СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 741
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Вики, честит рожден ден!Жива, здрава и много щастлива!

# 511
Вики,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!Да си много щастлива ,здрава и обичана!
Нени,много неприятно с полета ,ама то с тези облаци...Важното е ,че си жива ,здрава у дома при малкото слънчице Hug
Луси,вече ти завидях (все още благородно Mr. Green)Прекрасни снимки!
Петка,адашката Яна е станала много хубава и голяма Hug
Имаше още много да пиша,ама забравих на кой какво беше... Embarassed

# 512
  • жителство на место
Вики, живи здрави и много щастливи да сте всички в твоето семейство!!! Heart Eyes Наздраве и весел празник!!!

Догоних ви с четенето, сега по памет newsm78

Даруше, като си правите чудесните почивчици в Албена свиркай да се видим Sunglasses Близичко ни е, ще дойдем веднага. Албена наистина е много добър избор за почивка с деца

Благодаря ви на всички за поздравите за РД /беше почти преди 2 месеца, но като си ги прочетох сега се почувствах пак рожденичка/

За гърнената история Ане, голямо благодарско! Всеки ден оставям Ива по голо дупе до обяд и ходи и си пиша на гърнето без проблем, та после и "бляво" си вика Laughing Иначе тя от октомври до януари се беше научила и да ачка на гърне, но изведнъж бойкот и чак до сега. Стефина и Васето май така, изчакай го, сам ще пожелае. Аз мисля, че моята грешка беше ходенето по гости без подготовка /гърне/. Детето казва, че му се ачка, аз го водя в тоалетната, то не иска и ака в памперса и после....... Та засега с тия темпове имам надежда, че на есен Ива ще е само с "гати"- гащи Laughing

Стефина, влезли сте в лош период, много тревоги. като четох за хапчето посред нощите ходих да си крия кутията с медикаменти, които в нас са и съвсем малко, но за сигурност. Досега разчитах, че щом съм казала на Ива да не пипа, значи изпълнява, но като те прочетох си викам, едва ли Стефина е казвала нещо различно, я, да скрия аз аптечката. А за ударената главичка, с риск да предизвикам гнева на Асето Simple Smile мога да ви посъветвам да си вземете една Арника 30 за спешен случай и за първа помощ, за прискрипвания един Хиперикум 30. Със сигурност ще укажете добра намеса, докато предприемете нещо друго

Флучия, снимки почти нямам, целият ми фотоапарат е пълен с клипчета на дерящо се дете. Ива изпадаше в някакви жестоки кризи и съм я снимала, за да я покажа на хоми. Мазохистична работа, сега се чудя да ги трия ли, да ги качам на компа ли
От Великден имам малко снимки, но те и яйцата не станаха много красиви, а козунакът ужасен, но така е като не можах да видя рецептата на Нени Wink

Още един път благодаря на всички за приветствията, сега отивам да стягам багаж, че за уикенда сме на балкан- за Първи път с детето, вълнувам се, все едно ще я пращам в първи клас Joy

# 513
Ехо и от мен Simple Smile
Аз не съм чела и дано не пропускам важни неща, но ще побутна малко темичката  Hug
Липсвате ми, но и аз съм малко още в "дупка" с това незнание накъде ще се насочваме, че чак ме е яд на себе си. Т.е. нашия тати вече почти 11 месеца е без работа, и няма и изгледи за такава. Изглежда наистина на Б-я не й трябват опитни, учени и интелигентни хора  Sick Здраве да е, и то ще мине. Иначе - аз се "защитих" най-накрая (преди месец, ама не съм се хвалила тук)  Laughing Темата бе "Психология на кърмачето от позицията на привързаното родителство" - много съм доволна от себе си.
За Владчи - всеки ден нещо ново, нещо интересно - заедно се учим, играем, преживяваме лесни и не толкова изживявания (пубертетски), но знам, че е период, и ми е по-лесно да помагам. Това е от нас, дайте "отчет" и вие как сте.. А аз наистина ще се опитам да чета по-често, дори и да не пиша.  Heart Eyes

# 514
Браво, бе, Нелка! Не се стърпях! Много ме радваш изобщо с присъствието си! Блазе на Владчи, че си намери такова мамче! Simple Smile

Извинете ме всички, всеки си има пристрастия! Simple Smile
Усещате ли как замира по малко форума? Онези бебешки сладки темички отминаха, сега превес, като че ли, за взели само проблемите по  болести... хм

Целувки на всички сладки пораснали бебенца!

# 515
Добра вечер  Grinning

Работната ми седмица беше дълга... и изпълнена с тревоги, тъй като Дари както много добре се адаптираше, така се усети какво се случва тъкмо в понеделника и така всеки ден, сутрин си поплакваше  Cry  Сърцето ми се къса, ще спестя да споделя терзанията си и самообвиненията си.
Днес обаче имаше просветление, по-спокойна е и се надявам вече най-трудното да е зад гърба ни. Иначе ме крепи това, че през деня си е спокойна на яслата, играе, яде и спи много добре. Често се случва да й сипват допълнително  Grinning  Аз постоянно звъня на учителките, но какво да направя... едва вчера и днес не съм звъняла. Не мога да свикна още  Cry  Юни като я преместим тук, ще видим как ще е...
Малко ми е объркана мисълта, но наистина съм много уморена. Дано ви заварвам в добро здраве   Hug   и Честит рожден ден на Вики (на патерички)!!! Всичко най-хубаво!   bouquet

Лека вечер, мамита  Hug

# 516
Права си, Пиаф, zапустя си тука направо. Чак ми е Confused

Нелка, искрени поzдравления zа zащитата ти. И zа това, че си доволна от себе си, това е чудесно. А zа къде да се насочвате в същност..?

Рафаелла, мерси, че сподели пак zаради мен. Браво на Маги zа страхотното представяне  Hug Де да беше така и при нас, ама ей на... За сега я оставих, нямам сили и смелост да мъча пак, пък ще видим нататък.

На праzнувалите, голямо Честито от мен  bouquet

# 517
Здравейте, майчета.

Днес Кали падна от кошарката. Така се притесних, огледах го, уж нищо му няма. Сега спи, ама през 10 минути ходя да го наглеждам. Дано нищо да му няма  Praynig, така се наревах. Че съм и сама, тати е в офиса. 
Общо взето се случи това. Слагах го да спи. Досега винаги е заспивал сам на обяд, слагам го, той ляга, нещо си приказва и заспива. Обаче тази седмица имаме голям проблем с приспиването на обяд. Не иска да е сам и страшно плаче. Та днес го сложих, излезнах от стаята за секунди да затворя банята, той започна веднага да плаче и тогава чух жестоко тупване на земята. Като влезнах го намерих на пода по очи и плачеше. Предполагам че се е преметнал някак, сигурно се е надвесил. Направо ми прималя, гушнах го миличкия, направо душичката дъх не можеше да си поеме от плача. Но се успокои и заспа в ръцете ми. И сега не знам какво да правя с тази кошара. Ползваме ето тази http://www.dizainbaby.com/bg/adelina.php. Той даже вечер спи в отделна стая и сега след това падане не знам как ще го оставя. Матракът му е сложен на най-ниското ниво и повече няма накъде. Ох, не помня коя от вас беше споделила, че така дечко е паднал. Какво направихте в случая? Ако махнем решетката, ще намалим риска от високото падане. Ама без решетка пък как да го оставя, пакможе да падне. Приемам всякакви съвети

# 518
  • София
Нени,  Hug Дано всичко е наред при малчо.  Praynig Сега го наглеждай за следното: повръщане и сънливост. В този ред на мисли - друг път заспивал ли ти е така в ръцете? Не искам да те плаша, но просто го имай предвид. До 48 часа, ако нищо му няма, значи се е разминало.  Praynig Вижда ми се ниска вашата решетка.  Crossing Arms Мислех си, че вече производителите внимават с това.
Ради е падал 2 пъти лошо. Единия път беше в Бургас лятото, точно като Колоян. Там решетката е ниска и аз го намерих на пода. Не плачеше обаче, добре беше. Явно по чудо не е паднал лошо. Иначе зловещото падане беше в Банско на есклатора на МОЛ-а, когато си сцепи челцето.  И с батковците съм имала доста неприятни инциденти. Sad Големи притеснения са това. Отлично те разбирам и стискам палци.

# 519
Да, Иринка, тази седмица Калоян на няколко пъти ми заспива в ръцете. Не знам на какво се дължи, дали на това че ме нямаше седмица. Но много е различен. И много чувствителен е станал. Само леко да му се скарам и е готов да заплаче. Благодаря ти за окуражителните думи. Като гледам май ще сменяме кошарата. Имаме една сгъваема, тя е по-ниска, освен да спи в нея. Ами сега след падането заспа. Може би трябваше да го оставя буден. Или да го оставя да поспи 2 часа и тогава да го будя?

# 520
  • София/Русе
Нени, дано всичко е наред с Калоян  Hug Според мен го остави да се наспи, но си го гледай често-често. Мартин на Съншайн беше паднал от кошарата.
Може би ето това ти трябва, за да не сменяш леглото http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2745, има по-евтини, ще си намериш, бързах да ти напиша сега.

# 521
  • София
Нени, щом не е само сега, дано да няма проблеми!
Друга идея за кошарата - може ли да повдигнеш решетката нагоре с около 20 см.?

# 522
  • София
Здравейте!
Нени-стискам палци нищо да му няма на детенцето.Нашето легло е същото. ooooh!
Нели-честито дипломиране.Моят мъж и той е от ноември без работа,намира по нещо частично,търси постоянно.Но според мене като човек има семейство и види,че нещата се закучват трябва да търси алтернатива независимо дали му е по сърце.Моят също не търси друго освен това ,което си е работил. ooooh!

# 523
Нени, добе ли сте?
Нели, честито дипломиране и успешна кариера.

# 524
Нени и Крум при един следобеден сън падна, но го хванах на милиметри от пода. Сега стоя при него докато заспи и обяснявам като почне да се надвесва, че ще падне.... Нощно време нямаме този проблем, защото не обикаля из леглото. Аз си мисля, че трябва да разбере в един момент какво може да се случи и сам да преценява кога би паднал. Но... ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт