СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Сова , и ние сме в групата с гнойна ангина. Тръгнахме от Ирл със силно зачервено гърло и  доктора ни изписа антибиотик заради пътуването, давахме го 3.5 дни и го забравих там , та днес като я заведох на доктор тъй като отказва да яде се оказа и с налепи, та си продължаваме антибиотика. Слава богу за сега няма температура. Поне времето днес е чудесно, та ще се помотаме още на вън.
Флу, важи ли офертата за уикенда за парка?
В същност тя дали е заразна, в смисъл мога ли да я събирам с деца. да не лепнем на някой тази ангина.
Бързо оздравяване на всички мъничета.
Честит Имен  Ден на Дария.

# 166
Ами, Бае, аz не раzбирам много, но на моя син определено не е zараzно. Така поне е каzал доФтора от спешното, вzела са му там и гърлен секрет, простудно било неговото. И zа сестра си не бил опасен, тоест.. Но дали на Ками е същото.. не zнам  newsm78 А на нея кой zнае какво й е, ужас, като са такива малки и не могат да си кажат точно колко и какво ги боли...
Аz бях в голямо чудене теzи дни, дали ще раzбера ако и дребната я боли гърлото, но по приицип ядеше, а и когато успеех да хвърля някой поглед, не видах червено или налепи и така я оставих, беz да я водя на лекар.

# 167
Честит имен ден на Дария! Heart EyesДа расте много здраво и щастливо дете! Hug
И моята кръщелница се казва Дария и днес ще и ходим на гости Laughing
Ейй,хайде бързо всички да оздравяват и да се наслаждават на прекрасните слънчеви дни,които ни очакват!
Деси(Сова),да ти споделя(нали говорехме с теб за това преди време),че Яна вчера на обед ,снощи и сега заспива без биба.Просто вчера не я потърси и аз не и напомних WinkТолкова се изморява от разходките и ровенето в пясъка явно,че я забрави JoyСнощи пак не я дадохме,днес пита за нея,аз казах че я няма и така...надявам се ,че ще се разделим с бибата неусетно и безболезнено завинаги Simple SmileАма дори оставянето на този навик в миналото ми напомня колко бързо ми расте детето Sad
Открихме сезона и на обедното къпане  LaughingИ как иначе ,като се прибира цялата в пясък и прахоляк...

# 168
Пропуснах,
ЧИД на Дария!
Хубаво име носи това хубаво момиченце  Hug

здраве за всички- Мила, Ками, Калоян...
абе всички.

Нени, ужас. това потвърждава мнението ми за ваксините,
особенно за тази морбили, заушка...
май наистина безмислена.

Сови, да оздравява баткото.
Борис освен гадния вирус с ужасните хрипове имаше и ужасни налепи.
Една вечер хърка, хърка, затлачен от секрети.
Не издържах,
топнах прсът в сода и мед,
и механично давай  Rolling Eyes
малее, какво чудо изкара това дете,
е не полипите по гърлото, макар че с това си действие и това целях,
но върна уажсно много секрети и през устата и през носа.
Това ти казвам, ако искаш да опитате,
механичното отстраняване на полипите също играе роля.
успех!

# 169
моарейн, празнувайте си каквото ви душа иска, не ме гледайте мен  Hug Аз казах, че ми е странно, да не се обиди ей!  Peace
А за Дария   ura

Ане, казваш да черпим челен опит от Африка  Joy  Joy  Joy
Сетих се за един стар виц от комунистическо в тази връзка (по-младите може и да не го разберът): Едно африканче и едно българче си пишели писма, "дружба между народите", нали се сещате. Африканчето: "...цял ден ходя босичко и ям банани." А българчето отговорило: "Ами то и аз, ако ям по цял банани, ще тръгна босичко"

Приятни събота и неделя!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 22:14 от Piaf

# 170
Пиаф, швейцарците, швейцарците разработили метОда Simple Smile))

дори факта, че водата стои на слънце във пластмасово шише не пречело.
бургаската вода е отвратителна,
макар че всички пием от нея,
е менкам с минерална.
чудя се за кана Брита,
но мъж ми е против.

Люси, цЕл ден те гледам на ''тела'', демек горе  Mr. Green
Как сте с Тино?

аз не разбрах вица, Пиафффф  Confused Simple Smile

# 171
аз не разбрах вица, Пиафффф  Confused Simple Smile

хаххаха, казах аз...
Едно време нали нямаше банани постоянно, а и бяха скъпи... та така  Wink ще останат без парички хората...

# 172

чата става  Laughing

аааа, ама ти си написала баБани, та затова се зачудих...

# 173
Сова, Бае аз преди да ми нахнат сливиците всяка година карах поне по 2-3 много тежки гнойни ангини.Като съвет мога да ви кажа, че храната трябва да е от хладилника(аз най-обичах от фризера, даже), сладоледа и колата(гаргара) вършат наистина чудеса.Никакви чайове и топли напитки и храни, увеличават болката стократно(от опит), гнойна ли е ангината-само студено.Абсолютно противопоказно е да се махат налепите, защото така има опасност да попадне в белите доброве.Дано бързо оздравявате всички!
Моарейн честит имен ден на Дари!Много здраве и щастие!
Пиаф на Криси взимам девин изворна, а за нас баща ми пълни от чешмичката в Съдиево.Минерална вода пием много рядко.
Относно ваксината против морбили, заушка...мнението на няколко лекаря беше, че благодарение на нея се карат много по-леко тези болести!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:13 от juja_

# 174
чата става  Laughing
аааа, ама ти си написала баБани, та затова се зачудих...

Як чат, да! Пак съм аз  Mr. Green Оправих и бабаните, хахаха.
А как така механично премахваш полипите, не разбрах къде точно с пръст търкаш с мед и сода?

Ох, Жуже и ти си като енциклопедийка за болести, за жалост от препатило май...

Дано утре с пролетта да си отиват и болестите от всички дечица!

# 175
Честит имен ден на патерица на Дария, Честит рожден ден на Галка на Суити
Да са живи и здрави, да играят много на воля и да са весели, добрички

Суити, много е хубава тортата на Галка, ти ли я прави, или е поръчка, ако не те затруднявам, би ли споделила рецептата, аз много обичам да правя торти
Относно водата на Деница давам изворна на Девин с розов етикет, аз пия минерална
Аз също вече два пъти я къпах следобяд, така ми беше по-лесно

Лек и хубав ден на всички

# 176
галинеус, аз винаги къпя децата преди следобедния сън,
но не всеки ден, разбира се.

жуже, щом казваш за полипите  Thinking
ама как така в белите дробове.
всички секрети от дробовете и гърлото, отиват в хранопровода,
ако не успеят да се изхвърлят, както често става при децата.
сестра ми на 20г. изкара зверска ангина.
ни антибиотици, нищо не помага.
сливиците големи, с много полипи.
накрая ходи при един дядо,
той механично ги чисти с билки,
в крайна сметка се "прибраха", възпалението изчезна.
под прибраха, имам предвид, че бяха оголемени и някак си
издадени напред. уффф, че обяснение.
преди месец тя пак кара ангина, в 7 месец бременна,
пак така действа - чайове, гаргари...
аз също карах ангина от преяждане със сладолед,
кърмех тогава стефан, за това минах без АБ,
с много чай, пръскане на гърлото с нещо си.
намерих тема, че компрес с мед много помагал,
дори при възрастни.

ами, Пиаф, топвам малкия си пръст в сода и мед,
бъркам в гърлото, това предизвика и гадене,
после се сещаш.
но наистина беше "затлачен",
що чудо изкара през устата и носа.
борис имаше такива секрети, че не подозирах за такова чудо.

гаргара със содена вода също

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 09:01 от Анe

# 177
Хелоу, и аз да се включа за малко ...
ЧИД на Дария, както и малкия рожден ден на година и половина! Моарейн, във Вторник около 10 сутринта може би ще идваме към ВТ, ще ти звънна да се доразберем, весело изкарване на празника на Търново!
Вода - изворна на Девин с розов етикет
Много пишете за болести, жалко че с топлото време тръгват и вирусите ...
За Данчо какво да ви кажа, като Тино на Lucicity любимо занимание са му танците и вече ги е усъвършенствал доста, върти се, и прави интересни движения с дупето и ръцете. Иначе не е много приказлив, говори много, но на "китайски", ядосва се, че не го разбираме и на всички животни вика "коко".
Приятни разходки на всички днес, времето е чудно!

# 178
  • София
Здравейте!
При нас големи неприятности #2gunfire.Васко снощи налапал на баба си едно хапче Ривотрил и след 20мин. беше като пиян и не можеше да ходи.Взеха ни с линейка и хайдев Пирогов в Токсикологията.
То бяха един системи ,едни ревове,неудържим беше.Затисках му краката с моите,едната ръка под мене,а тая със системата я държах и нея.Дупчиха го 4 пъти.Да знаете само как ги натискат ,за да ги надупчат...горките деца и сестри-неим е лесно.Цяла нощ приемаха деца пияни,една 16г. бременна искала да се самоубие,едно момче с алергичен шок от ядки.Не може да мигне човек -само го люлях Васко.Добре,че кърмя още та малко помагаше това-хем за течности ,хем за успокоение.Накрая в 5ч. в отделението искаше да нахлуе един луд ексхибиционист-та то бяха истерии,охрани-не е за разказване.Да не дава Господ никому да е там-много тежка болница.Днес пак му вляха една система Пирамен и тойрева 1ч. и заспа накрая.пуснаха ни градска отпуска,но тойоще е замаян.Моля Ви Praynig за позитивни мисли за нас ,че се тревожа много.Извинявайте за поста,но да знаете колко може да е сериозно едно хапче.

# 179
  • София
галинеус, тортата е домашна. Wink Рецептата взех оттук.  Тази е последната в списъка- "Торта Династия". Вкусът е великолепен и си заслужава! Peace

Стефина, ужасна беля! Горкият Васко! Cry Няма начин да не се оправи, щом сте отишли веднага в токсикологията! Стискам палци по-бързо да отшумят последствията и да се приберете вкъщи! Praynig

И Галя пие Девин- изворна.  Peace

ВАЕ, бързо да й минава ангината на Ками! Hug

Люска, Яна, радвам се, че се разписахте! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт