СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 750
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • жителство на место
Здравейте!!!!!!!!! Аз съм пак на линия Laughing След тежка авария на техническото ми устройство за връзка с вас, дълги монолози в главата ми какво искам да ви споделя, сега ще имам тази чудесна възможност Heart Eyes Връщам се една тема назад да наваксам и целувки на всички мами и бебочества Heart Eyes Надявам се, че ви заварвам в добро здраве и възкресени!!!

# 481
Хелоууу  Hug
Как сте?

Аz понеже, таковаа  Blush Абе не ми се пише много сега, ама претърпях истински крах с откаzването на Ана Мари от биба в понеделник  Crazy Та исках да питам специално скоро правилите го мами (примерно Ники, Данип, а ако има идруги, които не zная), как бяха специално нощите при вашите сладурки?? Мен това ме провали  Whistling .. zа сега...
Тенк ююю пииипъл  Wink

# 482
Здравейте, мамита!
Много съм доволна от вчерашната родителска среща. Продължи 2 часа Simple Smile Родителите се оказаха много свястни хора, събрахме пари за играчки, татковците се наеха с монтажа на едни шкафчета. Супер организция си направихме. Туй то! Рапорт даден Simple Smile
Май Нейм, много липсваше! Пускай снимки, че толкова неизвинени отсъствия имате  Heart Eyes

# 483
  • София
Деси, мен именно мисълта за нощите ме е спирала да бързам да махам бибата при големите деца. Откараха си с нощна биба до 2г. и половина.  Blush После я отказаха по един и същи начин- в един момент я прегризаха и започна да не им харесва. Mr. Green Не съм я крила от тях, просто не им купих нова. Като си я искаха, я давах, обаче те само я налапваха и я изплюваха.  Simple Smile Нощите бяха ОК, не съм имала проблеми. За около седмица окончателно престанаха и двамата да я търсят.

Разкажи по-подробно какво стана при вас, ти само й взе бибата, или й цепна връхчето?

Флучи, браво за родителската срвща и добрата организация! Много се радвам, че нещата с яслата се нареждат все по-добре при вас! Hug

MY NAME, чакаме да се включиш по-подробно! Heart Eyes

# 484
Оф, Суити  Blush
А поне да ти zадам дежурия въпрос, а именно, имат ли те сега проблеми със zъбите или zахапката?

Ами и аz точно това направих, отряzах я. И ето ти... Май не трябваше сега да е, ама иzведнъж ме "осени" мисълта. Просто тя си има две биби, в случай, че едната се zагуби иz леглото по нощите. Та едната от тях беше почтиии прегриzана, абе цялата една такава на дупчици, накъсана. Та в понеделник сутринта, когато ги вzимам да ги иzмия, я zагледах, че на нищо не мяzа вече. И си викам "ами режа ги, това е, няма да давам нови". И ги отряzах и двете. Първо, кято ги видя, й беше много веселко да ги гледа, интересни й бяха явно.. Тя също само спи с тях, отдавна не ги давам просто ей така и тя не ги търси zа друго, свикнала е явно.. Та така, някак спа на обяд, чак се чудя как, zарадвах се.. Вечерта също zаспа, но вече с мрънкане, сърдене, подава ми ги, пак си ги вzима и zаспа, държейки ги в ръце, не искаше да си ги сложи в устата.. Нооо като се събуди към 3ч и като се почна едно мрънкане, реване, "мамоооо, дай дай даааййй, маааамооооооо"  Crazy Стана в леглото, при мен също не искаше дори да легне. И така час и нещо, беz приzнаци zа скорошно zаспиване... и наскрая й дадох едни нови  Embarassed
Яд ме е много, явно трябваше аz самата да се подготвя zа такива моменти, но не мога да я гледам да се мъчи явно... Честно, май не съм оставяла дете да ми плаче умишлено до сега. А брат й се откаzа на 1.6г беz нито стон, ама наистина. С него я бяхме "хвърлили" на едно огрооомно куче, което бяхме видели преz деня. И как раzбра това дете от веднъж, сега като се zамисля, ми е много чудно.. Та аz наивно реших, че и сега така ще стане, май zатова капитулитах толкова бърzо.. Но ме е яд zащото се иzмъчихме и накрая нищо не направих. А точно тогава бях и болна и с Т°, та иzобщо нощта ми беше  #Crazy

Е това е, надявам се просто да не съм уцелила момента. И следващия път да се получи, ама сега ще ме е страх да пробвам, та... ще се почака явно..

# 485
  • София
Дес, през нещо подобно минахме и ние преди известно време. Рев, тръшане и накрая никакъв резултат. Ама и аз не настоях. Просто приех, че не е готов, пък и ми беше жал.  Heart Eyes Май по-скоро аз не съм готова.  Wink За протокола  на батковците преди годинката бях махнала бибите. Нямаше драми. Ама и аз съм била навярно по-настоятелна. Иначе нито един от тримата никога не се е разхождал с биба в устата. Само за спане съм давала.
Май нейм, приветки.  Hug
Флу, как е Елито? И Ради нещо прикашля от 1-2 дни. Тази зловеща хрема /за която излезе, че не е бактериална/ му прави мизерии все пак на детето. Сигурно от секретите кашля. Сега ще му взема капки за нос /ах, как ги мразя/ и сироп за кашлица. Ако не се оправи до понеделник-вторник, ще го водя на слушалка, няма как.  Tired

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:58 от *Ирина*

# 486
Ми Иринко, явно... ще си ги влачим тоя път до.... необоzримо бъдеще  Crazy Wink Абе, zдрави да са, ще я видим тая работа  Hug

# 487
  • София
Десенце, с възрастта ставаме по-меки. Това е.  Mr. Green Но! Както казваш, да са живи и здрави.  Heart Eyes

# 488
Деска,може би и на малката сладурка трябваше да измислиш една история с даването или подаряването на бибата на някое животинче Simple SmileМъжът ми така и каза на Яна ,че сме я дали на котето .Може би това,че си ги дала за игра ,макар и отрязани е изиграло роля..Или просто малкото ти момиченце не е готово за това и бибката си и е нужна.При Яна нямаше никакви проблеми през нощта-както каза ти махането на бибата мина без стон.Питала е за нея,но не е плакала.Е не се кахъри сега,нали опита-не ви е дошло времето.При нас както знаеш Яна просто я забрави един път и заспа без нея ,от там реших да пробвам да я махна и се получи.
Аз пък да ви споделя нещо ,което ме хвърли в съмнение относно майчинските ми качества....Прибираме се от разходка с асансьора.Яна никога не иска да излиза от него и аз правя така- затварям уж вратата и тя като види,че остава сама излиза.Обаче вчера уж държах вратата,а се оказа че за секунда съм я затворила напълно,при което някой извика асансьора с детето вътре!Малеее на какъв бегом тръгнах по стълбите....Е разбира се ,беше го извикала най-голямата клюкарка в блока и като започна"ама как го изпусна това дете така"Лелее направо луднах като си помислих как можеше да заседне асансьора,да спре тока или тя да отиде да бърка до вратата и да и се закачи дрешката....Ужас.

# 489
  • София
Малее, Дани. Бил е малкият Дявол. По повод на това каква майка си. Не е така. От нищото се случва нещо. Господ да ги пази.  Praynig
При Радослав не върви номера с милосърдното даване на бибата на животинче, чията майка няма парички да му купи.  Crossing Arms Аз му казах, че съм дала бибата на Станчо /бел.а - кучето в сервиза до нас/. Радо обаче, като чу, размаха пръстче и вика "ей". И си я искаше.  Heart Eyes Единственото, което постигнах е, че минавайки покрай горкия нищо неподозиращ Станчо, детенце размахва показалец и му вика "ей"  Heart Eyes Mr. Green

# 490
  • София/Русе
Олеее, Данип и аз така правя с асансьора - добре, че всичко е наред де, а клюкарката си и намерила занимание Simple Smile
Иринка, радвам се, че няма бактерии при детенце. Дано и хремата се махне сега на слънце (като се покаже, че то тия дни)
Деси, не мога да ти помогна с бибата. Аз я давах за заспиване, но после я взимах и си спеше без нея. При отказването преди няколко месеца, просто заспиваше по-трудно, но не я е търсила особено, пита два-три пъти и това е. Стискам ти палци !

