СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 758
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Сополивия Хамлет сега е с ушобол и пие АБ, за мое най-голямо съжаление. Две нощи прекарахме нагушени, ревящи и безсънни, накрая вдянах, че не е от зъбите, ами от ушите заради загубената хрема и днес доктора потвърди съмненията ми.
Много ми е терсене.
Шмат, то дали ще ти се случи в тоз живот е едно, друго е коя религия изповядваш  Mr. Green (това означава, че ще си добре дошла)
Ане, много ще се радвам и на твоето присъствие там.

# 466
Благодаря на вси4ки за съветите  Hug  bouquet
Бяхме при педи и според нея не е истинка,гърдите на Мони са 4исти.Изписа ни Олинт за хремата и сироп Мукоплант.Дано помогне,4е не се издържа така ве4е.Ве4 не си първата,която споделя,4е вследствие на хремата запо4ват проблеми с ушите.Много ме е страх и мен и за това бързам да минава.Дано Хамлет скоро се оправи Praynig
Ина4е растем си добре.Ве4е сме 10кг и 78см Heart Eyes На мама маКекенката Joy  Педи не спомена пак ваксините-още по-добре за мен
Поздрави от нас и целувки на бебоците Heart Eyes  bouquet

# 467
  • София
Между другото, може и нищо да не излезе от тези изследвания. Казвам го, понеже пак така бях пускала миналата година носен секрет и нищо нямаше. Ще видим.
Правилно съм предположила, значи. Не се изолираха никакви бактерии при Ради. За което се радвам много, де.  Wink

# 468
Здравейте, мамита!
Много ми липсвате! В края на работния ден успявам да се включа при вас. У дома не ми остава време, а работата е толкова много, че обедна почивка нямам Sad
Суити, прекрасна снимка си пуснала от зоопарка! Мисля си и ние да заведем Елинка скоро. Предния път беше много малка и изобщо не се впечатли от животните.
Относно чорапогащниците Елинка постоянно носи такъв. Има поне 10 с различни шарки според тоалета Simple Smile Спи пак с такъв и отгоре слагам пижамката, понеже не търпи одеало и цяла нощ спи отвита.
За ваксините - още не сме сложили Пентаксима. За Превенара също още се чудя.
Шмати, чудни снимки си пуснала! Марти изглежда много щастлив!
Иринка, радвам се за отрицателния резултат от изследването!
Гарденийка, браво на Надето!
При нас в събота имаше пак посещение в спешния център, защото малката изведнъж вдигна 37,8. Потекоха и прозрачни секрети от нослето. Доки каза, че е от зъбките и не изписа нищо. Пробиха долните кучешки. Всеки момент ще пробият и горните. Малката повече не ми вдигна температура. Само хремата сякаш продължава. За жалост нашата педи беше 2 седмици в отпуск и сега пред кабинета й е истинско стълпотворене. Утре обаче ще опитам да заведа Елинка, за да чуя и нейното мнение.

# 469
Благодаря на вси4ки за съветите  Hug  bouquet
Бяхме при педи и според нея не е истинка,гърдите на Мони са 4исти.Изписа ни Олинт за хремата и сироп Мукоплант.Дано помогне,4е не се издържа така ве4е.Ве4 не си първата,която споделя,4е вследствие на хремата запо4ват проблеми с ушите.Много ме е страх и мен и за това бързам да минава.Дано Хамлет скоро се оправи Praynig
Ина4е растем си добре.Ве4е сме 10кг и 78см Heart Eyes На мама маКекенката Joy  Педи не спомена пак ваксините-още по-добре за мен
Поздрави от нас и целувки на бебоците Heart Eyes  bouquet
Мире, това за ушите го знам, защото се получава заради късата Евстахиева тръба при малките деца. Мен ме е яд, че се стигна до там.
Ама както и да е, нали е куче, ще му мине бързо.
Между другото и Хамлет е със същите мерки - 10 кг и 78 см. Party

# 470
  • София
Флу, не разбирам. Защо водите Ели на спешен център заради еднодневна температура? Страхуваш се заради предишното боледуване ли? Защото по принцип едва ли някой лекар може да прецени нещо от еднодневно боледуване, освен ако няма някакъв явен симптом.  newsm78 А всяко водене в поликлиника, болница, здравен център и прочее без необходимост май повече вреди, отколкото помага. Радвам се, че се е оправило детето без нищо.  Hug
Вечи, целувки на болното мъниче. Да се оправя бързо.  Heart Eyes
Надето пазарува, а?  Mr. Green Heart Eyes

# 471
Ехоо,как сте ,сладурковци?  Simple Smile Heart Eyes Hug
Чета,чета...и все нещо ме отвее и не мога да напиша два реда Whistling
А трябва да се похваля:след година и седем месеца Георги вече не суче!  bowuu
Съвсем безпроблемно се случиха нещата-много естесвено и за мен, и за него!Доволна съм,точно така исках! Grinning
Реших една вечер,че няма да му дам да суче преди да заспи и той не беше настоятелен...но мен ме плашеше нощта-какво ще го правя като се събуди?О Grinningаче детенцето се разбуди,потърси гърдата,аз не дадох-той се разсърди,помрънка малко и заспа!Не повече от 10мин...  Grinning На следващата нощ още по-бързичко заспа и почти не се сърди.И на третата вече спа непробудно! Party Вече си спинка много спокойно и не ми се буди!Аз обаче още не мога да вляза в релси-будя се по 100пъти на нощ и все още съм недоспала..Но това е по-малкия дерт,ще си вляза в крак  Wink
Та такива работи при нас  Grinning

Веч,благодаря за споделния сайт на Шейла-аз винаги съм харесвала начина и на мислене!Ще вляза да почета като ми остане време  Peace
Мире,за чорапогащниците-отдавна съм ги махнала,всъщност ги обувах мн рядко в най-студените дни.Вкъщи изобщо не съм слагала.Аз ги ненавиждам от дете....и реших да го освободя от това неудобство възможно най-рано  Wink Дано Мони бързичко се оправи  Praynig Тези хреми са ужасна работа-Гого цял месец беше така,какво ли не капах в носа..накрая минах само физ.разтвор +клеева тинктура и си мина...май от самосебеси  Rolling Eyes
Ане,как така ще ни изоставиш за цели 2 месеца??? Naughty Недей така...ще липсваш много! Hug Весело изкарване на село  Hug

Хайде лека нощ,милички! Heart Eyes

# 472
  • София
Честит имен ден на Марти на Шматка и на Марти на Съншайн.   Heart Eyes Heart Eyes  bigdance2
А това за Евчето и Гери -  newsm51 newsm51

# 473
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАРТИ на ШМАТЕТО и на СЪНШАЙН! Hug
Пенелопи,браво за безпроблемното отбиване!
Ане,аз може да не пиша,ама мнооого обичам да те чета.. LaughingТа в този ред на мисли 2 месеца да ни изоставиш са много Hug
Яна все още е с чорапогащник в по-студените дни.(като днес например)
Флу,радвам се ,че причината за температурата е била от зъбките!Да нямате повече такива притеснения ти желая,както и на всички болни мъници(Веч,Мире Hug)
Около нас изведнъж всички деца се разкашляха и ние да не изоставаме от модата се обзаведохме със сополки и кашлица Rolling EyesТази нощ беше кошмарна,не спираше да кашля,накрая заспа в количката полулегнала SadАма важното е,че днес ДНЧД е много по-добре.Борим се и този път само с хомеопатия,дано се справим Praynig
Между другото, може и нищо да не излезе от тези изследвания. Казвам го, понеже пак така бях пускала миналата година носен секрет и нищо нямаше. Ще видим.
Правилно съм предположила, значи. Не се изолираха никакви бактерии при Ради. За което се радвам много, де.  Wink

И аз се радвам за вас! Hug

# 474
Здравейте, мамчета!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИ НА ШМАТИ И МАРТИ НА СЪНШАЙН!
Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
чоропогащниците, ние си ги ползваме през деня.През нощта Ади спи с боди с къс ръкав нощница и чорапи.
Приятна вечер.

# 475
Ехаа имаме си именници-двамата Мартовци  bouquet Да са ни много здрави и с безгрижно детсво.За мамите  smile3525 newsm51
Флу и вие ли сте  нашето положение.Ужасно е направо.Дано по-бързо излизат тея зъби,4е да не се мъ4ат децата Praynig Hug
Ве4 вие сте от финните  bouquet Строен,строен Хамлет
Ние 4орапогащник не сме носили в къщо-това оставаше само.Т. не пада под 26 градуса  ooooh! .Ина4е за навън още си и слагам.Ми не смея да я пусна по 4орапки,нищо,4е според педито било ве4е време
Хубава ве4ер мили дами  bouquet

# 476
Благодаря ви за честитките, момичета! Да са живи и здрави всички Мартиновци!

# 477
  • София
Да са живи и здрави Мартинчетата на Шмати и Съншайн!  bouquet

Шмати, благодарности за импровизираната фотосесия! Heart Eyes

Ане, права си, все по-дълбоко-сини стават очите на Галето. Blush

Иринче, радвам се, че нямате "буби" в нослето! Hug

danip, дано скоро пак да огрее топлото пролетно слънчице и да прогони настинката на Яна! Praynig

penelopi, честито успешно приключване на кърмаческия стаж! Hug

Вкъщи спряха днес парното и топлата вода... Thinking  Вярно, че от доста време спирахме напълно радиаторите през деня, но вечер все пак пускахме малко топличко, особено в стаята на Галина, която е външна.....та се наложи да пуснем печката за през нощта. А топлата вода явно е някаква "екстра" към спирането на парното. Mr. Green

# 478
Кеке, Суити, нали и ние сме граждани на село "Младост"  Mr. Green, та и ние снощи нямахме топла вода. Направо откачих, понеже имахме гости, което е равносилно на 20 мазни чинии  Grinning
Иринка, да, наплашени сме зверски от пневмонията и ангината. Вчера и днес малката се изкашля много лошо - дълбоко и с хрипове. Та пак ще я водя, но не знам кога. Много работа имам, а довечера съм на родителска среща. Не знам кога мина времето. Още си спомням как се вълнувах в училище, когато имаше родителски срещи. Все треперех за неизвинените си отсъствия и какво ще кажат учителите за мен. А сега аз ще съм родителят. Странно ми е някак. Още се чувствам дете.
Вечи, дано Хамлетчо вече е добре!
Пен, честита свобода!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на малкия мъж, че така лесно е пораснал и спинка по цяла нощ!
Евче, Гери, на патеричка честити именици! Желая им да са ЗДРАВИ!

# 479
Флучия пак рони трохи из темата гледам  Laughing
Пенелъпи, браво! Hug
Еееехххх, Младост-Нерадост ( Joy), и ние нямахме топла вода вчера. Разбира се...

Общи условия

Активация на акаунт