СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 739
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
mai_mai ,честито и добре дошли в голямото християнско семейство Hug Било е сигурно супер вълнуващо мама и щерка да се кръстят едновременно,заедно Heart Eyes
Нени, Hugрадвам се че всичко е минало без проблем! Тези дни и аз за това се замислям,вече гледам се мъчи да премята крак,но за сега без успех WhistlingМисля да наслагам до леглото възглавници или дюшек,че ако падне да е на меко.
Нели честито  bouquet и  smile3501 Пожелавам ти успешна реализация PeaceА и мъжът ти скоро да си намери подходяща работа и то в България WinkМоето мило също от декември е без работа и няма изгледи скоро да започне TiredКрай няма тази криза #Cussing outИ той се замисля вече сериозно за чужбина TiredНо както казвате,здраве да е ,другото все някак ще се нареди Peace
Сова,оздравявай и никакво боледуване повече Hug

# 541
Здравейте, мамета!
Мен ме хвана липсата последните дни, но сега наваксах с четенето!
Добре завърнали се на Бесотана и Рафаело в редиците ни!
Честит рожден ден тук със закъснение на Вики и Жулико! Нека животът ви бъде само

и винаги да ви върви по

и

Стефина, браво за смелата постъпка и драстичната промяна на външния вид! И аз обмислям нещо подобно от доста време (но в обратна цветова посока Simple Smile ), поне засега обаче смелост нямам!
Май Май, прекрасен празник сте имали с Ивка! Честито християнче! Нека Бог ви закриля винаги в делата ви!
И при нас кръщенката предстои. Ще бъде в Пловдив в църквата, в която се венчахме - "Св. Константин и Елена". Искахме да е на 21-ви май (на храмовия празник и имен ден на Елинка), но кумата ми, която ще е кръстница е с малко бебче и не знам дали ще могат да пътуват до Пловдив. Бебенцето тази седмица става на 40 дни и в събота сме на пита. Та ако не стане сега кръщенката ще я отложим за рождения ни ден с малката.
Деска, как си днес? Нали и аз изкарах ангина този месец и си представям колко те боли! Дано вече си по-добре!
По въпроса с бибките - в събота мъжът ми отряза залъгалката на Елинка. И претърпяхме пълен............ крах! Малката плака 3 часа, не пожела да заспи, извиваше се като лък назад. Никога не я бях виждала такава! Накрая се сви в ъгъла на кухнята и не ни даваше да я пипнем. Плачеше толкова горко и отчаяно. Дадохме й резервната здрава бибка и не знам дали ще ми повярвате, но заспа за по-малко от минута. Цокна два пъти гадната гума и заспа толкова дълбоко - 3 часа и половина не помръдна, като с ръчъчка стикаше бибката.

# 542
Флу, благодаря! Heart Eyes Аз вчера си мислях за Елинка. Тя здравичка ли е, свикна ли с яслата? Много отдавна не съм чела, моля да ме извините, за това питам. Ще опитам да наваксам. Почти не се прибираме и малко ми е трудно да следя събитията. За бибката си мисля, че просто става лесно, когато детето е готово да се раздели с нея. Маги явно е била готова, трябвало е само да й се помогне малко. Аз съм мека Мара и нямаше да устискам, а и не виждам смисъл в подобно издевателство. Чувала съм за "железни" родители, които с дни гледат как децата им се мъчат и пак не я връщат. Щом нещо толкова травмира детето явно не е момента да се раздели с него. Целувчици на малките сладурчета.
Маги е с вирусче и цял ден мрънка и иска да я нося. На едната ми ръка вече такъв мускул се е образувал, че никой не може да ме надвие на канадска. Догодина ще участвам в мр. Мускул.  Mr. Green Връщам се да чета назад.

# 543
Привет, лейдис !!!

Нели, честито дипломиране! Дано продължиш да се развиваш в тази наука, защото дипломата по Психология е една ценна хартийка, но за съжаление, с нашата система на образование си е само хартийка.

Помня първата година, когато започнах работа, през 2001-ва, направо се шашках, когато някой влезеше в кабинета. Чувствах се ултра неподготвена откъм практическата страна на нещата. И поради тази причина не се спирах да правя курсове, квалификации, работа в групи и с групи  и прочие..... Това продължава и до ден днешен. Завърших гимназия през 1996-та и оттогава съм в науката Психология с все нови и нови неща за надграждане.
Пожелавам си това никога да не спира!!!

В този ред на мисли да споделя един много щастлив за мен факт, който пишещите в големия клЮкарник вече знаят де. Наред с обучението по Позитивна психотерапия /което върви все по-добре и с пълна пара/, та наред с него записах и една специализация по Детска психотерапия и вече съм подкована отвсякъде за психотерапевтична работа с всякакви клиенти ..... Дето се вика ФУК, ФУК, ФУК  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

При нас ..... сополи, хрема и променени гласове. И това, че пиша в множествено число е поради факта, че става въпрос и за мен и за Сми-то. Ще мине, при него по-бързо, понеже третирам с това онова. При мене по-бавно, защото го чакам само да мине. Нооо....., гласовете ни са като на Бони Тейлър на 6 водки и след концерт  hahaha hahaha hahaha, да не ви разправям.

MY NAME , как мина балкануването ви??? Ние Сми-то го мъкнем навсякъде от как се е родил. Последно бяхме в Трявна, преди две седмици. 3-4 семейства с деца на всякаква възраст наехме една къща в едно селце на 2км от града. Огромна поляна, катерушки и пързалки вътре в двора, механа, вътрешна, външна камина и мноооооооооооооооооого дъжд   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes И понеже с цялата тази влага бяхме само навън в мократа трева и мокрия въздух, се върнахме с тези "гости" от Сополград..... Но пък си изкарахме чудничко, и само срещу сумата от 180лв на вечер за цялата къща. Кеф !!!

Май Май, християнчета сте вече, ЧЕСТИТО !!!! Да откривате в това силата да се справяте с нещата, ако някога се почувстваш недостатъчно уверена в твоите си способности!!!

При нас кръщенето ще е вероятно лятото, но дали и кога още не се знае.....

От десетте хиляди неща, които исках да напиша, докато четях, в главата ми останаха само тези. Затова сега ще се върна да се присетя какво пропуснах.....

Целувки!!!

# 544
Извинявайте, че пускам втори пост, но не можех да пиша повече в първия  newsm78  На вас случвало ли ви се е? Като набера повече текст и започва да ми премигва, прозорчето не се отваря додолу и не виждам какво пиша Sad Добре го обясниих обаче!
Софийските мами, кажете сега за ОДЗ-тата! Кои дечица ги приеха, кои са с хубави ниски номера от жребия? Стискам палци от сърце на всички!
Моарейн, браво на Дари! И Елинка беше така - първо свикна, после имаше една тежка седмица и след това всичко се нормализира.
Стискам палци на всички татковци без работа скоро да си намерят добре платена и удовлетворяваща ги длъжност!
А сега вижте какво съм намислила - да си направим парти за първи юни! Мисля този път да отменя Суити с организацията. Миналата седмица съвсем случайно открих едно прекрасно клубче. Намира се до хотел Плиска и е близо до офиса ми. Така го видях - всичко вътре е ново и чистичко. Клубчето е от веригата на Спаго - това, за което преди време Бора спомена - http://www.funnybg.com/ . Мястото е удобно - в смисъл, че е в жилищен блок и според мен има къде да се паркира. Освен това предните две партита бяха в другия край на София и сега ще реабилитираме мамитата от Източната част Simple Smile За датите около първи юни още всичко е свободно. Предлагам да го направим в неделя на 30-ти май. Имаме мами, работещи в събота и затова фиксирам този ден. Като цени е същото - по 8лв на дете, като няма допълнително оскъпяване, ако сме повече и се наложи още една аниматорка. Проблемът е, че искат 100лв капаро. Ако ви харесва идеята казвайте и ще отида в сряда отново дотам да потвърдя. Ще дам и банковата ми сметка тук, за да пускате парички, ако можете, понеже на мен са ми спрели майчинството  Thinking (след като се върнах на работа подадохме в НОИ декларация за промяна на обстоятелствата, но сега се оказа, че освен нея е трябвало счети да подаде и декларация номер 6, а тя не го е направила  Confused). Ще пиша за партито на Еос, Бизу, Григчо и други майчета, които не влизат да четат редовно тук. Дано се съберем повече този път. Предлагам да остане и идеята с томблолата - подарък за всеки дечко до 10лв.

# 545
  • София
Флу, аз веднага съм ЗА Peace давай сметка да наберем 100-те капаро.
Набързо ви прочетох, позарадвах и постисках палци бързо оздравяване, намиране на работа и всички останали екстри на нормалния живот.
Нас не ни приеха в ОДЗ засега, пък и не мисля че ще стане с тез 8.2 точки при многото 8.3 пред нас , почти не се надявам и на държавна ясла (там все пак малко се надявам, ако народа пред нас са го приели в ОДЗ). Остава частното, проучвам.
Още се мотаем с 4-тия пентаксим, нещо не го и намирам в аптеките  до нас , пак позачезнал, вие слагахте ли?
Туй то. Мила си суче все така страстно и безотказно Rolling Eyes Дори мисълта за отбиване е мираж, като си представя къв стрес ще е за нея....А аз съм вече дооооооста изморена.....

# 546
  • София
Флучи, чудесна идея!  bouquet  Ние, обаче, няма да можем да дойдем, ако партито е сутрешно.... Confused   На 28 и 29 май ще бъда в Берковица със Зорница на детски фестивал и се връщаме на 30-и....Ако го направим следобяд, вероятно ще успеем да се приберем до обяд, но дали ще е удобно за всички? Rolling Eyes

bora, радвам се, че се разписа! Heart Eyes Нашата педи каза, че ще слагаме 4-ия Пентаксим на година и девет месеца, затова не съм търсила още. Чета из форумите, обаче, че пак има дефицит по аптеките.... Thinking .....дано го намерите!

mai-mai, честито кръщене!   bouquet

Има ли още дечица, които пият АМ или прясно мляко преди лягане? Rolling Eyes Аз вече давам твърда храна за вечеря /към 18.30/, но Галинка пак си чака млякото и го пие с удоволствие. Количеството, което давам, варира според това колко и какво е яла на вечеря. На два пъти след мнооого обилна вечеря въобще не й дадох- измрънка малко, но заспа без проблеми. Обаче сърце не ми дава съвсем да й го махна- така се радва на шишето с мляко и си го търси! Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 12:17 от sweetkids_mama

# 547
флу прекрасна идея, аз съм за, ще дойдеме
ние също още не сме правили кръщене и прощъпулник също още не сме правили, но мислим тази неделя да бъде, моля мамите знаете ли какво се слага на прощъпулника за танцьорка

Да ви кажа какво ни се случи, на нас също вчера ни откраднаха количката, бях я оставила на стълбището на площадката пред нашия апартамент, но вече я няма
аз друг път я прибирам долу имаме помещение и я заключвам но този път я оставих там пред вратата за съжаление
Имам позната която работи в полицията и каза че това са цигани и имало много подадени молби за кражби на колички, така че пазете ги, сега търся нещо да взема втора употреба, ако някоя мама знае моля пишете ми
Приятен ден

# 548
  • Пловдив
Здравейте,хайде да се запишем и ние,че не съм писала от доста време.
Нели,честито дипломиране,все така напред!
Ина,браво и на теб,специализациите са мн.важни в тази област!Бързо да си връщате медените гласчета!
Стефина,чакаме снимкииии...
Май май,хубав празник сте си направили.
Сова,Нени, Confused дано не се повтарят тези инциденти!
Биба,още ползваме за през нощта!Мляко, пием кисело пак преди заспиване,прясно още не съм давала,а АМ го забравихме оттдавна.
Галинеус,както се казва-"знам за какво говориш"-3 бр.ни откраднаха  Twisted Evil преди години с една количка са се отглеждали 3-4 деца,аз сега с 4 колички едно не мога,а като пребавя и 3-те бр.на баткото сметката е  Sick
Все пак хубавото е че сме добре,здрави и весели.Моника е голяма панта,много обича да играе навън с топка,на пясъчника,на пързалката,на люлките,прибираме се целите мръсни и кални.

# 549
  • София
Здравейте!
То не е чак такава промяна де,особенно на снимката-/правих я сама/На живо е пепеляво русо съсъ светли пепеляви кичури.Тука малко червенее още.
http://kazama.snimka.bg/automobiles/audi-80.198717.18441077

# 550
Флу, аз живея в този район и сме ходили доста пъти в клуба - наистина е един от най-добрите в София. Честно казано, предложих го с половин уста за зимното парти, но понеже никой не се заинтересува (а е и една идея по-скъп от предложенията на Суит, които бяха тогава), не съм настоявала.
Проблемът при него, доколкото си спомням беше, че кафето (което не е нищо особено и е тесничко) върви отделно от наемането на клуба - т.е. трябва да платим 50 лева наем за него или да поръчаме плата от техния кетъринг на (поне) същата стойност. Друг недостатък на "Фъни" е, че няма къде да се паркират количките на хората, които дойдат без кола - т.е. трябва да се оставят отвън на улицата.
Иначе всичко останало са му само плюсове и, разбира се, аз гласувам с две ръце за клуб на пет минути от къщи  Joy

Що се отнася до Григчо - те може би ще са се пренесли вече в Бостън по това време...

Поздрави за всички! Особено за Нели, новоизпечената висшистка  Heart Eyes

# 551
Здравейте момичета HugПочерпете се,днес пораствам с още една година Wink

# 552
Здравейте, майчета!

Мимолетка, честит рожден ден и тук! Само хубави неща да ти се случват!

Галинеус, и на вас ли ви откраднаха количката? Какво им става на хората ей?!

Суит, и Калата пие мляко преди заспиване, въпреки че към 18.30 вечеря готвено. Изпива около 120 мл АМ. Случвало се е ако е вечерял много да не му дам и пак си заспива без проблем.

Бора, вероятно Пентаксим-ът е позачезнал, поради факта, че ще минава по касата. Но все ще намериш. Ние го сложихме, даже бях писала, че имахме бурна реакция.

Новото при нас е, че тръгваме на ясла след майските празници. Сега трябва да правим изследвания. Дано всичко да е наред.

Хубав ден от мен!

# 553
  • София
Е това не е било-2 дена без нито един пост ooooh!

Флу-интересно е предложението ти за клубчето,но нали говорихме за пролетно парти в някой парк.Въпреки,че сега децата ходят и сигурно ще тичат в различни посоки и ние след тях-знам ли newsm78

# 554
Привет и от мен Hug
Суити  Монкaтa си пие мляко ве4ер преди лягaне-около 21.00,но тя не яде твърдa хрaнa след следобеднaтa зaкускa-около 17.30 Peace Кaто не вклю4вaм коли4ествaтa солети,които се 4удя кaк дa и избия от aкълa ooooh!
Може би е време около 19.00 дa и дaвaм готвено зa ве4еря,но и нa мен кaто нa теб ми е мъ4но дa и спрa млякото-с тaкъв кеф го пие и кaто ми кaже "мaкоооо" и кaк дa и откaжa Heart Eyes
По-късно ще се вклю4a и в другите обсъждaния Hug

Общи условия

Активация на акаунт