СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 747
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Ехо  Crazy

Извинете ме за дългото отсъствие, но от 2 седмици ходя на работа, а Дари от 1 - на ясла  Crazy  Ох, колко хубаво беше докато бях в майчинство Simple Smile
Още не мога да свикна с липсата й по цял ден  Confused  много ми е мъчно за нея и постоянно се обвинявам, че я "оставих" прекалено малка. Иначе тя доста добре се адаптира - от първия ден остана за целия ден, понеже й хареса и учителката ме посъветва да не я вземаме  Party  Даже като отидох да си я прибирам, ревна за слончето (една пързалката, дето имат там)  Crazy  Това понеделника става, цяла седмица ходи така, в петък обаче като видяла къде влиза и тръгнала да излиза  Rolling Eyes  Явно се поусети, процъркала малко, но не е плакала истерично и продължително.
Всички са учудени от нейната бърза адаптация, вкл. и аз. Аз не мога да се адаптирам на работа, терсене ми е за нея и туйто  Rolling Eyes

Лошото е, че юни ще трябва да я преместим в яслата тук (сега е в Шемшево, едно село близо до Търново), едно че ще я приемат тук и не трябва да изпускаме мястото, второ, че с този път до Шемшево всеки ден и обратно си е зор. Дали ще страда много, че сменяме яслата?  Rolling Eyes  Страх ме е от това, както и че тук са повече деца и дали ще я гледат добре  Rolling Eyes  Оффф, майка да си, майка да не си... Дано в крайна сметка се подредят нещата  Praynig

Петка, Пенелопи, браво за отбиването, плавно са се получили нещата, това е най-хубавото. Което пък ми напомня скоро да ида на мамография, както си е редно няколко месеца след спиране на кърменето  Simple Smile
Извинявайте, че не съм много в час, но наистина ми е трудно още да наваксам и с четенето.. скоро ще успея и ще се включвам по-често  Grinning  Целувки на всички бебоци, които вече не са бебоци всъщност   Heart Eyes

# 496
  • София
Привет и от нас. Днес я караме неделно-мързеливо и лениво. Wink Цяла сутрин се гушкаме с Галина и ми е много хубаво.  Blush

моарейн, тръгна значи Дарето на ясла....Тя се адаптира лесно, ама мама още не е... Wink Гушкам те и те съветвам да не се самообвиняваш! Hug А за смяната на яслата- положително ще е някакъв стрес за нея, но ако е абсолютно наложително, няма как... Rolling Eyes

Gardenia, как ти е кашлицата?

Петка, чудесна е Яна, много е пораснала и е много сладка с тези опашчици! Heart Eyes

danip, всички правим понякога неща, за които не се усещаме, че могат да бъдат потенциално опасни. Хубаво, че си се усетила, преди да стане по-голяма беля. Не се притеснявай! Hug

Иринче, много ми стана забавно, като четох как Ради се заканва на кучето. Казваш, друго не постигна, а набеди горкото животно! Joy

# 497
Оф, Суит, лоша работа  ooooh! Утре съм на лекар.
Моарейн, направо завиждам за такава адаптация в яслата  Blush
Ние и лятото ще се гледаме.

# 498
Здравейте сладурани HugДнес е един много специален ден за мен и искам да го споделя с вас HugПреди 2 години на този ден,с моето момче си казахме заветното ДА Heart EyesПочерпете се по този повод

# 499
Здравейте, момичета!
Мимолетка, честита годишнина!Пожелавам ви винаги да се обичате така както на този ден преди 2 години.  bouquet
И аз искам да почерпя днес за здравето на племенницата ми, която става на 10 години.

Приятен ден!

# 500
mimoletka , да пребъде любовта ви  newsm51 Бъдете щастливи и влюбени!
Галина, да е жива и здрава   bouquet
За кашлицата ми - странно било толкова дълго време да не минава, при условие, че съм изпила повечето възможни неща, а и нищо не се чувало в слушалките. Затова ми изписаха антибиотик и сиропче  Crossing Arms
Поисках и изследвания, че то кърмене, диета, разлика от 18кг...
...ама в сряда ще е, че тя нашата болницаааа...
И за мамографа к'во казахте? Няколко месеца след края на кърменето ли?  newsm78

# 501
Здравейте сладурки! Heart Eyes
Да се разпиша и аз,че много мудно ни върви темичката напоследък  Rolling Eyes
,Моарейнка,браво на твоята принцеса!Ти не се обвинявай-щом на детето му харесва,от нищо не си го лишила  Grinning Ние ще си се гледкаме,докато стане време за градинка Wink Не ми се оставя още...
Гарденийка,Моарейнка,що мамограф бе,душици??Мисля,че ви е рано още-преглед с ехограф е напълно достатъчен Peace Аз ходих на преглед преди да забременея за последно-също много нахъсана да си направя профилактика на мамограф  Blush Доктора ми се изсмя направо-каза,че на моята възраст е лудост да ме облъчва,прегледа ме с ехографа и каза,че при нещо съмнително ще ме снима на мамограф(той се използвал за профилактика при жени над 40годишна възраст).Та това е,което си спомням.След няколко месеца ще му се обадя пак да се видим  Simple Smile

Лека и спокойна нощ от нас! Hug

# 502
Браво Моарейн че се е адаптирала Дари, от друга страна те разбирам.
Аз гледам сама Дани и в дъждовни дни така ми дотяга, пък и в недъждовни пак ми се иска да не сме 24 часа заедно. В същото време ми е мъчно случайно майка ми ако не е на работа и го вземе за няколко часа. И го забелязвам как все по-лесно се разделя с мен, не плаче като излизаме с баща му, днес ходихме на кино и не е и мрънкал даже. Обмислям варианта за наесен, но съм много раздвоена ...
Докато се начудя и вече няма да има места   ooooh!
За мамографията, хубаво е да се отиде около 3 месеца след кърмене след като са се успокоили каналите.

# 503
  • София
Здравейте!
Петка-Яна е много сладка с опашлетата.
Данип-представям си какъв ужас си изживяла. Hug
Моарейн-браво за бързото адаптиране към яслата.
Ирини-къде се загуби-как сте?-вече 2 поредни вечери ми влизаш в сънищата newsm78/в превод-да сънуваш блондинка значи сладострастна любов/ Simple Smile

# 504
ей, момичета, как сте Simple Smile

реших и аз най-после да се включа. при нас нещата вървят. всеки ден учим по нещо ново. Ивка днес я водихме на хомеопат/в тази връзка май нейм ммн ще ми е полезно и успокоително да поговоря с теб/. Имаме 12 зъба, малък актив от любими думи и една торба магарии. Като цяло мога само да си похваля детето, че е стравнително спокойно и послушно  Heart Eyes единствено с гърненцето продължаваме да имаме проблеми, защото ивка не желае да седне, но идва да ми го носи, казва "пиш", мо аз да съм тази, коята да го ползва  Joy ooooh! Crazy

мимолетка, честита ви годишнина - все такла щастливи и оби4ани бъдете Simple Smile нашата беше на 13ти, но аз малко се по крих от по4ерпката  Embarassed Blush

иринка, направо си го представих хубавия ради размахал пръст4е Simple Smile

гардения, да се оправяш бързо. За кашлица едно време и майка, и баба ми варяха една билка само 4е ми изскочи от ума. А също и една отвара от индрише и локум. Утре ще питам каква беше и ще я напиша. Др път може да ги пробваш/дано не се налага Praynig /

Петка, Яна толкова е порастнала. На тази снимка е като първокласничка Simple Smile

Моарейн, браво на Дари. Мн се надявам, ако ни приемат и ивка така лесно да понесе промяната - а най-ве4е и аз, 4е май аз доста по-трудно преживявам промените. Ина4е ми се иска да я оставям, и когато мога  го правя, но дори и да е било за няколко часа след като си я взема ми се струва порастнала и ми е мъ4но, 4е съм пропуснала това време  Crazy то не може д ами угоди човек  ooooh!

по въпроса с бибките изобщо не мога да се включа, но дано стане лесно за де4ковците, 4е и вие да не се тревожите и  да минава с по-малко стресиращи моменти.

данип, изправи ми се косъма. важното е, 4е само с уплахата си се разминала а дребен е добре. аз понякога, когато ивка отказва да излезе от асансьора, имам навика да го притварям, т.к. тя го приема за игра. Засилва се да отвори вратата и излиза. И сега като се замисля малко безразсъдно  ooooh! ще си имам едно наум.

колко дълго станааааа  Blush лекичка на всички аз ще се върна още 3-4-5... странички назад  Embarassed

# 505
Здравейте мили мои!
Напоследък ми върви на пътешествия, но за сметка на това все не ми остава време за себе си.
Ако искате да видите малко снимки от още един мой любим град - Дубай..
Ето:
http://sehrazat.snimka.bg/business/dubayi.494261.18358927
password: sehrazat
Надявам се тия дни да ми се отвори парашута да ви почета и да попиша адекватно  Blush
Целувки на всички майки и прекрасните пораснали бебоци!

# 506
Здравейте, майчета! Я, какво време се е отворило и гледам не пишете много. Аз благополучно се прибрах от Прага с 2 дни закъснение заради отменените полети и затворените летища. В крайна сметка групата на връщане се раздели на две - едните се прибраха през Сърбия, откъдето ни е по-близо, а аз и още една колежка обиколихме през Румъния, защото не си носехме червените паспорти. Едва като се прибрахме разбрахме, че можело през Сърбия да се минава и само с лична карта /временно/. Но нищо, така или иначе сме си у дома. А пътуването беше кошмарно, не толкова заради дългия път /24 часа/, а по-скоро заради мизерния и мръсен автобус, пушещите шофьори, които бяхма двама, а не както трябва да са трима и на всичкото отгоре спяха и хъркаха на предните седалки, а принципно в долната част на автобуса си имат легло. Добре че често правехме почивки, поне човек да се разтъпче и да се освежи. Иначе самият ни престой в Чехия беше много приятен. Обиколихме почти цялата страна, всеки ден бяхме на колела. Имахме много срещи с различен тип неправителствени организации. Общо взето полезно пътуване беше, а и групата ни беше много весела. Моята малка мишчица Калоян се е справил чудесно в мое отсъствие. Е, придобил е някои нови навици, ама няма начин покрай цялата рода около него. Много ми липсваше миличкия и в петък като стана ясно, че няма да се прибираме и си поплаках. Та така. Сега цяла седмица съм си у дома да се гледаме Simple Smile

Пен, поздравления за отбиването. Браво на теб и на малиия Гого!

О, пропуснала съм двама именика - Мартинчетата на Шмати и Съншайн! Да са ви живи и здрави и с гордост да си носят имената!   bouquet

Май нейм, добре дошла  Hug

Данип, милата какъв ужас си изживяла.  Hug Но не се укорявай, както казва Иринка от нищото се случва нещо.  Hug

Петка, много е порастнала Яна. И за теб поздравления за отбиването.

Моарейн, значии  дари вече е на ясла. Бързо адаптиране ви пожелавам и дано после смяната на яслата не й се отрази много.  Hug

Луси, много хубави снимки от Дубай  Grinning

# 507
Здравейте, сладурки! Аз не съм се мяркала цяла вечност, нооо ей ме на. Отново в редиците...след като прочета известен брой странички.  Честито на празнуващите нещо, каквото и да е. Късмет и любов им желая, на болничките здраве.
Деси, за бибката, аз писах и преди ако бях видяла признак на някоя по-голяма драма щях да я дам веднага. Не исках да я махам "на всяка цена" , нямах и амбиции аз да решавам кога да стане, но поради стечение на обстоятелствата... През нощта не сме имали проблем. Маги само през втората вечер се събуди да си я търси, но в леглото й бях оставила отрязаната биба. Лапна я,  опита а я суче и я изплю. Заспа сравнително бързо. Сега, след толкова време мислех, че я е забравила, но тези дни намери термометъа залъгалка и малко се разстрои. Лапна го, засука, изплю го и дотича ревяща при мен. Та това е нашата история. Мен ако питаш, щом я ползва само нощем не я махай. Относно захапката не знам какво да мисля. Ще сме радостта на зъболекаря. Или е лоша генна комбинация или е от бибата. Долните й зъбки са кривички и едното зъбче е навътре, но пък такива са и на татко й. А м/у горните резци има разстояние. Crazy Аз имах такова, но в детска възраст, в лудешка игра си счупих предните зъби, та като ги ремонтираха ми запълниха празнинката. Mr. Green Сега ми е много сладка с тази преззъбица. Надявам се само да има здрави зъбета, другото е бял кахър.

# 508

Една скромна почерпка,че днес имам рожден ден!!!
Не ми остава време за писане,но сме постоянно навън!Здрави сме ,което е най важно!!!
Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 509
Viki86, голяма да пораснеш. Много любов, късмет, здраве и щастие да те следват в живота.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт