Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 692
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Ооо, влизала съм... и в германски и в хамерикански... никъде не съм казала, че де що има по света се продава у нас...както никъде никой не е казал, че като си купуваш количка трябва да е от бг магазин, което не значи, че продаваните у нас марки са не познати в останалатачаст на света и са някакво балканско бедствие....

Като не искаш дискусия, не пиши във форуми.
А според теб  от какъв магазин да си купя количка ?  От немски ли ? Ако намекваш за онлайн... това е малко рисковано. Ти би ли си купла количка която си виждала само на картинка ?

# 586
  • София
Нищо рисковано няма и все повече се практикува. И да, бих си купила. По снимка, отзиви и ревюта.
Като изключиш първата ти категория колички - чиполино, мони, кенгуру, бертони и подобни...другите са си най-нормалният среден клас  колички и се продават като такива  в останалата част на европа и час от тях или някои модели и в щатите и т.н.(защото все пак повечето продавани тук са европейски колички).

И още нещо...това, че нещо се продава в канада или в германия, не значи, че е много по-добро от някои куче марки тук...и те си имат боклукдживите евтинджоси.

Но ако можеш - изреди ги тези 90% от марките, дето твърдиш, чесе продават в затънтени изостанали райони на Азия, Африка и Балканите.

# 587
прави се проучване за 90 % от марките които са супер а не се продават в БГ Simple Smile)). аз лично имам следните набюдения
- за африка особенно 90 % от африка съм виждал че ползват доста слингове Simple Smile)) и по рядко колички.
- за азия в по голямата си част или най голямата китаи се ползват предимно колички местно производсвто и брандове така познати и у нас като куче марки. поради посредствените си качества но добри цени. но в другата си  част хората от азия-включително и такива в китаи имат стандарт няколко пъти над европейският и ползват свръхмодерни колички дори с вградени камери и тнтн или пък наложени в световен мащаб такива.
-балканите с пазар 90 % зает от предимно колички местно "азиатско производсвто и качество но със местни балкански брандове Simple Smile).
- за останалият сегмент предствои да видим

# 588
  • София
А според теб  от какъв магазин да си купя количка ?  От немски ли ? Ако намекваш за онлайн... това е малко рисковано. Ти би ли си купла количка която си виждала само на картинка ?
[/quote]

Он лайн пазаруването отдавна не е рисковано, ако се прави както трябва:) Всъщност голяма част от т.нар. от теб мутреси точно по този начин си купуват Стоке и т.н. - пробват тук и купуват на много добра цена от аборигенска Англия например:)  И защо да е само на картинка, като гледам до кои марки си свел предпочитанията си - има ги навсякъде в БГ и спокойно можеш да отидеш да ги  тестваш Naughty Аз се сещам за 2-3 марки , които действително не се продават в БГ, даже една от тях май в крайна сметка ще поръчам по картинка и солидно количество изчетени форуми, но да се твърди, че 90% от количките от цивилизования свят не се продават в БГ е абсурдно.

# 589
Quinny, Peg Perego, Mutsy, ABC design,Concord, TFK, Maxi Cosi..кои по-тчно не се предлагат в България и кои от тях са без пари в Европа?

# 590
  • Варна
От толкова много гледане за количка накрая се спрях на 2 варианта, но и от тях ми е трудно да избера. Дали да е Bebe confort High Trek или Jane Slalom Pro? Това, което ме притеснява при Bebe Confort е късата седалка и че няма регулираща се част за крачетата, а това което ми  харесва е, че коша може да се постави в двете посоки. малко не ми харесва и сгъването.
При Jane единственото нещо, което не ми харесва е, че коша гледа само напред и не може да се монтира и към майката (модел 2010 има тази опция). Сега като стана въпрос за новия модел, какво включва той , дали е с трите коша?
Много ще съм благодарна за повече мнения за двата избрани варианта.  Hug

# 591
логиката е железна, съпоставима  с тази на собствениците на Golf III с пернишки номера
купил съм си количка за 500 лв, тези които са си купили за 480 са тъпанари, количките под 500 лв са боклук менте, китаизими и т.н.
тези които са си купили количка над 500 лв също са тапанари, мутри, и т.н. защото как може да дадат 2000 лв за количка като аз съм си купил за 500 лв и същата работа върши
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 592
  • София
Някой може ли да даде мнение за X-Lander XV модел 2009та година? Харесах една в продавалника и се чудя дали предложението е изгодно? Дали е лека и маневрена?

# 593
Да що годе изгодно
Нова с кош за новородено и чанта е 555 лв.
сравнително лека и качествена
цената само на количката беше 560 лв.

# 594
  • Русе
Здравейте!
Преди време се обсъждаха в темата допълнителните сенници като този:                                                                         
http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6371&lang=1
Може ли такъв сенник да се закрепя на бебешки кош /зимен/ ?

# 595
Имате ли лични впечатления от това ABC design giro http://www.abc-design.de/bg/produkti/bgita/giro.html ?

Струва ми се тежко-7.2кг newsm78.
Идеи за подобен модел,но да е към 6-6,5кг?

# 596
# 597
Харесах и тази на Инглезина http://www.inglesina.com/us/collection/lightweight-strollers/swift
но не съм я виждала на живо. От горепосочените Макларън е супер,но ми е множко като цена.

# 598
  • София
Аз нея не я писах, защото няма до колкото схващам някакво особенно легнало положение... ако бъркам, е супер количката...

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 19:38 от Angel_Dust

# 599
Харесах и тази на Инглезина http://www.inglesina.com/us/collection/lightweight-strollers/swift
но не съм я виждала на живо. От горепосочените Макларън е супер,но ми е множко като цена.
Тази я видях наскоро в един магазин - много е мъничка и симпатична  Peace

Общи условия

Активация на акаунт