Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 857
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София

А това как ще го коментирате.  #Crazy

Прилича ми на ОСЕМЕНИТЕЛЯ, но едва ли той се сеща за какво го е поканила на вечеря...И вероятно разхода ще бъде за сметка на холдинга от перо "представителни".

# 466
Момичета като ги гледах с какво са облечени величията при връчването на Оскарите... Що не идат в бутика на Хаят и да си вземат свестни рокле. То и моделите на Еда са страхонти (от ревюто - 3 модела).
Мисля, че така обличат Еда за да има за какво да и натяква Саадет, а ако е красива няма да има за какво да се дразнят тези в къщата.

# 467
Еда има толкова красиво тяло, макар и бременна и е престъпление да я правят на чучело. Направо ме уби с тоя анцуг, когато пристигна в къщата. Не знам как Харун не се отврати от вида й. Забележката на Саадет си беше много правилна.
Е, явно така гледат жените на тези неща. Затова и толкова пари харчат за дрешки. Абе хубавото си е хубаво, ако ще и с продран чул да го завиеш...Да се отврати... шегуваш ли се? Ако беше само до дрехи и докарване, тя Мелда тризнаци вече да ражда и то истински...Само любов трябва за тая работа...
Ох, дано по-нататък като стане известна дизайнерка, да се вземе в ръце. Да го поизмъчи този Харунчо, че да не й удържи.

# 468
Момичета като ги гледах с какво са облечени величията при връчването на Оскарите... Що не идат в бутика на Хаят и да си вземат свестни рокле. То и моделите на Еда са страхонти (от ревюто - 3 модела).
Мисля, че така обличат Еда за да има за какво да и натяква Саадет, а ако е красива няма да има за какво да се дразнят тези в къщата.
Ами аз мисля, че ако се докарва, ще ги дразни повече.

# 469
  • Sofia, Bulgaria
Щом коментираме дрешките на Еда ,значи сценаристите правилно са наблегнали на това.Изказването на Саадет го потвърждава.Друго е по -лошо,че гримьорите не са се справили с пъпките на Еда,за които писа Петко.Тя така ще си остане в аналита на киното завинаги,как можаха така да я подредят.То вярно ,липса на секс,ама във филма,но излиза че и иначе си карат така-направо живи да ги ожалиш милите!

# 470
Здравейте не работа съм и ви чета , но не се сдържам вече , аз ако бях на Харун  до сега да съм я награбил , а за дрехите , те не и трябват , тя ще я кара само по парфюм . Не го знам този човек как издържа още, ако беше някой българин , до сега да си я е прибрал  в стаята.

# 471
  • София
Щом коментираме дрешките на Еда ,значи сценаристите правилно са наблегнали на това.Изказването на Саадет го потвърждава.Друго е по -лошо,че гримьорите не са се справили с пъпките на Еда,за които писа Петко.Тя така ще си остане в аналита на киното завинаги,как можаха така да я подредят.То вярно ,липса на секс,ама във филма,но излиза че и иначе си карат така-направо живи да ги ожалиш милите!

Ами нали каза, че и с певеца много рядко се виждали. Тя затова така се е разпушила. Момент, да запаля и аз една цигара...

# 472
  • Sofia, Bulgaria
Говори,говори,то и без това някой тук от мъжката аудитория едва се сдържа да не хукне към Станбула града и после обяснения,ред сълзи,ред с....и с половинката!А турците са силни в експресното правене на бебчета,то почти във всеки техен филм от раз зачеват жените им.Може и това да е посланието на филмите им,че секса е само за възпроизводство,другото е упадъчно.

# 473
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бръммтръдъмдъъъммм...паркирах таралясника... Joy Joy Joy

Добър ден дами и барабар Петко със жените. Hug Hug  bouquet  bouquet

Нещо не вденах сега че нямам време да чета всичко ...тоз на снимката нов персонаж във филма ли се явява? Нали некъв дизайнер само щяха да пускат с парашут в серията...или има и друг? #Crazy
Сори за тъпите въпроси...ако не Ви затруднява може да ме осветлите... bowuu bowuu bowuu

# 474
  • Sofia, Bulgaria
Аз вчера като гледах"Любов назаем" и там такива ги вършат.Този г-н Галиб вече маса серии страда от любов по Себиха и най-накрая като се реши да я целуне си сложи така ръцете,че зрителите да не виждат нищо.Аман от тоя турски СЕМ!

# 475
Извинявайте НО от 32 страници, 18 не са по темата, защо така ????    Все пак това не е чат, ако няма какво да напишете по темата ТО МОЛЯ ВИ не пишете. Извинявам се ако съм обидил някого.

# 476
Ами това е форум и всеки има право да си коментира каквото иска.
Чакаме да пуснат фрагмента за 36 серия и тогава ще видиш какви коментари ще правим... bowuu bowuu bowuu

# 477
  • Sofia, Bulgaria
Ами ,ето ви възможност да сте по темата,пишете,коментирайте,въпреки че аз не виждам кое точно ви е издразнило!?Това си е "клюкарник".

# 478
Не ми е ясно кога и как ще се разбере, 4е Мелда знае вси4ко. Тя е умна и манипулативна - невъзможно е да се издаде!
А това е важно за бъдещето поведение на Еда и Харун!

# 479
Не ми е ясно кога и как ще се разбере, 4е Мелда знае вси4ко. Тя е умна и манипулативна - невъзможно е да се издаде!
А това е важно за бъдещето поведение на Еда и Харун!
ей по този въпрос най-се надявам на Гюляй /най-вече за бременността/!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт