Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 620
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ще дам глас за X-Lander , че е на промоция, http://www.bebe-best.com/x-lander-xs-graphite-2010.html за тези пари трудно ще намериш употребяван McLaren , ама кой знае.....

Благодаря, днес го взехме X-Lander-а, синичкия  Simple Smile  Лимонения много ми хареса, ама много ще му личи като се изцапа.
Не бях го виждала наживо и мислех, че ще е по-малък от Макларън-а, но не е - доволно си е широка и дълга количката. Като се върнем от моренцето ще споделя повече впечатления  Wink

# 676
Има Круйзер, гледах го днес в един магазин.
А защо нито едната ? Че са чупливи или .. ?

ПП Сега погледнах Бертони Плазма. Ми то няма нито зимен, нито стол за кола. Пак отива към 500 най-малко.

ПП2 А на Nurse by Jane кой модел препоръчваш ?   

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 21:18 от Mishinatorka

# 677
Плазмата се продава с 2 коша и чанта. Цената е 340-400 лв (зависи от къде)
около 100 лв е столчето
Ако ти е харесъл Cruisera - вземи го после може и да няма
А защо - материята им е кофти, за круизера имаше опасения за устойчивост и не са маневрени със сигурност

# 678
Ако мога да я взема за 340 вместо за 400, разбира се, че предпочитам да я взема за 340  Crazy
Би ли ми препоръчал магазин където я има за толкова ?
И, да. Благодаря   bouquet

# 679
не бих  Mr. Green
но съм сигурен че ще се ориентираш  Mr. Green

# 680
не бих  Mr. Green
но съм сигурен че ще се ориентираш  Mr. Green

Ориентирах се за 400 със столчето за кола  Mr. Green

Можеше да "не ми препоръчаш" на лични Mr. Green

# 681
не съм писал лични, нямам и намерение да пиша

# 682
Беше в кръга на шегата, разбира се.
Благодаря за препоръките и лека вечер.

# 683
интересно вече и детските колички имат внос втора употреба Simple Smile
Нищо ново под слънцето  Laughing За пръв път ли чуваш?  Mr. Green

# 684
о патето, къде се загуби

# 685
  • София
интересно вече и детските колички имат внос втора употреба Simple Smile
Нищо ново под слънцето  Laughing За пръв път ли чуваш?  Mr. Green
tatko N 1 във всяка възможна тема се възмущава как препочитаме да пазаруваме от чужди сайтове вместо от родни такива със завишени цени. Сигурно му пречим на бизнеса  Mr. Green
А по въпроса за количка втора употреба не виждам каква е разликата дали ще я видя само на снимка в продавалника или в ибей. И защо да я взема ползвана за 200 и кусур лв като мога за 100. Идеята ми е да изкарам лятото докато пътуваме с компактна и удобна количка и после да не ме е яд да я зарежа в някой курорт. Детето ми е достатъчно голямо, че да не я ползвам повече от 6 месеца.

# 686
tatko N 1 във всяка възможна тема се възмущава как препочитаме да пазаруваме от чужди сайтове вместо от родни такива със завишени цени. Сигурно му пречим на бизнеса  Mr. Green

Ами то подписа му е красноречив  Mr. Green

Иначе и аз ще си внеса количка. Дали ще е нова и 2ра употреба зависи от това какво и колко изгодно ще "изпадне"  Laughing

# 687
  • Wolwedans
Моля помагайте!!! Praynig
Имам Graco travel system  с кош за кола с Isofix - една наистина, голяма, лесно-сгъваема и безкрайно удобна количка, но за жалост вече 3-ти път се чупи предното колело. Първият път беше гаранционна и ни го смениха, втория ни отказах и приспособихме т.е. побългарихме някои неща. Закърпихме положението за още 3-4 месеца. И сега пак! Този път освен че се изтръгна отново цялото колело, се начупи и пластмасата му. Ако някой може да ми помогне откъде да си купя ново предно колело или откъде да си поръчам! Моля и собствениците на магазини ако може да помогнат! Цената няма значение, сега количката ми е просто един паметник Sad
Варна е един отвратителен град- дупки, коли по тротоарите, ями, ровове, начупени плочки...!!! Коя ли количка би издържала!!!

# 688
подарявам количка x-lander по избор ако някои ми докара от вън количка x-lander, която да е на по-добра цена от тази на татко N1  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 689
  • София
 Hug
Да се похваля, че тази вечер си поръчах новото Bugaboo Bee Plus  Whistling Скоро ще споделя впечатления, надявам се - положителни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт