Много ми е терсене.
Шмат, то дали ще ти се случи в тоз живот е едно, друго е коя религия изповядваш
Ане, много ще се радвам и на твоето присъствие там.

На мама маКекенката
Педи не спомена пак ваксините-още по-добре за мен

Спи пак с такъв и отгоре слагам пижамката, понеже не търпи одеало и цяла нощ спи отвита.

На мама маКекенката
Педи не спомена пак ваксините-още по-добре за мен

А всяко водене в поликлиника, болница, здравен център и прочее без необходимост май повече вреди, отколкото помага. Радвам се, че се е оправило детето без нищо. 

аче детенцето се разбуди,потърси гърдата,аз не дадох-той се разсърди,помрънка малко и заспа!Не повече от 10мин...
На следващата нощ още по-бързичко заспа и почти не се сърди.И на третата вече спа непробудно!
Вече си спинка много спокойно и не ми се буди!Аз обаче още не мога да вляза в релси-будя се по 100пъти на нощ и все още съм недоспала..Но това е по-малкия дерт,ще си вляза в крак 

Дано Мони бързичко се оправи
Тези хреми са ужасна работа-Гого цял месец беше така,какво ли не капах в носа..накрая минах само физ.разтвор +клеева тинктура и си мина...май от самосебеси
Недей така...ще липсваш много!
Весело изкарване на село 

)
Ама важното е,че днес ДНЧД е много по-добре.Борим се и този път само с хомеопатия,дано се справим 

Да са ни много здрави и с безгрижно детсво.За мамите

Строен,строен Хамлет
.Ина4е за навън още си и слагам.Ми не смея да я пусна по 4орапки,нищо,4е според педито било ве4е време

Вярно, че от доста време спирахме напълно радиаторите през деня, но вечер все пак пускахме малко топличко, особено в стаята на Галина, която е външна.....та се наложи да пуснем печката за през нощта. А топлата вода явно е някаква "екстра" към спирането на парното.
Браво на малкия мъж, че така лесно е пораснал и спинка по цяла нощ!