Ели, да гледах ги тези прегради за легло. Но си мисля, че ни е рано за такава още. Иринка, няма начин тази решетка да се повдигне. Иначе е добра идея. Ще го мислим с мъжа ми. В крайна сметка ще спи известно време в сгъваемата, която е по-дълбока. Пиаф, много си права. Детето в един момент трябва да разбере, че ако падне ще се удари. Но засега просто не виждам как ще стане това. Макар че днес Калата като се събуди и като се изправи в кошарката и погледна надолу и каза "па". Което значи, че съвсем ясно осъзнава какво е станало. Ама не е гаранция, че няма да опита пак. Та май няма да го оставям вече да заспива сам...
Нели, моите поздравления за защитата. Темата, която си избрала много ми харесва. Пасва ти идеално! Пожелавам ти скоро да има развитие при съпруга ти.
Жалко, че на вашия модел няма да стане с повдигане...
Нашата е от по-стария тип дървени креватчета и матракът е сравнително близко до пода, така че когато махнахме решетката, не съм се притеснявала повече за падания. Важното е, че Кали е добре и няма нищо обезпокоително! 
Дано на мъжа ти скоро да му провърви! 
добре че побутнах темичката, кеф ми е сега
Това не е нормална височина за решетка на бебе. Ето нашата кошара.
Такива прес-съобщения без доказателствен материал да не се публикуват. Поправката (със снимка) да е навременна, моля
Много плака и имаше големичка цицина на челото, пак добре, че беше там, нали челото е най-твърдата част на главата.. Та така. Аzобаче си приzнавам, че не се притесних толкова много. Дето вика Суити, на мен и Крис ми е падал така и.. де да zнам, ама май е много вярна оная прикаzка "Ако първото ти дете глътне стотинка - тичаш на лекар. Ако второто глътне - Чакаш да иzлеzе. А ако третото глътне - удържаш му я от джобните."
Днес нямаше вече накъде повече да чакам, не можех да ям, дори да пия нищо, отидох на лекар и пак ще пийна АБ. Преди десетина дни беше същото. И пак само дясната сливица, но боли zа три и е огрооооомна. Не zнам какво стана с моята имунна система напоследък, такова чудо май не ме беше налаzвало до сега... Ще видим тая работа.
Добре поне, че тя е здрава. Бях решила, че имам СПИН, направих си изследване даже. Казаха ми, че в резултат на стресовите обстоятелства от раждането и отглеждането на дете са довели до понижаване на имунитета. Вероятно...