Леле не е истина, тази тема я влачим вече почти 2 месеца
Но е напълно разбираемо, все по-топли дни, все повече работни мами и деца ходещи на ясла и не остава много време за писане.
Пиаф Крум много готино си мие зъбите
, обаче лаптопа до масата на тоалетната много ми хареса Веч дано вече сте здрави и изскочили от дупката
Суйт ох голяма е сладурана Галето. Много хубави снимки си направила. Потопих се в тях
Ох Ирини това все едно за Яна си го писала. При нея когато нещо не става както тя иска и пуска сирената, ужаст.
Това направо понякога ме кара да си мисля дали нещо ние като родители не се отнасяме добре с нея. Това е доста натоварващо. Тръшканиците са в силата си. В момента е в някаква фаза и като се умори или си реши почва да надува яко гайдата и докато не и дадеш биберон и не спира. А го беше отказала през деня този пусти биберон. Аз се опитвам, да не и го давам, но просто има моменти, в които не издържам. А и тя е доста инатлива, като си науми нещо и трябва да го направи. Вчера я слагам в седалката на колата и тя решава, че и се кара колата и почва да вика "кара, кара..." и не спира, а аз съм сама с нея. И през целия път ми надува да кара
Вие как реагирате в моменти на истерия на децата ви? Аз се чудя за нас, дали не и позволяваме прекалено много неща и едва ли не да и даваме всичко което иска като викне, само и само да не реве

Иначе друг момент в който се изприщвам е пазаруване в магазина. тук продавачите нарочно винаги слагат шоколадовите яйца до касите на нивото на децата
И от една позната, която има по-голямо момченце Яна се запозна какво е това шоколадово яйце и от тогава около касите събираме очите на всички пазаруващи. Само като ги види и почва да се насочва на там, ако е в количката и не може да ги стигне почве да реве и се увива. Но реших, че с тези яйца ще съм твърда и няма да и купувам всеки път. Та сега ме смятат в магазина за лошата майка, дето резплаква детето си

Иначе бърбори адски много и то вече по няколко думи една след друга и и се разбира доста какво иска. Много обича да танцува, особенно на песните от яслите и играе цели "хореографии"

Иначе много обича да реди от тези дървените пъзели.
Вашите малчовци с какви игрчки си играят? Иска ми се да и купя нещо ново, че имам чуството, че доста и писнаха тези тук. Не че има кой знае колко, но ми се искаше да вкарам нещо ново.
Иначе и мен ми се идва на парти, даже сме си в България, ама тогава ще сме си с Яна в Русе, сигурно кам 7-8 юни ще сме в София. НИщо другия път.
Тази седмица при нас се скъсва да вали и не можем никъде да излезем след яслата, което е доста лошо, защото Яна навън се чуства най-добре и е най-добричка

Спокойна вечер и се разписвайте по-често, не правете като мен, да чакате само да четете
,ще пиша довечера,пуснете и вие по една снимка
Дарушка, малката е прелестна!
, но сега всеки момент ще се появят и последните 6.
По цял ден сме навън. Сега последната й страст са едни кончета. Едно на ръка, че майчинството ми само за тях не стига ми и трябва да тичам заедно с тях, че да я пазя да не излети. След това майчинство ако не съмм умряла, със сигурност ще съм получовек. От сега ровя офертите за санаториуми и възстановителни процедури. Почивка, почивка
Хайде отегчих ви достатъчно. Останете си със здраве.

Дара я изпратих на село днес с баба и дядо, а аз отивам да чистя в новия ни дом! Взехме акт 16 и се надявам до месец-два най-много да се преместим
За съжаление, сега не мога да ви пусна скорошна снимка, тъй като фотоапаратът не е в мен, но тези дни като се докопам до него, ще кача, да я видите
Тези инциденти винаги стават някак много нелепо и не знам дали ще ми повярвате, ако ви кажа, че бях седнала на пода до леглото й и тя се преобърна точно за части от секундата!
Падна като ракета на главата си, но не се удари много, защото моя милост поне послужи за това да омекоти удара....