Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 66 894
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Погледнах Jane-то. Модел отпреди 3 години. Естествено,че ще гледат да го чистят.
И аз като се прибрах го гледах, верно е стар модел, а продавачката твърдеше че го получили преди седмица две  Thinking, и затова и вярвам, защото последно като гледах количките, тази я нямаше.
Колкото до цената, разликата беше 45 лв, тоест не е кой знае колко много. Ландера има чувалче, но няма дъждобран, за разлика от жането примерно. А лятото определено е необходим дъждобран, повече от чувалче.
Ех ДесиХ3, като сме капризни какво ще бутаме после  Party Я сподели ти към какво се насочи последно  Simple Smile

# 376
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy

Illit  седя и се хиля през сълзи направо Hug

Симпатична сценка беше Twisted Evil  После защо хората се информирали от форумите:)

# 377
  • Sofia
Миналата седмица в магазин за колички имахме следния диалог:

Мъжа ми: Може ли да ни покажете тази количка - как се сгъва и т.н.?
Продавачката: Ааа, ама вие кога чакате бебето?
Аз: Август.
Тя: Оо, ама вие имате много време , рано е още за количка, аз не бих си купила толкова рано.

Ама ние сме меганахални, ей тъй отсега искаме да гледаме и пак:

Мъжа ми: все пак бихте ли ни показали количката и коша към нея?
Тя: Ами аз не бих си купила точно тази количка.
Мъжа ми : спокойно, аз на вас нищо няма да ви купувам.
Аз все пак упорствам, може да знае какво говори: А защо не я препоръчвате? Какво не е добро - маневреност, материали ?
Тя: Ами просто не ми харесва Shocked

В крайна сметка помолихме да ни обслужи друго момиче, но определено се впечатлих:)

smile3544

ееелеее, а вие защо не я попитахте ТЯ кога чака бебето Shocked

Сори за спама, ама тия продавачки минават всякакви граници....

# 378

Ех ДесиХ3, като сме капризни какво ще бутаме после  Party Я сподели ти към какво се насочи последно  Simple Smile
Ми аз много съм харесала Пег Перего Си...Ама много...

# 379
Да споделя за борда - дъщеря ми, когато на 1, 7 месеца я сложих  Триумф (Макларън), определено се радваше че няма борд. Тя се забавляваше, че вече може сама да слиза и да се качва в количката. Общо взето с пораснало дете, бордът е по скоро пречка. Коланите вършат перфектна работа. А аз с борд или не, така или иначе винаги съм ползвала коланите Peace

# 380
Ами наистина има ужасни продавачи  #2gunfire Аз преди да родя си бях харесала Куини-то, но не бях сигурна какво включва комплекта, а и исках да купя точно определен цвят (а тогава навлизаха новите цветове, които изобщо не ми харсваха) и отивам в единствения магазин в Добрич, който е представител на Куини, отначало продавачката много любезна, веднага звънна в София, разпита и т.н. и накрая като ми вика: "Поръчваме количката, нали?", и аз й казвам, че сега не искам да я поръчам, тя веднага затвори телефона и се врътна, ама буквално, в крайна сметка си купих количката от Варна. Но малко по-късно исках да си купя чадърче и отивам пак във въпросния магазин (не ми се ходеше за 1 чадърче до Варна, а и Беболин беше много малък) и какъв беше коментарът: "От там, откъдето сте си купили количката си купете чадърчето"  #Crazy #2gunfire Просто без коментар!!! Аз направих оплакване към Неделчев и Неделчев, лично Г-н Неделчев ми потвърди, че ще се свърже с въпросния магазин и така  Peace
И само да спомена още едно нещо относно същата Продавач-КОНСУЛТАНТ-ка  ooooh! - гледам и кошара, харесах една, и тя ми казва: "Тези кошари не са за вас, за по-друг тип хора са"  newsm78 ??? така не можах да разбера какъв "тип" човек съм  Mr. Green

# 381
  • София
 Joy Joy Joy #2gunfireей че забавни консултантки имало. Не всички са такива, но като попаднеш на някоя толкова "компетентна" ....мммм #Cussing out
geri_kkoleva  интересно как изобщо съществуват такива магазини.

# 382
В по голяма част от случайте продавачките са случайно преминаващи. Работят докато учат или защото просто там са намерили работа. Временият им интерес се свързва с това да продадават нещо от което имат по голяма комисионна или просто шефа на магазина им е казал да се чисти определена залежала стока. Другия момент е когато те въобще гледат да минава време и просто мотаят клиентите и говорят празни приказки с заучена компетентност. Разбира се това си е проблем на магазина . В случая от които тръгна темата- Baby mall Sofia Simple Smile .
В кои от случайте са попадали всички от нас всеки сам за себе си знае Simple Smile
Факт е че на мен лично са ми звъняли клиенти на които е казано че няма наличен модел или даден цвят количка и аксесоар на X-lander. А в действителност на склад има десетки Simple Smile . Друг момент е че когато стоката е на промоционална цена като въпросния XS отстъпката за търговеца естествено става по малка.
Иначе смешно е да говорим за пластмасови детали в количка изработена от свръх олекотен алумин на която само колелата са от HDPE полиетилен с висока плътност и силикон. Борда може да се монтира или демонтира Simple Smile)).Компактен дъждобран X-lander струва 31 лв.

# 383
  • Пловдив
Честно казано почти към я купила тази количка Х-ландер.До кога ще е на промоция, защото хич не ми се разделя с моя всъдеход.А като си помисля колко ме разубеждаваха да не я купувам тази количка, с която съм в момента ooooh!Но дъщеря ми след като и мина ентусиазма от прохождането сега не иска да върви пеша дори в МОЛ-а.Иска да се вози, което все повече затвърждава желанието ми за още една количка Laughing

# 384
Честно казано почти към я купила тази количка Х-ландер.
За голямо дететнце като твоето количката е супер.Но за моя бебшок прецених,че не става.Иначе не е лоша ,но най-добре отиди да я разгледаш.В Бейби мола имаха тъмно синя,електриково зелената,червено и сиво и тъмно зелена.Черна нямаха,а както ми обяниха,нямао и при вносителите и не е ясно кога ще може да се поръча и тн,

# 385
  • София
Вчера доколкото видях, имаше електриково зелена, синя и... още един цвят забравих кой.
Деси Х3, защо според теб не е подходяща за по малко бебче?
А и дъждобран имало значи, защото ми казаха универсален, аз имам такъв ама е един чаршаф. Това също ме стопира.

# 386
  • Пловдив
Мен дъждобрана не ме притеснява, защото така като гледам моя дъждобран от сегашната количка ще ми върщи работа и при тази.Аз и без това в дъжд не излизам, а ако ни свари някъде по път, ще закърпи положението.Притеснява ме че е много лека като килограми, малки двойни гуми, които приличат на пластмасови, но поне прочетох че не са точно такива и се притеснявам как ще я удържам по разбитите тротоари.Вече писах че получих болки в ръцете от една такава количка, ама за 200 лева няма какво толкова да мисля Laughing

# 387
Моят дреб е на 4м, току що навършени, вчера се намести като кучка в каручка, добре му беше в XS-a.
Върви много мазно, обаче на разбит път как ще се държи - не знам  Thinking В магазина нямаха пресечен под да пробвам  Simple Smile

# 388
  • София
А да добавя че екс ес, я има и в един магазин в дианабад Бейби пух. Ние уикенда ще отскочим да разгледаме какво има и там. Защото по телефона говоря с една много любезна дама. Дано попаднем на добра продавачка. А и ще ни трябва скоро столче за хранене, ново за кола и за количка все пак  Simple Smile Ако някой е ходил там да сподели.

# 389
Моя син е много едър,дебеличък и мисля,че ще да му е  доста тесничко още малко в XS-a.Беше заспал,като ходихме да ги гледаме и не можах да го пробвам ,но пак ще мина,като имам път да го курдисам и аз в нея.В Макларън XT му беше тясно и краката му висяха,като го пробвах минлата седмица.Освен това той спи много навън и исках количката да е по-широка.Заради това реших,че не става за моето бебе.Май ще си остана с моята количка за разходки,а ще взема подобна на XS-a  за път.

Общи условия

Активация на акаунт