# 491
Май в момента в нашата отчетна тема е период на отказване я от гърда, я от биба, кой от каквото може  Wink
И ние се отказахме от гърдата леко с моя помощ, но висчко мина нормалн. От велик ден не сме се кърмили т.е предниа понеделник. Обаче интересното е, че все още имам кърма. КОлко време и трябва да спре? и то си пръска, не е замо капки да капят.
Иначе за сега бибата няма да я махам, че и без това сънят ни не е от най-стабилния. Може би юни като съм с в Бг и има баба да я присппиват тогава ще пробвам, че тогава те ще са дежурни по спането  Laughing

Леле Дани представям си какво си изживявала. мен все ме е страх да не се затвори вратта между мен и нея или тя да се обърне и върне в аснасьора и да се затвори вратата, че при нас са автоматични. Хич да не ти пука за клюкарката. ДА си гледа работата.

Иначе ние сме добре да чукна на дърво. Е от време на време по някоя хрема, ама това да е. Е снощи бая често будеща нощ беше, заради запушен нос, но тази вечер я държах над пара от лайка и после я нятоплхме добре в банята, та се надявам да сме отпушили нослето. Иначе днес едни такива дълги ги точи. Но сега като е по-топличко и е често навън според мен доста по-бързо спира хремата.
Яна си ходи на ясла, мноо добре и се отразява и и харесва адкси много. Особенно с езика много напредва. Вече като казва някоя дума я казва първо на единия език, а после на другия. Интересно, че в началото само бълграски думи казваше, а сега за много малко време е научила също адски много на немски.
Скоро май не съм ви пускала снимка на моята калпазанка.
Тази прическа я правих 15 мин  Laughing и като си я взех от яслата нямаше ни помен от опашки, нито фиби. Трабва да си купя фабрика за такива неща. Всеки ден и слагам нови и като я взема ги няма. Сигурно цялата ясла е осеяна с на Яна фибите  Mr. Green

# 492
Здравейте!  bouquet
Влезнах да ви прочета набързичко,че ще лягам вече  Wink Ама да не изоставам... Grinning
Петка,права си-явно периода е на "отказване"  -кой към каквото е пристрастен Laughing Ние с кърменето приклюхме напълно! Simple Smile Но кърма и аз имам още-даже снощи поизцедих,че бяха станали едни бучици...  Rolling Eyes Скоро май няма да пресъхне кладенчето  Mr. Green А за бибероната- и аз няма да бързам за сега....Взех му цицата на детето...съвестно ми е да му взема толкова скоро и бибата  Blush
Той само заспива с нея...дано се разделим лесно,както стана и с циците  Praynig

# 493
Петка , penelopi , браво и от мен за отбиването   bouquet
Много е готино така, вече се гушкаме без всеки допир да е свързан с дърпане на деколтето и усещам ласките по-истински  Blush
Аз да се оплача - 2 седмици кашлям  ooooh! Смуках първо някакви билкови таблетки на Др.Тайс, после пих някакви други билкови работи с лавандула, после АСС и Мукосолван на капсули и голямо отхрачване беше, накрая взе да ми се повдига, а на няколко пъти мислех, че ще се задуша  Sick Незнам как ми се свиваше гърлото и не можех да вдишам... Как да е, в понеделник ще ходя на лекар.
Надя ми прокашля на няколко пъти - веднъж на сън, веднъж будна, но не ми изглеждаше кой знае какво. Все пак се обадих на педи, да не би да е началото на нещо и сега давам Проспан и ХО. Интересно ми стана, че препоръча да давам Дентокинд по две през час, до 5пъти на ден, че в състава имало много билки, които повлиявали кашлица  newsm78
Други симптоми няма. Ни Т, ни сополи, ни хрипове в самата кашлица.... ще видим какво ще се окаже.
Пак сме в някакви пубертетски фази на тръшкане. Ама ляга по корем на земята, ви казвам и бие с юмручета  ooooh!
Една съседка я видя на пътя пред нас и помисли, че е паднала, а аз не я вдигам  hahaha

Леле, Петка, колко е порастнала Яна  Hug Поне на снимката изглежда като голямо дете.
Браво за езиковите й умения!
Данип, вие да сте добре  Hug остави клюкарките.
И не се съмнявай в майчинските си качества! Решила си, че това е начина, сама да поиска да излезе  Peace
Ами ако всеки ден я дърпаш навън с рев?! Злобните съседки винаги ще има какво да коментират, ако не - ще си съчинят.

ПП. Забравих да ви се похваля, че онзи ден, на едно от поредните тръшкания на Надя, докато я бях оставила в тревата в парка да се наплаче, си намерих четирилистна детелина  Party

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 00:51 от Gardenia

# 494
Никой не е драснал и ред в последните 24 часа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт