СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 764
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Леле, Стефина, настръхнах  Shocked ... много страшно... Миличкия Васко, да го цункаш от мен! Гуш и за теб  Hug Ще се оправи, ще видиш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 181
Олеееее,Стеф  Cry Ужасни неприятности!!!!Направо тръпки ме побиха..... Shocked Добре,че сте го видели какво точно е глътнал,че ако го е направил тихомълком...и не знаеш от какво е замаян е още по-страшно!!И мен много ме е страх от лекарствата!Особено сега като беше болен и му давах Коризалия и Хомеожен да смуче и сега като види хапчета и им налита като бонбони!!!! ooooh!
Да пази Господ,че такива страшни бели стават! Praynig Praynig Praynig
Дъщеря ми на година и половина се нагълта със 95-градусов ментолов спирт! #Crazy Добре,че я видях как вдига шишето и и го взех навреме!!! ooooh!

# 182
Стефина Hug Ще се оправи Васко,спокойно spokoОтишли сте на време.Горкичкото CryИзтръпнах,като те прочетох,не мога да си представя какво ти е TiredБързо възстановяване на Васко Flowers Four Leaf CloverБъди силна,страшното е минало HugПращам ви цялата си положителна енергия  love001

# 183
Стефина,имаш позитивните ни мисли и пожелания! HugЩе се оправи детето,нали сте реагирали веднага,а и хапчето се знае!
Ох тия хапчета,пък и само те ли... ooooh!

# 184
СтефинаPraynig за вас!

далеч да са от децата ни всички медикаменти, ДАЛЕЧ!

# 185
Момичета,гледате ли Ирини? Cry Shocked Cry Жестока история!!!!Направо не знам как може да съществуват такива "хора" #2gunfire #Cussing out
ПОТРЕСЕНА СЪМ!

# 186
Стефи, стиснати палци и от нас. Голяма беля, добре че си видяла какво е пил и бързо сте взели мерки. Hug
Пенелъпи, разкажи. Аз току що си идвам, а имам проблеми с личния си лаптоп (и имам вето в/у ползването на тоз на мъжа ми Mr. Green) и не мога да гледам онлайн предаването. А бих искала да знам... Praynig

# 187
Raffaella Sanzio,ето тук в общи линии историята:
Тази събота в рубриката „Най-добрата майка” по „Станция Нова" ще чуете потресаващата история на Снежана Ангелова, която гледа детето на  зверски убитата си дъщеря Диляна
През 1985 година Снежана Ангелова ражда първото си дете – мечтаното момиченце Диляна. Диляна расте умна и красива, с авантюристичен дух и романтично сърце. Но съдбата я среща с неподходящото момче, в което тя се влюбва. Четири месеца след запознанстовото им  забременява, а малко след това него го прибират в затвора за обир.

Почти три години по-късно, Костадин започва да излиза за по няколко часа от затвора, за да работи на обекти. При едно от тези излизания отива при Диляна и пред очите на 2-годишния им син я намушква 36 пъти в корема! Снежина намира внучето си пред блока с окървавени от кръвта на майка му дрехи...

От този момент тя става и баща, и майка за момчето, тя става НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА!

# 188
Pen, много ти благодаря. Сви ми се стомаха. Какъв трябва да си да извършиш подобно нещо...Не ми стигат думие, а и буца ми застана на гърлото. Ще изгледам предаването...въпреки ветото. Още веднъж благодаря. На Ирини не й е лесно, а слуша подобни истори.

# 189
Стеф, я разкажи подробно как е станало това с хапчето и как разбрахте?
Ужас сте изживели невероятен Sad
Със сигурност нещата ще си дойдат на мястото, но това, което сте преживели надали ще го заличиш като спомен. Добре, че сте реагирали веднага Hug
Божееее, като си представя и настръхвам!

# 190
  • Пловдив
Стефина,ще мислим за вас  Hugбързо възстановяване на малкия мъж.Със Криско имам лош спомен от боя за обувки-затова когато проходиха повечето деца ,направих забележка относно опасните неща на достъпни неща-аз всичко съм качила нависоко и пак постоянно дебна. Tired

# 191
Стеф, мила, стискам палци и се моля Васко да се оправи бързо. Не мога да си представя даже какво ти е. Да минава лошото!

По този повод и аз заключих у нас шкафа с препаратите, а всички медикаменти са нависоко. Онзи ден забелязах Калоян как се протяга и с крайчето на пръстите си бутна една метална фруктиера от барплота. Добре, че не му се изсипа на главата. Досега не можеше да стига до там. И вече си имам едно наум.

# 192
Стеф, лошото вече е zад гърба ви, но имаш и моята подкрепа  Hug Ужасна работа е било това  Sad

Данип, благодаря, че раzкаzа zа тоzи ваш огромен успех. И мога да ти кажа само едно голямо честито. Това си е сериоzна работа, да се откаже Яна толкова леко от бибата. Направо мечта, zа мен недостижима на тоя етап  Rolling Eyes Де да може и при нас да стане така, но... не zнам  Whistling

Ние сме добре, да чукна на дърво. И Кристиян ще си ходи от понеделник на училище, да влиzаме в релси вече.

Пак не можах да иzгледам Иринии  Crossing Arms

# 193
Здравейте момичета. Пен, благодаря ти за съпричастността към съботната история в предаването. Наистина и аз съм още разтърсена. Ако някой иска да помогне на детето - пишете ми на лични. Иначе предаването се качва в сайта  на Нова в понеделник.

Стефина, изтръпнах от преживяването ви. Наистина. Ривотрилът е един от най-тежките антидепресанти, към който има пристрастяване сравнимо единствено с хероина...След приемането му повече от месец почти няма откачане, освен в клиника. /имам познати зависими към този препарат/ Васето, милият... как се е добрал... Трябва сега много внимателно да го следите следващите седчици. Да няма някакви допълнителни симптоми на нервна почва... Прегръщам те и си представям какво ти е на сърцето... Наистина си в много тежък период от известно време и, както и да ти звучи, направи нещо - отиди на църкав да ви попеят за здраве, или нещо такова... Дръж ни в течение как е малкия!

Ние също минаваме през нелека фаза на боледувания и разни тежки събития в семейството... Джи кара ентеро вирус с повръщане, температура и разстройство. Зарази Спаси и мен... Вече сме ъм края според мен, но признавам, че на фона на всичко останало ми дойде наистина в повече...
Пазете се.
Целувки

# 194
Леле, какви страхотии прочетох ...
Стефина голям ужас си изживяла! Добре, че кърмиш още, че му е действало успокоително на Васко, милия той ...
У нас съм вдигнала препарати и лекарства нависоко, но напоследък дребния се изхитри и мести столове, качва се върху тях и така достига и по-горните шкафове. Най-добре в кутия върху гардероба или пък да ги заключвам ли  newsm78
Като ходи на гости на свекърва ми ме хваща голям страх, в ниски чекмеджета има и лекарства, и игли за шиене, колкото пъти и казах все се прави на ударена. Била го гледала постоянно, ами то за секунди става белята! Дано не се случва на никой  Praynig
Моарейн за съжаление Данчо започна да кашля, и разходката до ВТ ще се отложи, ще го водя на преглед утре.
Докато спи му хърка носа, кашля и се дави от секретите. Какви капки се слагат при такава хрема?
Жуже, Превенар не се ли слага след двегодишна възраст?

Общи условия

Активация на акаунт