В очакване на пролетта или 110та италианска тема

• 33 678
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, девойки италианки  Grinning
Имам една питанка, не ми дава мира вече много време.
Има ли италиански сайт, който да продава кухненски джаджи, и да шипва до Бг? Искам да си поръчам тръбички за каноли , изръчках целия нет, само на рецепти попадам... или на US сайтове, които за Бг не са и чували...
Ще умра вече за тези каноли, дано ме разбирате  Joy

# 31

Дироки, ЧРД, драга! Simple Smile Hug Пожелавам ти вечно здраве, щастие, свежарство, да те слушат домочадието, но също и колегите, и шефът Simple Smile

# 32
  • UK
Къде сте всички днес? Спите ли?  Crazy

# 33
Де да спяхме...  Mr. Green
Малкяит пират върлува и не можем да го удържим със задружните усилия на баша му... частично и защото единият в повечето случаи има бебе в ръцете си  Crazy. Сега излязоха двамат малко на разходка и аз се впускам да правя вечеря, че напоследък караме на готова храна.

# 34
Lois,по пазарите съм виждала,  ще потърся и ако искаш ще ти изпратя. Колко тръбички такива ти трябват?
иначе се появяват някои резултати в ибей и други сайтове под търсене stampi forme cannoli,погледни

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 19:49 от 10 c's

# 35
Лени, мерси!
Ами не знам колко, гледам продават се по 4, по 6, по 10...
Вероятно трябва да са поне 6, или 8? За да може докато едните се пържат, другите да се подготвят, знам ли.
Много ще съм ти благодарна  Heart Eyes

# 36
виж тук размерите и ми кажи кое ти върши работа за да го потърся:
http://www.plurimix-point.it/pages/prodotti.cfm?cat=80&from=81
Нямаш проблем, имаме приятел, който продава такива домашни потреби, той сигурно има, ще питам още утре и ще ти пиша на лични.

( ужас, аз не знаех как се ползва това нещо мислих, че тестото вътре влиза  и се чудих как се получава дупката Mr. Green)

# 37
Добър вечер и от мен, нямам какво особено да разкажа, нещо много ми се отрази смяната на климата този път и часовата разлика, което е странно, никога досега не съм имала проблеми. Много, много, много ми липсва Рим, тамън започнах да се ориентирам по-добре сама, пък и завързах няколко познанства и трябваше да замина.

# 38
  • Italia
Здравейте мили дами  Grinning

Сърде4ни благодарности за милите пожелания. Амин,дай Боже  Wink

Хайде да по4ерпя,макар и на патерици. За разнообразие с белгийски гофрети и сладости,прясно донесени от БрЮксел  Wink

А за тези дето не оби4ат Шоколад ( ако слу4айно има такива  Twisted Evil ) НАЗДРАВЕ с по една белгийска бира  Wink

# 39
А за тези дето не оби4ат Шоколад ( ако слу4айно има такива  Twisted Evil ) НАЗДРАВЕ с по една белгийска бира  Wink
Aз например. Благодаря. Simple Smile
Сега разкажи за Брюксел, де! Simple Smile

# 40
Мали, че апетитно изглеждат тия гофрети!!!! Ани, пий си бирата, дай на мен шоколада.

# 41
  • UK
Aз например. Благодаря. Simple Smile

Уот из ронг уит ю?  newsm78 #Crazy

Дайте тука шоколада!  Mr. Green

# 42
Ljoli , още от малка не обичам сладко, като шоколадът ми е номер едно по неприятност измежду сладките неща. След като дойдох тук, проядох разни пастичини (на моменти дори твърде охотно Laughing), но шоколад така и не можах да заобичам. Виж, на сладолед никога не съм можела да откажа. Wink

Bellamore, а днес как си? Hug За кога плануваш следващото ходене в Рим?

# 43
Днес се чувствах ужасно изморена и дори отпаднала, чудя се дали е от смяната на климата или друго  newsm78
Освен това ми е нещо депресарско, дано бързо да мине.
За сега нямам планове, практически и утре мога да замина, апартамента е свободен, мен чака  Mr. Green но имам работа тук и така съм изпуснала доста неща. Може би следващия път ще е Истанбул, но там интеграцията е по-трудна и доста по-бавна.  Laughing

Аз бих хапнала малко шоколад, много обичам  Mr. Green

# 44
Дирокче, честит рожден ден на патерици!

Много здраве и сбъднати мечти!! Hug  bouquet 

При мен всичко наред, много работа както винаги, но донякъде е по-добре, времето ти лети... Rolling Eyes
   В неделя се запознах с 3 българки, които живеят покрай мен, но не сме се познавали.  Hug
Представи ми ги моя приятелка бразилка.  Grinning
 Да не повярваш колко е малък света.  Wink

В петък заминавам за България за няколко дни.  Wink
   Дано времето остане добро.  Peace

А за Великден сме в Берлин . Peace

Общи условия

Активация на акаунт