Суити днес е трети ден от както почнахме сиропчето.Почва да кашля, когато се умори повече и докато спинка се събужда от време на време, понякога е суха кашлица, понякога влажна.
На всички сополанковци бързо да им минава!

Рафаела, твоята дата се оказа вярна.
Дано да устои на вирусната атака! 
Тези пари ти се полагат докато Криси навърши две години, така че счетоводителката да не се прави на ударена!
При моите деца в случаите, когато изобщо са действали сиропите, ефектът си проличаваше след 1-2 дни. Консултирай се отново с педиатърката, ако ти се струва, че няма подобрение! 

Пи Проспан и само един ден Суметролим. В понеделник казаха АБ, изписаха й Дурацеф. Това става при една заместничка на нашата лекарка (не че тя е по-цвете за мирисане...). Не бях много убедена за тоя АБ, ама като ме е страх
/. И моите парички ще ги пуснат утре 
Наистина ОПЛ-та са
Хайде бързо да минава кашлицата и да няма повече обриви. 
А повръщането може да е било от кашлицата-Яна редовно повръща ,когато сополките и са по-гъсти, трудно подвижни едни такива.

Благодарна съм му zа тоzи подарък. Малката само е питала zа мен, беz да плаче, но като се прибрах беше
Абе поzаредих се, иzлиzах.., нямам zабележки никакви 
, а именно Има ли някое детенце, което е иzкарало втората МПР имуниzация (не реимуниzация
, а втората просто) с обрив, като Морбили? Освен Калоянчо на Нени де.. На Ана Мари й мина, точно както и предполагах, на третия ден. До лекар не стигнахме, аz тогава (петък) zаминавах точно.
Горката. Но дано свикне бърzо zабравите много скоро теzи тежки моменти 

, ама честно да ти кажа въобще не съм на ясно за какво говориш...и сега, на
. Аз знам, че на 13 месеца се ваксинира с/у МПР и после следва реимунизация, май на 6 години. Та се чудех само защо на Ана Мари са й били ваксината на 13 (вие я отложихте помня) и месец, два след това.
Хайде, останете си със здраве и извинявайте ако съм ви отегчила.
Но това го воря по принцип не, че има сега.
Абе няма оправия.
след като беше яла примерно макарони с доматен сос и после някой десерт

За почивката - ние ще предприемем два варианта - с бебе и без бебе 

А за краткото ти "бягство"- поздравления!
Много хубаво, че си го направила и си доволна. Сигурна съм, че и мъжът ти е горд със себе си, че така добре се е справил в твое отсъствие.