Извинете ме за дългото отсъствие, но от 2 седмици ходя на работа, а Дари от 1 - на ясла
Ох, колко хубаво беше докато бях в майчинство
Още не мога да свикна с липсата й по цял ден
Даже като отидох да си я прибирам, ревна за слончето (една пързалката, дето имат там)
Това понеделника става, цяла седмица ходи така, в петък обаче като видяла къде влиза и тръгнала да излиза Всички са учудени от нейната бърза адаптация, вкл. и аз. Аз не мога да се адаптирам на работа, терсене ми е за нея и туйто
Лошото е, че юни ще трябва да я преместим в яслата тук (сега е в Шемшево, едно село близо до Търново), едно че ще я приемат тук и не трябва да изпускаме мястото, второ, че с този път до Шемшево всеки ден и обратно си е зор. Дали ще страда много, че сменяме яслата?

Петка, Пенелопи, браво за отбиването, плавно са се получили нещата, това е най-хубавото. Което пък ми напомня скоро да ида на мамография, както си е редно няколко месеца след спиране на кърменето

Извинявайте, че не съм много в час, но наистина ми е трудно още да наваксам и с четенето.. скоро ще успея и ще се включвам по-често
Целувки на всички бебоци, които вече не са бебоци всъщност
Цяла сутрин се гушкаме с Галина и ми е много хубаво. 
А за смяната на яслата- положително ще е някакъв стрес за нея, но ако е абсолютно наложително, няма как... 
Утре съм на лекар.

Бъдете щастливи и влюбени!
Аз ходих на преглед преди да забременея за последно-също много нахъсана да си направя профилактика на мамограф