Нени, да си изкараш супер в Прага и детенце да си изкара супер без теб
Иринка, моля те, кажи за очния лекар. На Андреа от няколко месеца така и става с едното оченце, сълзи от време на време и има секрети, после минава, но не съм я водила, мислех, че може би е безобидно. А и тия коки, според нашия хомеопат, ако ги махнеш от носа, отиват в гърлотои т.н. един вид май да не ги пипаме беше ни казал миналата година, като имаше едни хреми чести.
Мира, защо не си смениш педиатърката ? Доколкото знам, Превенар вече е задължителна и това важи за децата родени след януари 2010, останалите си я плащат. Предполагам ти е казала, че е задължителна, за да го имаш предвид като решаваш - един вид, след като е задължителна вече е добре да се сложи, но няма как да не я платиш за дете родено 2008. Аз след малко проучване, консултация с нашата педиатърка и един пост на Вечерница реших миналата година и сложихме на Андреа

Поздрави на всички и много слънчеви разходки
ако направим и някоя заедно ще е супер.
Прекарахме сутринта в Зоологическата градина. Галето беше във възторг от всички животни, стресна се само от хипопотамите, защото ги гледахме отблизо във вътрешното помещение. Днес определено беше ден на мечките- всички до една бяха наизлезли в открития двор и с удоволствие общуваха и се показваха на посетителите. 

Макар че не ги харесвам много.
Опитaх и с клеевa тинктурa и витЦ.Нищо.Ние тaкa или инa4е сме при педи утре,но до тогaвa aко някой знaе нещо ефективно моля зa съвет
Не рaзбирaм кaк с нищо не се отпушвa нослето.И хем е зaпушено,хем се сти4a секрет,който я кaрa дa кaшля