Как сте, що сте?
Планирахте ли вече ваканциите си?
Това време навън само хубави природни картини навява - брегове, води, свежи планински пейзажи... Аз щом поприключа работния сезон ще се постарая да изкарам децата за максимално време извън София.Иначе сме добре със здравето. /след неколкомесечно прехвърляне на всякакви вируси от едното дете на другото, и обратно/Джи е суетна, бойна и опитваща с да се налага с плач. Това последното на моменти подлага нервната ми система на сериозно изпитание. В същото време е много самостоятелна, гушлива и бърборива. Обожава книгите, музиката и да прави каквото правя аз. Девическата педантност вече започна да се проявява и при нея
Много забавно, щм се прибера отвън или стана от сън, може да обиколи цялата къща, за да ми донесе пантофите и ако тръгна боса нанякъде става страшен проблем... 
Джинджи не пие мляко вечер и то общо взето от поне 3-4 месеца..., откакто не суче. Адаптирано да е пила максимум 15 пъти. Не сме поставили и последния Пентаксим... нещо му изпуснах края на това с ваксинацията.
Стефина, честита прическа. Много естествено ти стои

Ина, браво за желанието ти да учиш. Пожелавам ти и да работиш така успешно след време.
Хубава неделя на всички!
Мерси за комплимента.
), коси трева, полива с лейка, 
И при нас чехлите са на дневен ред, миенето на зъби, също. Тя така и не ми позволи аз да й бръкна в устата. Може, не може - сама.