СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
бързо "цоп"  Heart Eyes

# 76
Aне, почистете лещата отпред. Това замъгляване е вероятно мазен отпечатък от пръстче или лизнато от някое от децата.

# 77
Веч, момичета,
ей я най-голямата Шматка.
ей това си мислех до сега навън,
докато разхождах Стефчо.
щом влязох, грабнах фотЕто и
фиксирах мазното петно от детски пръст.
двама се карат, трети печели приза за Шматка Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 08:23 от Анe

# 78
  • София
По повод миенето на зъбите- наскоро претърпях пълно фиаско в първия си опит да приобщя Галина към това занимание. Grinning  Купих й красива детска четка и детска паста с ягодов вкус, но....пастата категорично не й хареса и сега изобщо не дава да й докосна дори зъбките с четката. Thinking

Днес бяхме на контролен преглед. Вече е доста по-добре, свали температурата, хремата почти премина, но гърлото все още е сочно. Продължаваме още три дни с АБ и във вторник сме отново на преглед. Дано в сряда да може вече да тръгне на ясла, защото от това стоене вкъщи стана непоносима. Mr. Green  Много й е скучно, постоянно иска да излиза навън, а пък с тези локви и киша никак не е за нея...При всичкото внимание, което й се обръща, се изхитря да си търси и да лапа постоянно бибите си. ooooh! Вече започна да стига дръжките на вратите и е неудържима. Grinning

Флучи, приятно изкарване в Пловдив! Знам, че винаги се връщаш заредени с хубави емоции оттам! Wink Радвам се, че Ели вече е добре! Hug

# 79
Хаха, Ане, пиша само zа да кажа, че не мога да повярвам Вечи как те "раzкри" с проблема с фотото. Браво на Веч, а и много хубаво, че така се е окаzало и лесно се е оправил проблема ти.

# 80
Добрееее, обявявам търг! Надцаквайте се за титла-никът "Шматка", който предложи най-голяма сума до утре - да се прекръщава. А аз...ще си измисля нещо друго...Шушумига, примерно  Mr. Green

# 81
Ми... то... такова... и аз го заслужавам този ник  Embarassed
Вчера парното беше полудяло, направи 34 градуса и пуснах климатик да охлаждам. Обаче не съм сменила режима, а нагласих отложен старт за 4ч през нощта, че тогава захляднява. Та тази сутрин като задухал студенооооо....  cold

# 82
Аз нямам никакви претеции,
просто вчера заслужих обръщението:)

Гардения, Надя е много сладка:)
аз съм била подобие на нея,
с тъмни, маслинени очи и тъмна коса  Heart Eyes

Пееща, виждам те, как сте?  Hug

Приятна почивка, момичета!
Тука е слънце от край до край  Sunglasses

# 83
  • София
Ей, хубава събота момичета! Всички бързо да оздравяват, че пролетта чука на вратата!
Аз днес съм релакс - чистя из къщи, сама съм, децата са при баба, и съм пуснала радио до дупка - нещо като клипа на Куин. За мен чистенето в събота из празния апартамент си е истинско спа. Запалила съм и ароматна лампа и ухае на момини сълзи...Сега отивам да се къпя и после ще почвам пак документите, честно казано предпочитам чистенето  Mr. Green
Хубав ден!

# 84
  • Бургас
Мамчета, привет от нас! HugИхааа, разкошно времеееее:), тук нарооод, нароооод по улиците, песни, танции...игри..едно влакче върви на центъра...детско, веселба:)...ние още чакаме за Австрия( или Гърция), не зависи от нас...но може би така е по-добре..всичко с времето си..
Тамето е 86 см, 11 кг, с 10 зъба, знае някоя и друга дума и помага много, за простиране и принтиране:))))))). Трябва да я наснимам скоро и ще пусна снимки!
Радвам се, че сте се събирали, ха дано и ние успеем да дойдем, ако има скоро друго парти! Hug
Желая ви пролетно весело настроение, много топлота в домовете с любимите си хора и да ви радват дечицата! Heart Eyes

# 85
Добро утро, момичета!
Как сте, що сте  Grinning
Направих си кафе и седнах малко да ви видя.
СовеHug и от мен имаш добре дошла  Hug в отбора на пубер-момиченцата ... Джинджи има разни изстъпления в определение периоди на деня  и ако случайно съм горе-долу отпочинала обикновено ми е много смешно да я гледам. А като ме види да се заливам от смях и тя започва да се смее и така отминава хормоналната буря в малката госпожица. Иначе това ранно ставане напоследък и мен ме скапва, но аз знам, че при нас е най-вече от недостатъчно разходки. Ако съм я розхождала и след обяд навън, обикновено спи поне до 8.00!
Иначе на ръст не съм я мерила, на килограми е около 11.5-12 кг. Напълно ок ми се струва. Зъбите - изгубих и дирята. Мисля, че със сигурност има 10 зъба и тези дни ще проверя за още 2. Храни се сякаш има не 20, а 30 броя в устата - дъвче меса, хрупа плодове... представям си какво ще стане, когато действително и пораснат всички зъбчета. Иначе за мой срам - още не съм започнала да й ги мия. Но смятам да се корегирам още тази вечер.  Peace

Чакам да се затопли. У дома всичко доскучава...

Хубава неделя!

# 86
Здравейте, майчета!

Данипче, благодаря ти за рецептите. Тези кифлички изглеждат чудесно. Ммммммм

Гледам, че Бора вчера е била на домашно СПА-чистене. И аз трябва да се организирам да направя едно пролетно почистване на дома. Определено има нужда, а и някак си мисля, че така ще прогоним зимата.

Вчера като се събуди следобед Кали беше с 38.5. Въпреки температурата си беше жизнен. Огледах го, няма обриви, няма запушен нос, не кашля. В 5 следобед му дадох Панадол, температурата спадна. Вечерта си легна нормално и заспа към 21.30. Вечерта останах да спя в неговата стая и към 2.30 се събуди пак с 38.5. Дадох Панадол и сега е ок. Няма никакви други признаци. Ще го видя днес как е и следобед ще се чуем с педи. Много странна ми се вижда тази температура. Дано не е морбили, засега поне няма такива симптоми. Ама понеже тук има доста болни и взех такива мисли да ми се въртят из главата.

# 87
Добрютро, дами!
Мъжът ми спи, малката е навън с баба си, а аз закусвам еклерче пред монитора с вас Simple Smile
Нени, дано Кали не вдига повече температура!
В тази връзка искам да ви попитам нещо за Панадола и Нурофена. Не знам от къде, но в съзнанието ми е останало,че при по-ниска температура, ако се дава антипирептик е по-добре това да е Нурофен и само при много висока темп. - примерно над 39 или колкото е прага на търпимост на майката Панадол (понеже въпросният съдържа Парацетамол). Аз поне така процедирам с Ели - панадол съм давала само в краен случай, така де за първи път сега като бяхме в болницата. Но майчето на съседното легло ме обори и каза, че действа точно обратно. При по-ниски стойности бори темп. с Панадол и само в краен случай дава Нурофен. Това го знаела от сестра си, кочто живее във Франция. Там докторите само в краен случай давали рецепта за Нурофен. Много се изненадах и бих искала да чуя вашето мнение и на мама Маевам естествено, ако се включи от Франция.
Сид, виждам, че си на балкона Simple Smile Как сте с малката принцеса Нона?

# 88
Флу, дано наистина няма повече температура. А за Нурофена и Панадола аз съм останала с впечатление за обратното. Когато Кали беше с херпангина лятото педи ми каза да давам Нурофен. Тогава температурата му беше 39.5 - 40 градуса. А Панадол давам ако стигнем 38.5. Дано се включи някой с достоверно инфо, че и аз се обърках.

# 89
  • София
Куку и от мен. Laughing  Сутринта направихме опит за разходка до люлките, но хубавото слънце беше "гарнирано" с порция леден вятър у село Младост, а теренът за ходене варираше от по-малко мокър асфалт до обилно разкаляни локви. Люшнахме се един път на люлката, пуснахме се два пъти на пързалката, Галя седна два пъти в калта и...това ни беше разходката. Mr. Green

Както се оплаках, че не дава да й мия зъбите, вчера изведнъж започна да дава всичко, даже и с паста. Simple Smile Дори й доставя удоволствие- обляга главата назад и жуми като котка на припек. Умира си от кеф, като й четкам зъбчетата. Много неочаквана промяна... Simple Smile

Нени, или ще свали температурата, или в следващите 24 часа ще се разбере от какво е.... Thinking Дано все пак да стане първото! Peace

Бора, това "спа-чистене" е голям лаф.  bouquet

Флучи, нищо не мога да кажа по въпроса за Панадола и Нурофена.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт