СЕПТЕМВРИЙЧЕТО помага у дома- ще боядисва скоро с мама великденски яйца!

• 33 733
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от мен момичета, реших да не седя и чакам някой да напише нещо, а аз да чета, че почвам да забелязвам, че май всички сме минали на тази тактика  Wink
Леле не е истина, тази тема я влачим вече почти 2 месеца  Rolling Eyes, леле това никога не било.
Но е напълно разбираемо, все по-топли дни, все повече работни мами и деца ходещи на ясла и не остава много време за писане.
Пиаф Крум много готино си мие зъбите  Heart Eyes, обаче лаптопа до масата на тоалетната много ми хареса  Laughing, най-спокойното място  Mr. Green

Веч дано вече сте здрави и изскочили от дупката

Суйт ох голяма е сладурана Галето. Много хубави снимки си направила. Потопих се в тях

Иначе сме добре със здравето. /след неколкомесечно прехвърляне на всякакви вируси от едното дете на другото, и обратно/Джи е суетна, бойна и опитваща с да се налага с плач. Това последното на моменти подлага нервната ми система на сериозно изпитание. В същото време е много самостоятелна, гушлива и бърборива. Обожава книгите, музиката и да прави каквото правя аз.

Ох Ирини това все едно за Яна си го писала. При нея когато нещо не става както тя иска и пуска сирената, ужаст.  #Crazy Това направо понякога ме кара да си мисля дали нещо ние като родители не се отнасяме добре с нея. Това е доста натоварващо. Тръшканиците са в силата си. В момента е в някаква фаза и като се умори или си реши почва да надува яко гайдата и докато не и дадеш биберон и не спира. А го беше отказала през деня този пусти биберон. Аз се опитвам, да не и го давам, но просто има моменти, в които не издържам.  А и тя е доста инатлива, като си науми нещо и трябва да го направи.
Вчера я слагам в седалката на колата и тя решава, че и се кара колата и почва да вика "кара, кара..." и не спира, а аз съм сама с нея. И през целия път ми надува да кара  Mr. Green, добре, че беше кратка отсечката.
Вие как реагирате в моменти на истерия на децата ви? Аз се чудя за нас, дали не и позволяваме прекалено много неща и едва ли не да и даваме всичко което иска като викне, само и само да не реве  #Crazy newsm78
Иначе друг момент в който се изприщвам е пазаруване в магазина. тук продавачите нарочно винаги слагат шоколадовите яйца до касите на нивото на децата  #Cussing out И от една позната, която има по-голямо момченце Яна се запозна какво е това шоколадово яйце и от тогава около касите събираме очите на всички пазаруващи. Само като ги види и почва да се насочва на там, ако е в количката и не може да ги стигне почве да реве и се увива.
Но реших, че с тези яйца ще съм твърда и няма да и купувам всеки път. Та сега ме смятат в магазина за лошата майка, дето резплаква детето си  bowuu
Иначе бърбори адски много и то вече по няколко думи една след друга и и се разбира доста какво иска. Много обича да танцува, особенно на песните от яслите и играе цели "хореографии"  Heart Eyes
Иначе много обича да реди от тези дървените пъзели.
Вашите малчовци с какви игрчки си играят? Иска ми се да и купя нещо ново, че имам чуството, че доста и писнаха тези тук. Не че има кой знае колко, но ми се искаше да вкарам нещо ново.

Иначе и мен ми се идва на парти, даже сме си в България, ама тогава ще сме си с Яна в Русе, сигурно кам 7-8 юни ще сме в София. НИщо другия път.

Тази седмица при нас се скъсва да вали и не можем никъде да излезем след яслата, което е доста лошо, защото Яна навън се чуства най-добре и е най-добричка  Wink

Спокойна вечер и се разписвайте по-често,  не правете като мен, да чакате само да четете  Mr. Green

# 571
  • Пловдив
Здравейте,ето усмивка от Мони-само толкова ми позволи ,ще пиша довечера,пуснете и вие по една снимка Praynig

# 572
  • София
Здравейте мили мои прелестни майчета и деца!
Не съм ви забравила, малко ми липсвате, но на последък никакво време не ми остава! Занимавам се с ремонт (ще се местим в друго жилище) и всеки ден има какво да се върши + неуморимия Тео + готвене и накрая аз съм като изстискано лимонче! Много ще се радвам да се видим на партито което Росчето се нае да организира!
Ще се опитам да съм по-активна скоро.

# 573
Мамета, прелестни снимки сте пуснали!
След малко ще отида да капарирам клубчето. Суити, благодаря ти за паричките.
Петка, много ме е яд, че няма да дойдете. Обади се като сте в Сф да се видим! Мама Елена също няма да дойде, защото ще са извън София. Отговор от другите майчета нямам.
Елинка сега е в Градската градина на Пловдив с татко си, та ако има мами наоколо и я познят да се обадят на мъжа ми Simple Smile Дарушка, малката е прелестна!
Ние с милото днес имаме годишнина от сватбата - 2 години семеен живот! Та ето малка почерпка Simple Smile

# 574
Флу, много по 2 ви пожелавам. И все  да са щастливи, да не угасва огънчето на любовта ви.
Суити, сладка малка Галка е станала още по-очарователно момиченце. Пу, прекрасни очички има.
Пиаф, браво! Крум изглежда чудесно се справя с четката. Маги за сега е изключително ентусиазирана...в яденето на пастата. Вече и в нейната уста се завъртя четка. До преди няколко месеца имаше 2 зъба в устата си hahaha, но сега всеки момент ще се появят и последните 6.
Вечи, зло да ви забрави!
Петка, Маги играе само с едни дървени кубчета у нас...в редките моменти, в които сме си вв къщи. На вън играе с количка за кукли, пълни я с "тетета" (цветета) и с кофички на плажа. Но аз и не помня да е проявявала интерес към детски играчки. Блазнят я играчките на възрастните. Истерясва и сега, но въобще не с онази сила от преди месец, два. По-скоро капризнички повечко. Вероятно заради зъби. реве повечко, само до преди няколко месеца се чудех може ли въобще да реве. Е, сега си наваксва...с пълна сила при това. И иска да я нося. Още по-бясна е от преди, но и 100 пъти по-забавна. Пък аз 100 пъти по-изтощена и с безумен поглед.  ooooh! По цял ден сме навън. Сега последната й страст са едни кончета. Едно на ръка, че майчинството ми само за тях не стига ми и трябва да тичам заедно с тях, че да я пазя да не излети. След това майчинство ако не съмм умряла, със сигурност ще съм получовек. От сега ровя офертите за санаториуми и възстановителни процедури. Почивка, почивка newsm78...може би ще отскоча със сестра ми на море в Гърция през юни. Това е от нас. Ходи ми се на всякъде, в чужбина, в страната, по кръчми, по барове... #Crazy Ноооо, след някоя и друга инвестиция бюджета ни за известно време е ограничен до това да се надбягваме с кончета. Tired Хайде отегчих ви достатъчно. Останете си със здраве.
Дарушка, Дидка, прекрасни са ви дечицата.

# 575
Ехо Simple Smile

Честит празник на всички празнуващи!   bouquet

Аз съм толкова щастлива с тези 4 почивни дни, които предстоят и ми е леко-леко на душата  Crazy  Дара я изпратих на село днес с баба и дядо, а аз отивам да чистя в новия ни дом! Взехме акт 16 и се надявам до месец-два най-много да се преместим  Grinning
Дари е добре на яслата, изключая сутрините, когато хем й се спи, хем не й се разделя от мен и баща й. Трудно е, но явно после се заиграва там и се чувства добре. Още месец и я местим в кварталната ясла. Тук групите са над 30 деца  ooooh!  Незнам как ще е, най ме е страх от болестите. В Шемшево, ДНЧД, месец ще стане вече, не е боледувала.  Praynig  Дано така си остане де  Praynig
Иначе откъм говорене е много напред  Shocked  Вече прави изречения - "Ама ас (аз) ам" (ама аз ще ям); "ас па(д)ни, а то те пУачи" (аз ще падна и ще плача) и т.н. Много е забавна. Разбира абсолютно всичко - вчера искаше да дойде при мен в банята, докато перях - боса, а там е мокро - и й казвам "Върви си обуй домашните обувки и тогава можеш да дойдеш при мен". След малко гледам пристига обута  Shocked  Сама си обува обувките вече!  Shocked  Яде сама почти всичко, само с по-течните неща олива, но не дава да я храним. Много е емоционална, своенравна, на моменти капризна. Същевременно е много гушлива. Хваща ми главата и ме дърпа да ме гушка и си подлага личицето да я целувам  Heart Eyes
Занесла съм си нейни снимки на работа, да си я гледкам и всички колежки й се възхищават  Blush  За съжаление, сега не мога да ви пусна скорошна снимка, тъй като фотоапаратът не е в мен, но тези дни като се докопам до него, ще кача, да я видите  Simple Smile

Целувки на всички дечица от нас, това септемврийчета (августинчета и октомврийчета) са най-сладките и най-красотните бе  Heart Eyes  Моника и Тео колко са пораснали, и Галето също, и Крум, и Яна... всички!  Heart Eyes

# 576
  • София
Честит ви Гергьовден, момичета! Да сте силни, здрави и добри, вие
 и дечицата ви, и любимите ви хора!
Честит имен ден на всички именяци!
Отвсякъде замириса на печено агнешко - дори и из софийските панелки Simple Smile Аз пратих децата на "село", сега поработвам, довечера и аз натам.
Флу на срещата ще взема и още едно майче с августовче - в понеделник ще преведа парите. Да столетите с мъжа ти заедно и щерката и другите ви дечица Heart Eyes
моарейн много приятен разказ - нашата астрална близначка и тя умна като другата и като всички гореописани септемврийчета Hug

# 577
  • София
Честит имен ден на Георги на МаринаМарина, на Гери (Съншайн), на съпрузите на Флучия, Ирини и Съншайн и всички, които имат роднини и близки с това име! Нека носи на именниците много здраве, сила, земна мъдрост и успех!  bouquet

Днес регистрирахме първото падане на Галя от кошарката..... Sad  Тези инциденти винаги стават някак много нелепо и не знам дали ще ми повярвате, ако ви кажа, че бях седнала на пода до леглото й и тя се преобърна точно за части от секундата! Sick Падна като ракета на главата си, но не се удари много, защото моя милост поне послужи за това да омекоти удара.... Embarassed Надявам се да мине без последствия! Praynig

Дарушка, хайде, от вчера си обещала да пишеш! Wink Чудесна е Мони, и колко много косичка й е пораснала!  bouquet

Петка, много са изнервящи тези сцени в магазина. Аз по принцип избягвам да пазарувам с Галето, но онзи ден я взехме в Била. Повози се в детска количка за пазаруване и беше много доволна до момента, в който видя, че взимам от нейните сухарчета. Grinning  Вярно, че беше гладна след яслата.... Rolling Eyes  Все пак удържахме положението и след касата веднага й бутнах едно хлебче. Simple Smile
А това със сладките неща преди касите си е подъл трик във всички супермаркети.  Naughty

Хубаво ме подсети за дървени пъзели....може някой път да й взема. Отдавна не съм влизала в магазин за играчки и не съм много в час какво е подходящо за тяхната възраст. newsm78

bora, приятно прекарване извън София! Wink

Деси (Сова) нещо не е писала тези дни..... Rolling Eyes

# 578
Здравейте майчета. Минавам да поздравя имениците в нашата тема. Бъдете здрави, успешни дела ви пожелавам и много усмивки! Почерпете се, моят съпруг Георги също празнува.

Суити, гушки много за Галето. Наистина нелепо падане, стискам палци да няма нищо сериознол  Hug

# 579
Честито (вече на патеричка Blush) на всички празнуващи. Хубав ден Великден, още по-хубав Гергьовден. На всички именници да им е честито името, да са живи и здрави и по вода да им върви.
Суити, вярвам, вярвам...Първото падане на Маги беше...за части от секундата и от ръцете ми.
моарейн, честит нов дом!

# 580
Здравейте Simple Smile

Суити, надявам се, че Галето е добре! Случват се тези неща... Дари онази вечер как падна в банята  Confused  Изправена в легена, и нещо се разцвърка и като залитна назад - по дупе и на плочките с глава... Направо ме сви сърцето, но слава Богу, нищо й нямаше. Малки герои, без това не може... На Дари колената са сини, та сини...  Embarassed

Чакам принцесата да се наспи и ще се разходим из квартала... толкова е хубаво да си вкъщи, с детето си... искам второ!  Crazy  На някой друг скоро приисквало ли му се е още едно дете?  Grinning

# 581
На мен...
Но Петър се опъва нещо. Ще мирувам до септември, тогава ще стартирам офанзивата.

# 582
Моарейн, и аз съм в отбора "Без едно мога, с едно не мога!"  Joy
Или в отбора на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"
гонят ме разни мисли, мъча се да бягам, че и лазарниците на гърба ми вече тежат, ама знам ли какви изненади има да видя още.
Вече почнах да чувам, което е добър знак. На път сме да излезем от дупката.
Всичко започна с поредното изгаряне  на ръцете на малкия, та минахме през какво ли не. Щом се наложи и аз да пия АБ  hahaha
А щом  успявам вече да пиша и с насмешка, значи нещата влизат в правилна посока.
Ще си идвам лятото само за 3 седмици. Идея си нямам на кое море ще ходим на почивка, мислихме за Бяло, обаче заради размириците там, ми се вижда несигурно да тръгна с 3 природни бедствия натам. А и цените дали ще останат същите е друг въпрос.
Ако сте решили да си правим среща, аз съм насреща. Ама нека тоз път да е национална, а? Аз все предлагам, ама никакво движение при вас.  Whistling

# 583
  • София
Здравейте!
Честито на всички именяци на патерица.
Петка-Яна много е пораднала.
Даруша-Мони много е пораснала и какави коси имате само-какички са вече.
Дидка и Вие сте пораснали доста.
Суит-Галето е голяма сладурана-съжалявам за падането и.

Ето да ни видите и нас.

# 584
Ехо, мда и аз искам второ. Ама засега си траем и двамата.

Веч, и аз съм ЗА национална среща.

Ние сме на селски туризъм и Калата си умира от кеФФФ! Омацан до ушите, а бе пълно щастие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт