СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Привет, момичета!  bouquet

Радвам се, че пролетно-празничното настроение продължава да цари в темичката. Няма как да е другояче с такива хубави снимки на прекрасни дечица и кулинарни постижения! Wink

Галина, много са красиви твоите момичета! Heart Eyes
Веч, цяло постижение е било да хванеш така и тримата! Laughing Чудни са! Hug
Какво правят сега големите през ваканцията? Косьо и Зори също са във ваканция до края на седмицата. Ходят всеки ден на плуване и после излизат навън да играят. Зори си има две приятелчета в нашия вход и си ходят на гости, когато е лошо времето. Simple Smile

Даруша, много неприятно това с количката.....От едно и също място ли ви я крадат? Явно е човек от блока.....още по-гадно. Thinking

Нени, пожелавам ти да се насладиш на прекрасната Прага без притеснения и угризения! Hug Всичко ще бъде наред! Peace

Гардения, Флучи, успех в борбата с последните килца! Гледам, че и Иринката ги пребори почти до последно! Браво на вас!  bouquet

# 436
  • София
Здравейте!

Чудя се къде изчезна и Шейла newsm78

# 437
Стефи, Шейла създаде един друг форум за съмишленици на тема домашно раждане, привързано родителство, дълго кърмене и тн.
Ако искаш мога да ти пратя линк, но за четене, иска регистрация. Аз пописвам от време на време там.
Ще издаваме книга и затова се отделихме на спокойно.
Ако има други интересуващи се, моля да ми пишат, да им пратя линка.
Просто не и остава време за тук (а и желание, покрай темата за Активното раждане), тъй като обучава момичетата у дома - там е разрешено домашното обучение, а не в училище.

Суити, всеки ден са навън. Нали имаме голям двор, пада луда игра. Дори в момента са долу с почти всички комшийчета и е такова чуруликане, че ме е страх да не събудят малкия.
Определено си е цяло чудо да ги хвана тримата накуп, че да гледат в камерата и да са и тримата на фокус  Joy Crazy

# 438
Здравейте мамита прекрасни!
Ние изкарахме празниците по гръцко и доста попътувахме. Аз като чуя море и така се разливам от кеф. Ще качвам снимки като ги сваля на компютъра.
Там се чувствах все едно е коледа. Имаше много настроение, окраси като по Коледа, заря и гърмежи. Наистина усетих празнично настроение. Предполагам повечето от вас знаят как е вечер на заведенията покрай морето - атмосферата ме зарежда максимално.
Целувки на всички! и сега ще ви чета  Mr. Green

# 439
Веч, аz се интересувам, и то МНОГО!! И аz се чудих zа нея, но реших че се откаzала, поради липса на време и т.н., тривиални неща.. А то какво било.. Супер, много добре е направила, много се радвам. Мислила съм си, че тя би трябвало да дава zнанията си и опита си, на който го иска. Има таzи..хм.. дарба, така да се иzраzя. Обяснява повече от прекрасно, търпение също не й липсва.
Така че, бих те помолила, да постнеш тук линка, ако не е нежелателно по някаква причина де.. А ако не искаш, моля те, пусни го на мен на лични Hug

ДарушеShocked стига бе, три колички и то от zаключена стая?? Егати ужаса...

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 19:47 от Сова

# 440
Сове, по твоя молба
Пак пиша, иска регистрация, за да четете.
Знаете възгледите на Шейла за много неща, знаете какво ви очаква, така че тези, които не са от тази "партия" могат да пропуснат.
Това е лично мое мнение - всеки решава сам за себе си.
Пиша го, защото аз като знам, че не споделям нечии възгледи, не бих надничала в паничката му.

# 441
Много, много благодаря, Веч   bouquet

# 442
Мире, моля те дай малко Созополски снимки насам Wink Във фейсбук има Созополска група и всеки ден пускат по един кадър, но не бих отказала още  Mr. Green Ти имаш ли регистрация във фейсбук?
Дарушка, много ме доядя за количките! Тези хора наистина нямат срам и само като си представя колко са скъпи и още повече се ядосвам! Нямате ли камери около блока - на някоя банка примерно? Следиш ли обявите в Продавалника? Сигурно там ги пласира крадецът! Много се ядосах  Mr. Green
Нени, завиждам ти за служебното пътуване! Прага ми е любим град! Сигурна съм, че Кали ще се справи прекрасно, докато сте разделени и след това ще ти се стори толкова пораснал!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам чувството, че децата ни се променят с часове.
Люска, нямам търпение да пуснеш снимките! Къде бяхте? Аз две години поред посрещах празника в Солун и беше вълшебно. Гърците са толкова набожни и наистина честват Възкресението Христово!

# 443
Здравейте момичета, одавна не съм се разписвала, но ви чета редовно.
Много хубави снимки сте пуснали. На Веч запасняците са страхотни.
На Галя принцесите не отстъпват и те. Ради нежния ерген с големите очи се е появил.
На Суйт пълната къща с деца видях.
Абе идилия от всякъде.
Агънцето Марти да оздравява и всички други болни деца. Дано вече всичките болестит са ги напуснали.
Абе идилия от всякъде.

Ние сме добре да чукна на дърво. Яна ходи на ясла и дивее, всеки ден повтаря все повече думи, направо ме изумява. Речникът и е станал супер богат и то не само на български и на немски. Вече нямам никакви проблеми да я разбирам какво си иска и какво и се прави, защото си казва. Е по-честно е с 1-2 отделни думи, но важното, че я разбирам и така намаляват фазите на тръшкането като не знам какво точно иска.
Е разбира се, че не са изчезнали защото много често иска да направи нещо, което не може и се тръшка, а ако тръгна да и помагам става още по-зле  Tired

Ние също тези дни сме тръгнали към отбиване. Мисля, че 3 дена вече не съм я кърмила изобщо. Сутрин обаче продължава да ме търси, но съ сърди по около 1 мин и не иска нито биба нито вода, но след това се примирява и си заспива.
За велик ден ми направи подарък като спа до 10 часа сутринта. Така не се бях наспивала от преди раждането и. Обаче за съжаление беше еденичен случай, но все пак подобрение има.

И аз се чудих Шейла къде е забягнала. Браво за ентусиазма, дано донесе хубави резултати.

Даруша какво е това нещо? Трета количка да ви крадят.  ooooh! Това съседите ли са ви или просто някой си отключва в стаята? Вие в голям блог ли живеете? Леле какви са тези хора,  #2gunfire

Нени не се притеснявай, всичко ще мине нормално. Наслади се на откраднатото време за себе си без да се тормозиш толкова.

Ох иссках и друго да пиша, ама нещо напоследък много съм почнала да забравям и пак не помня какво беше  ooooh!

Спокойна нощ и приятни почивни дни момичета

# 444
Добро утро, мацки!
Минавам да ви поднеса кафе и закуска!

Желая ви слънчев ден!

# 445
Здрaвейте пaк Hug
Флу aз регистрaция имaм,но тaзи годинa снимки в грaдa не сме прaвили,4е рядко се покaзвaше слънцето Close Имaм няколко от еднa местнa дискотекa и 2 от Приморско Peace Съжaлявaм,4е нямaм с кaкво дa те зaрaдвaм Embarassed Hug
Дaрушa ти сериозно ли,бе женa Shocked? Три коли4ки и то от едно и също място???Дa не е някоя озлобенa към теб съседкa,която ти прaви мръсно???aко не е рaзбивaно,знa4и е някой с клю4 newsm78 aз още при първото посегaтелство нямaше дa си остaвя тaм коли4кaтa,a ти си 4aкaлa до три Tired Не прaви тaзи грешкa пове4е,нищо 4удно и с новaтa дa се рaзделите.Егaти кaкви хорa имa,живеят дa тровят дните нa другите #2gunfire #Cussing out
Искaх дa ви попитaм-освен Пентaксимa другa зaдлжителнa от тaзи годинa вaксинa имa ли???Щото педито нещо ме бaлaмосвa.Мaя зa тaя Пренaвaр.Питa ме дaли ще я слaгaме.Кaзaх и,4е не искaм.И тя ми викa "Ми тя ве4е е зaдължителнa" Е хубaво де aмa и пaри ще ми искa..нaли aко е зaдължителнa кaсaтa я поемa.Инa4е е по желaние нa родителя и се зaплaщa...вие нещо знaете ли??Против съм ве4е всякaкви вaксини особено aко ми се нaлaгaт от педиaтърa по този нaгъл нa4ин ooooh!
Много писaх.Но искaх и дa попитaм-мaхнaхте ли 4орaпогaщниците ве4е??? Мони си я обли4aм нaвън все още тaкa.Трябвa ли дa слaгaме ве4е 4орaпите.Педи ми се нaкaкaрa,4е времето му минaло newsm78
Хубaв утрешен ден ви желaя Hug

# 446
  • София
Здраевйте!
Веч- мерси за отогвора . HugМного хубава снимка на децата си направила.
Даруша-гадна история с количките. #2gunfire
Днес бяхме в Зоопарка и Васко 50м. беше безмълвен,кротък,впечатлен от ба- бауките-за него всичко е ба- бау.Много му беше интересно.В къщи напоследък си взема по 4-5 плюшковци целува си ги,разнася си ги,храни ги.Всичко разбира каквото си говориме.Но си има негов език-на топката казба-бам- бам.Пораснаха си вече децата...Постоянно включва печката,пералнята-много е палав.На вън пък за сега е кротък,но тича на различни посоки и аз след него.Кака му го извежда понякога като имам работа с моите торти и той много обича да е с децата-много ги слуша.Мног трудно се храни голям криз е първо помирисва лъжицата,после си близва 2мм. и,ако му хареса яде,но само,ако има  с  какво да си играе-в случая домакински пособия . ooooh!Може да е умрял от глад но без луксове не отваря устата.Кърмиме се още 3 пъти на ден.Вече 1м. не яде през нощта,но аз все още не мога да се съвзема от 1 годишното  безсъние-все  повече ми се спи.
Бае ,Бора -отрязвайте им квитанциите на тези смоци,че останахме без сила вече с това нощно цокане. Той се отказа на 6 ден.3 дни беше трагично и после взе да поддава.

# 447
Аз да си кажа за чорапогащниците - отдавна има дни, в които е само по чорапки и панталон, но днес ми се видя хладно и сложих чорапогащник, то пък се оказа топло, а накрая заваля  Rolling Eyes
Но в нас цяла зима е много топло и аз вкъщи си я държа само с чорапки.
И за кърменето и апетита имам мнение - не вярвах, че някога ще прояде като другите деца. Но от седмица вече не суче и яде с апетит. Днес на обед омете една купичка супа и се затръшка за още  hahaha , изяде още половин  Rolling Eyes

# 448
  • Пловдив
Здравейте дружина  Laughing
Проблема с количките мина и замина-купихме нова,но си остава горчилката...Вече на я държа там,а в гаража-далеч ми е,неудобно ми е-но 5-та няма да купувам Crossing Arms
Чорапогащник все още слагам,но като ми се стори студенко,иначе по чорапки  Peace
След Пентаксима,никой не ме е карал да слагам друга ваксина.

# 449
  • София
Мире, аз за зимата обличам Ради с ватени панталонки. Съответно не съм ползвала чорапогащник. Сега е по джинси. Чорапогащник не съм слагала. Той даже няма такъв.

Общи условия

Активация на акаунт