Нени, и аз нищо не съм получила още.

Положението с
е същото. Но вчера една жена от входа й се скара, че е с бибка и тя миличката веднага я изплю и ми я даде. Та може би трябва външен човек да се намеси - леля й или вуйчо й примерно. Иначе всеки ми казва различни прийоми: след като нямахме успех с отрязването да сме опитали да я мажем със сол или горчица.
НЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! 
Повече от месец и половина беше здрава и беше страхотно, направо благодат! Пустите хреми все още мъчат бебоците....кога ли ще се научи да се духа като Ради? 
Понякога го публикуват в последния момент преди да преведат парите....дано да не закъсняват повече от 20-ти!
/.
Бъди здрава и много щастлива с прекрасното си семейство!
Моля се да овладеем положението с хомеопатия,защото след седмица ще пътуваме(да сме живи и здрави
) Ама то е така с тези ветрове и това променливо време...
Както и всички от сополивата група 

До петък трябва да поръчам кетъринга. Мисля да вземем едно плато за децата, както ви писах преди. Вариантите са два: КОКТЕЙЛНИ БАНИЧКИ С ЯЙЦА И СИРЕНЕ или КОКТЕЙЛНИ БАНИЧКИ С ШУНКА И КАШКАВАЛ. Цената е 30лв за 40 бройки, т. е ако сме 10 мами ще платим по 12лв за всичко (9лв за клубчето и 3 лв за папуто). Отказваме се от подаръците, нали?
Та дадохме 31лв в повече. Мъжът ми много е огорчи и ме накара да пиша на сайта на магазина за случилото се. Честно казано изобщо не исках да пиша на хората и не очаквах и отговор от тяхна страна. За наша изненада те веднага се свързаха с нас и ни предложиха да ни компенсират за случилото се като ни възстановят сумата под формата на продукти от веригата им. Та утре ще отидем с малката до магазина им в "Младост" тук в София и ще й изберем играчки за 30лв