Дано поне като роди Еда, да се случи нещо съществено, че вече нервата ме хвана. Идва ми аз да скоча в монитора и да им покажа как се сваля готин мъж (ох, съжалявам, но май преувеличих). Простете ми! Ама като я гледам Еда каква е раздърпана, прилича ми на Козет от "Клетниците". Тия сценаристи май са за обесване. Thinking Thinking Thinking Thinking

# 461
Еда има толкова красиво тяло, макар и бременна и е престъпление да я правят на чучело. Направо ме уби с тоя анцуг, когато пристигна в къщата. Не знам как Харун не се отврати от вида й. Забележката на Саадет си беше много правилна.

# 462
Еда има толкова красиво тяло, макар и бременна и е престъпление да я правят на чучело. Направо ме уби с тоя анцуг, когато пристигна в къщата. Не знам как Харун не се отврати от вида й. Забележката на Саадет си беше много правилна.

Хубавият ат и под скъсан чул се познава.
Сигурно искат да ни припомнят тази поговорка.
Аз да си призная не се дразня от облеклото й, това с един пазар се оправя, да не говорим, че е дизайнер и ще ходи със супер тоалети в бъдеще  Simple Smile, същественото е характерът, дарбата й, способността й да обича и се жертва, чудесна е Еда....
А с анцунг беше , за да пасва на Толга. Видяхте ли той как беше облечен  Mr. Green

# 463
  • София

Е, явно така гледат жените на тези неща. Затова и толкова пари харчат за дрешки. Абе хубавото си е хубаво, ако ще и с продран чул да го завиеш...Да се отврати... шегуваш ли се? Ако беше само до дрехи и докарване, тя Мелда тризнаци вече да ражда и то истински...Само любов трябва за тая работа...

# 464
Хубавият ат и под скъсан чул се познава.
Сигурно искат да ни припомнят тази поговорка.
Аз да си призная не се дразня от облеклото й, това с един пазар се оправя, да не говорим, че е дизайнер и ще ходи със супер тоалети в бъдеще  Simple Smile, същественото е характерът, дарбата й, способността й да обича и се жертва, чудесна е Еда....
А с анцунг беше , за да пасва на Толга. Видяхте ли той как беше облечен  Mr. Green
Виж, затова не се бях сетила - да е лика-прилика с Толга.

Общи условия

Активация на акаунт