Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 30 062
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • И тук,и там
Не е сън.Тюркян и тя се е накиприла,герданче сложила. ooooh! За сватбата се е стегнала.

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
( От Тереза)
Аз пък си мисля,че Харун е сънувал,че се жени за Мелда и се е събудил ужасен и е отишъл да спаси Еда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
( От Тереза)
Аз пък си мисля,че Харун е сънувал,че се жени за Мелда и се е събудил ужасен и е отишъл да спаси Еда  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ХА ХА ХАА ХА ХА ХА ХА ХА Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
  • И тук,и там
Верно на леглото има паспорти.Явно Еда отива в Америка без Харун. Cry

# 604
Няма да има сватба! Майка Саадет -не се знае какви ще са последиците- опит за самоубийство, болници или Еда ще по4не да ражда!

# 605
Аз се надявам, че няма да има сватба. Тя Мелда от няколко серии рокли мери. А тук е и по халат. Прецизно подбрани фрагменти.
А Харун може да е решил "по така" да се облича, ако са изчели от тук коментарите за облеклото му.

Е за къде да се облича така? Да се види тайно с Еда в градината - тя по анцуг, той с папионка.

newsm62 newsm62 newsm62
То всеки ден театър, може да е решил да смени културното мероприятие.

# 606
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Харун ще избяга от сватбата и ще отиде при Еда в Америка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 607
Верно на леглото има паспорти.Явно Еда отива в Америка без Харун. Cry
[/quote]

Или това  е решението на Еда, което няма да се хареса на хората!
Някой написа нещо подобно!

# 608
Много неща ме ядосват  #Cussing out, но... Харун след целия ужас да види Еда в горящата сграда и да я спаси- тя жената, която обича, носеща неговото дете и накрая той в страни, а Еда и Толга се прегръщат и успокояват взаимно!!!!! Толкова нездравословна за изпилените ми нерви гледка... Cry Sick

# 609
Нещо съвсем се отчаях  за възтържествуване на истината. Положението става все по-забатачено. Как умилено гледа мама Тюркян дъщеря си Мелда с воала на главата!!  А Мелда е направо едно куку с тази сватба - да притежава Харун на всяка цена. Няма никакъв морал, който така искат да ни внушат.  

# 610
Според мен ще я зареже пред олтара  Praynig

и аз така смятам, няма да се оженят, много ми харесва песента от анонса, някой знае ли от къде да я дръпна?

# 611
Ако наистина са ни спретнали сватба, актрисата която изпълнява ролята на Мелда ..... горката.Не вярвам само нашите нерви да пилят.

# 612
здравейте Незабравки и Петко   Hug Hug Hug

Изчетох ви Simple Smile)))))

От новия фрагмент: това, че Харун спасява Еда, не е изненада. А Толгунището заключен Simple Smile) След пожара не дават кадър със Саадет, за да преценим, дали са разбрали, че тя е подпалвачката.
И аз не мисля, че ще има сватба. Само ни плашат. Според мен, за да не се случи тая сватба, има 2 начина: единият е, Харун да разбере за 'бременността' на Мелда, но както знаем, толкова серии не се разбра, та баш сега ли?! Второто, което може да осуети сватбата е Еда да почне да ражда. Няма сила, която да задържи Харун на масата с Мелда да казва Евет, ако знае, че Еда ражда и то детето е с проблем. Тох просто ще иде при Еда. Не се сещам за нещо друго, което да спре провеждането на тая сватба, както 'ни показват' кадрите.
Относно това, дали е сватба или е нечия мечта, сън - вижда се Тюркян с герданче, виждат се ръце в черни ръкави, които пускат булото на Мелда, после пак ръце, но със сиви ръкави - дето подреждат некъв чеиз или квото е там. А самата сцена май е у къщата на Феяз (широка и слънчева стая).

# 613
Това със сватбата на която главния герой/героиня се жени за друг го има в почти всички турски сериали. Hug
Простовдигат градуса на напрежението. И винаги в последния момент става нещо и няма сватба.

# 614
Харун ще избяга от сватбата и ще отиде при Еда в Америка  hahaha hahaha hahaha hahaha
Да и аз така мисля , даже съм сигурна , че ако не е сън Харун ще избяга от сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт