Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 859
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • И тук,и там
Не ми е ясно кога и как ще се разбере, 4е Мелда знае вси4ко. Тя е умна и манипулативна - невъзможно е да се издаде!
А това е важно за бъдещето поведение на Еда и Харун!
Да.Еда трябва да разбере каква е Мелда,за да се реши да бъде с Харун.Мисля,че скоро ще се разбере. :hug

# 481
  • И тук,и там
Не ми е ясно кога и как ще се разбере, 4е Мелда знае вси4ко. Тя е умна и манипулативна - невъзможно е да се издаде!
А това е важно за бъдещето поведение на Еда и Харун!
ей по този въпрос най-се надявам на Гюляй /най-вече за бременността/!!! Praynig Praynig Praynig
Не вярвам.Точно Гюляй и каза,след като се оженят да излъже,че е изгубила бебето.

# 482
  • Sofia, Bulgaria
друго ме терзае мен,какво ще стане сега след пожара?Ако Саадет не я внедрят в някоя клиника,то Толга и Еда вече не могат да останат в тази къща,опасно е за живота и на двамата.Ако татко Феяз им купи къщичка,това няма ли да бъде и начина те да узаконят връзката си,че и бебето ще се роди,както се очаква в 36 епизод!

# 483
  • пустинен пъпеш
Може ли да ми припомните в коя част 30 епизод Мелда казва на Гюляй,че уж е бременна

# 484
Цитат
Може ли да ми припомните в коя част 30 епизод Мелда казва на Гюляй,че уж е бременна

в 29 епизод  Peace 7 част

# 485
друго ме терзае мен,какво ще стане сега след пожара?Ако Саадет не я внедрят в някоя клиника,то Толга и Еда вече не могат да останат в тази къща,опасно е за живота и на двамата.Ако татко Феяз им купи къщичка,това няма ли да бъде и начина те да узаконят връзката си,че и бебето ще се роди,както се очаква в 36 епизод!
да попитам с какво живеенето в тази къща е по-различно от живеенето в която и да е друга, че да стане и начин за озаконяване на връзката?!  Thinking Thinking Thinking

# 486
Здравейте!Чета ви отдавна,но чак сега ви пиша!Страхотни сте и много ви се радвам момичета и Петко! Wink Относно сериала той ми е любим и дано накрая Еда и Харун се съберат! Praynig

# 487
А кой е Петко?! Някой който пише в темата? Ако е така, защо само него споменавате, след като тук съм виждала да се разписват повече от един мъж..Не мога да разбера  Rolling Eyes  

36 епизод тази сряда, която идва ли ще се излъчва или следващата?
Би трябвало да е на 17 март.

# 488
  • София
Здравейте и от мен момичета и Петко!
Ама вие нямате настигане - кое по-напред да коментира човек.......

Петко - върхът си. Както се изразява Гери "надобряваш" с всеки ден. Само, ако искате преди да сме отпрашили за Истамбул да преосмислим избора на песен, че май само до границата ще ни пуснат!

Мнооого ме изкефи предпочитанието на турската публика за претенденти за отсвирване. Виж за горкия Толга останахме в неведение за мнението им! По-красноречив обаче е коментарът в текста към снимката, който очакваме някоя от нашите любимки да преведе.

За облеклото на Еда, каквото и да си говорим това анцунгче си беше в повече - я през лятото, особено на яхтата с Харунчо колко си беше секси! Айде не ми разправяйте, че всякак си била готина!

И последно - но, не по важност - форумът си е върха благодарение на пишещите в него, които са хора, с които на мен лично ми е удоволствие да си разменям реплики или да коментирам на каквито и да било теми и това е еднствената причина да съм тук - не смейте да се променяте, който и каквото и да казва! СТРАХОТНИ СТЕ!

# 489
Здравейте фенове на Незабравима,

Снощи гледах 35 епизод ж youtub - а, аз не разбирам турски език, но разбрах горе долу за какво става въпрос. Някъде в предишните страници на темата прочетох, че Гюляй щяла да разкрие истината за Мелда. Според мен тя подкрепя Мелда и никога няма да я издъни. Самата Мелда ще си се издъни. Този Харун как се бъзика с нея просто не е истина, а тя тъпачката разглежда поканите за предстоящата им сватба. Ако Еда не роди скоро си мисля, че Харун ще се ожени за тая крава Мелда. Също така се замислих и върху идеята, че при този пожар Харун ще спаси Еда то е ясно Simple Smile той е нейния супермен. И може би Толга ще се усети за какво става въпрос. Не знам дали забелязахте но прозореца на стаята на Харун гледа точно към стаята на Еда и Толга. Толга е в банята и няма да разбере какво става съответно  Харун ще поеме нещата в свои ръце. Но все пак Саадет ме кефи максимално, като не и харесва някого действа с твърда ръка, тегли клечката и това е! Simple Smile Simple Smile

# 490
Тук няма по най,но много ми харесват твоите стихчета и разсъждения.Аз съм за идеята за пътуването до Стамбул,особено ако сериала свърши не както ни се иска.Тогава ще има линч за сценаристите. #2gunfire

# 491
Мацки здравейте... Hug
И мъже също... Laughing
Аз не мога направо да ви изчета вие сте като луди с това писане.
Искам само да попитам (дано не се повтарям) Embarassed дали има преводи на 31еп...???
Благодаря предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

# 492
Искам да ви напомня за съня на Еда,в който Ямур казва на Харун "ЧИЧО".Възможно ли е според вас съня да стане реалност?

# 493
  • София
Здравейте фенове на Незабравима,

Снощи гледах 35 епизод ж youtub - а, аз не разбирам турски език, но разбрах горе долу за какво става въпрос. Някъде в предишните страници на темата прочетох, че Гюляй щяла да разкрие истината за Мелда. Според мен тя подкрепя Мелда и никога няма да я издъни. Самата Мелда ще си се издъни. Този Харун как се бъзика с нея просто не е истина, а тя тъпачката разглежда поканите за предстоящата им сватба. Ако Еда не роди скоро си мисля, че Харун ще се ожени за тая крава Мелда. Също така се замислих и върху идеята, че при този пожар Харун ще спаси Еда то е ясно Simple Smile той е нейния супермен. И може би Толга ще се усети за какво става въпрос. Не знам дали забелязахте но прозореца на стаята на Харун гледа точно към стаята на Еда и Толга. Толга е в банята и няма да разбере какво става съответно  Харун ще поеме нещата в свои ръце. Но все пак Саадет ме кефи максимално, като не и харесва някого действа с твърда ръка, тегли клечката и това е! Simple Smile Simple Smile

Това с изгледа от стаята на Харун ми е убягнало. Ама той си легна и заспа, не виси на прозореца да си мечтае за Еда . /Да го питаш как спи като знае, че Еда и Толга са му под носа, ама и той сдаде вече горкичкия/. Та, ако не стане някаква патаклама, за да се събуди, не е много вероятно пръв да разбере за пожара.

# 494
В тоя 35 еп. сценаристите направо прекалиха.

САмо това не бяха измислили като изтезание за Еда и бебето и.

Ако това бебе огивее изобшщо.

Общи условия

Активация на акаунт