СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 740
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, благодаря ви, че ни мислите. Калоян е добре. Към 4 часа отидох да го събудя и щом влезнах в стаята той стана. Не плака, смееше се, а бе общо взето какъвто си е. В крайна сметка има голяма джонга на главата, по-точно на челото, точно където започва да расте косата. Явно си е паднал на главата. Ох, малкия дявол! Иначе следобед хапна малко портокал, а към 19 часа вечеря и то доста добре. Хубаво е, че има апетит. А и си е жизнен и палав, както винаги. Това ме кара да си мисля, че е добре. Не е сънлив, не повръща. Но тази вечер ще спя при него.

Ели, да гледах ги тези прегради за легло. Но си мисля, че ни е рано за такава още. Иринка, няма начин тази решетка да се повдигне. Иначе е добра идея. Ще го мислим с мъжа ми. В крайна сметка ще спи известно време в сгъваемата, която е по-дълбока. Пиаф, много си права. Детето в един момент трябва да разбере, че ако падне ще се удари. Но засега просто не виждам как ще стане това. Макар че днес Калата като се събуди и като се изправи в кошарката и погледна надолу и каза "па". Което значи, че съвсем ясно осъзнава какво е станало. Ама не е гаранция, че няма да опита пак. Та май няма да го оставям вече да заспива сам...

Нели, моите поздравления за защитата. Темата, която си избрала много ми харесва. Пасва ти идеално! Пожелавам ти скоро да има развитие при съпруга ти.

# 526
  • София
neni78, големите и двамата са падали от кошарката, Косьо даже няколко пъти. Страшничко е, но слава богу, без последствия. Косьо нали вървеше по-висок, по-рано се сети за тази пакост. Тогава решихме временно проблема, като подложихме  повдигнахме решетката с една допълнителна греда отдолу. Един дърводелец я изработи. Използва се фабричния улей на кошарката, а самата греда има едни втулки, с които влиза в улея.  Гредата пък от горната страна също има улей, в който влиза решетката. Така успокоихме нещата за известно време. Като порастна още малко, Косьо пак се опита да я прескочи. Тогава вече я махнахме. Благодарение на това приспособление,  Зори падна на малко по-голяма възраст, но  понеже е жена, не повтори. Joy Жалко, че на вашия модел няма да стане с повдигане... newsm78 Нашата е от по-стария тип дървени креватчета и матракът е сравнително близко до пода, така че когато махнахме решетката, не съм се притеснявала повече за падания.  Важното е, че Кали е добре и няма нищо обезпокоително! Hug

Нели, поздравления за успешната защита!  bouquet Дано на мъжа ти скоро да му провърви! Peace

# 527
Нени, гуш и целувки от нас! Да мине и замине бързо  Hug

Crazy добре че побутнах темичката, кеф ми е сега  Party

PiafHeart Eyes Heart Eyes 

Моарейнски, дано бързо се наредят нещата както си ги искаш  Hug

СовичHug засега - за никъде, искам си България, вас, приятелите и познатите. В краен случай - трябва татито да замине за UK, ама хич не ни се иска, а и вече и за там не знам дали ще успеем  newsm78

Стефинка, и аз това казвам. Някой познат/ приятел като се завайка "лелеее, толккова време, ами какво ще правите", отговорът ми е  "Здрави сме, имаме покрив над глават си, имаме какво да ядем, нещата ще се наредят"  Peace Така че - вярвай, само да става по-скоро вече  Laughing  Laughing

Цунки, аз сега ще прилягвам  Crazy

# 528
Нени дано всичко е наред!  Praynig HugКриси не ми е падала така лошо, веднъж само се случи да падна с главата надолу от количката, но в последният момент успях да я хвана.За кошарата, ние имаме същата от по-новият вариянт, който е по-висок, още като бременни ви бях споделила за тази разлика. http://www.dizainbaby.com/bg/adelinalux.php Като новородена Криси спинкаше там, но след това почна много да шава и да се блъска по стените и да плаче.След като проходи започна да прави опити да я прескача, като стъпваше точно на дъската в основата на решетката(варианта на Суити, няма да помогне), но не е гаранция че ще се сети да стъпва там.Та накрая добре, че си купихме сгъваемата кошара, само там ми е спокойно като си спинка.Макар, че и нея се опитва да прекрачи, но не успява(хем е високичка 87см), определено е по-дълбока от другата.

# 529
  • София
Абе тия са малоумни.  ooooh! Това не е нормална височина за решетка на бебе. Ето нашата кошара. http://media.snimka.bg/3240/012735883.jpg
Да не казвам голяма дума само  Praynig, но ми се струва, че не може да се прескочи от бебе.
П.П. Сега премерих решетката - 58 см. е от матрака до края й.
Нелка, честито и от мен.   bouquet

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 01:52 от *Ирина*

# 530
Здравейте, майчета! Набързичко да ви пиша само, че снощи спахме добре. Веднъж само примрънка Кали, но бързо заспа. Сутринта се събуди в обичайното си време 7.30. Да чукна на дърво засега положението изглежда добре.  Praynig Иринка, вашата кошарка наистина изглежда дълбока. Честно да си призная като купувахме нашата хич не се замислих, че е плитка. Ама човек се учи. За второто дете и това ще знам.

# 531
  • София
Здравейте!
Васко вече повтаря много думи.Като навърши 1г.6м. изведнъж се отприщи.Много е нахитрял в белите.Вчера се напъха в банята ,бързо пусна душа и избяга -значи знае,че се измокря целият-бях удивена.Разбира всичко-знае всяка една част от тялото си и от нашето,носи всичко каквото му кажем.Много обича да ми помага да простираме-подава ми щипки.Много обича да хвърля предмети през балкона-всеки ден събираме нещо хвърлено.Знае като се приберем от вънка,че трябва да му сабуя обувките,да му съблека якето-сам ми дирижира тези неща и ми носи домашните си дрехи и пантофи.Доста повече се заиграва в къщи.На вън много обича ,но не седи на едно место все обикаля и все ходи по големите деца.Много е кротък навън за сега-даже е страхлив,децата го потупват безпричинно,хвърлят му пясък,камъни,а той милият само им се смее нищо не им прави ooooh!.И той после го прави същото...почна да хвърля камъни.
Мене пък,ако ме видите може и да не ме познаете-пепеляво руса съм. Heart Eyes

# 532
Мене пък,ако ме видите може и да не ме познаете-пепеляво руса съм. Heart Eyes

Naughty Такива прес-съобщения без доказателствен материал да не се публикуват. Поправката (със снимка) да е навременна, моля  Laughing

# 533
  • София
Нени, много се радвам, че Кали е добре!  Hug Heart Eyes
Стефина, Нелка е права! Дай снимки, не се стискай.  Wink

# 534
Охоо, момичета  Wink

Нени, радвам се, че всичко е наред. И хич не сте сами, да zнаеш  Hug Ана Мари падна от леглото си онzи ден също. Чух много силно "туп" , а бях чак в кухнята, после рев и.. другото ти е ясно.. Леглото й е много дълбоко, виждала съм я да опитва да вдига краката, но не вярвах, че скоро ще успее. Е, иzлъгала съм се  Whistling Много плака и имаше големичка цицина на челото, пак добре, че беше там, нали челото е най-твърдата част на главата.. Та така. Аzобаче си приzнавам, че не се притесних толкова много. Дето вика Суити, на мен и Крис ми е падал така и.. де да zнам, ама май е много вярна оная прикаzка "Ако първото ти дете глътне стотинка - тичаш на лекар. Ако второто глътне - Чакаш да иzлеzе. А ако третото глътне - удържаш му я от джобните."   Mr. Green Е, не че иzобщо не ми пука, да не си помислите така, но май наистина най-големите притеснения са при първи деца..

Та и аz това се чудех, как ли ще я оставям след тая случка. Щото тя само и единствено си zаспива, ако е самичка в стаята. Обаче реших да наблюдавам, zащото по мое мение тя самата много се уплаши и се надявам да не повтаря това упражнение. За сега уж е така, ама ще видим.. А пък ако не, ще я слагам в чувалчето й. Тя нощем  с него си спи, но денем не я слагах. С него обаче няма да може да си вдигне толкова крака мисля, та zатова, акон се наложи, ще го полzвам и денем иzвестно време.

П.С. Иринко, права си, доста ви е дълбоко леглото. Аz мислех, че нашето наистина е дълбоко, но сега станах да го премеря, 51см е от матрака да горе. Вашето е супер сигурно  Peace

Нели, щом си искате в България, дано и да не ви се налага да ходите никъде тогава  Praynig

А аz съм с ангина, жестоки болки, отново  Sad Днес нямаше вече накъде повече да чакам, не можех да ям, дори да пия нищо, отидох на лекар и пак ще пийна АБ. Преди десетина дни беше същото. И пак само дясната сливица, но боли zа три и е огрооооомна. Не zнам какво стана с моята имунна система напоследък, такова чудо май не ме беше налаzвало до сега... Ще видим тая работа.

# 535
  • София
Деска, а при четвъртото начисляваш лихва.  Wink При мен, да ти кажа, май не важи това правило. Същата паника съм си.  Confused
Оздравявай бързо и повече нищо подобно да не те лази.  Naughty Само приятни неща.  Mr. Green

# 536
Сови, оправяй се бързо  Peace

# 537
Нени, много се радвам, че сте добре. Hug
Стефи, дай да погледаме, хвърли бомбата и ичезна.
Деси, за последно бях болна, в периода на забременяването, но още не знаех за него. Преди това 10 години и глупава хрема не ме е хващала. От как Маги се роди не пропускам вирус. Tired Добре поне, че тя е здрава. Бях решила, че имам СПИН, направих си изследване даже. Казаха ми, че в резултат на стресовите обстоятелства от раждането и отглеждането на дете са довели до понижаване на имунитета. Вероятно...

# 538
Стеф, разбуни духовете с този пепеляв цвят на косата и дим да те няма  Mr. Green Чакаме снимки:)

Леле, Сова, само като четях и си представях. Ох, направо тръпки ме побиват. Ей тоя звук "туп" направо ме изкара от равновесие тогава. Да ти кажа, Калоян и през деня спи с чувалче. Той просто се е преметнал, предполагам, че е стъпил на възглавницата и се е навел напред. Не ми се мисли, ако е без чувал. Аз измислих как да стане по-дълбока кошарата. Отгоре коша е като люлка, ще го махнем и така матракът ще дойде по-ниско, а пък дърводелец ще ни направи нова по-висока решетка. Хайде, а ти оздравявай. Ангината си е неприятна.

# 539
Здравейте Simple Smile

не съм чела и не съм в час с последните събития, но идвам да почерпя за поредното голямо събитие при нас - вече с ивка сме християнки/и двете  Mr. Green/ . В събота беше кръщенето. Получи се страхотно, но преди това пък беше лудница по подготовката  Crazy. Ивка почти не плака Mr. Green  утре ще пусна снимки.

p.p. my name, ще звънна Simple Smile мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт