Юлски бебета-Тема 28

• 23 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ето ме!Не се видяхме днес с педиатърката,ще дойде утре сутринта да ги прегледа и се надявам да се похваля. Praynig Иначе бръмбарка е почти в обичайното си състояние,а бръмбарко пък се храни и спа спокойно за 1ви път от 10 дни.

Оля,ЧРД!Да си жива и здрава, и все така слънчева!

Чочии,мерси за темата!  bouquet
Карелия,едва ли ускорената утайка е от зъби,по вероятно е да не е излекувана предишната инфекция. Peace В крайна сметка,антибиотиците не са чак такова зло. Hug Стискам палци бързо да се оправите. Peace
Марулка,пожелавам ти този престой в болница да ви е последен и резултата от него да е отхвърляне на тази диагноза. Praynig Praynig Hug
Нели,при кой дерматолог ще ходите?Нашите дерматити също се обострят от зъбоникнене,от болести,от разходки на студено.Лекували сме се и с кортикостероидни кремове,но ефекта е временен.При малкия батко симптомите почти отшумяват,надявам се скоро съвсем да нямаме.
Джил,струва ми се,че за социалната опашка няма да има случайно число. newsm78 Или аз не съм те прочела като хората. Mr. Green

Точно се зачудих защо има 10 нови отговора,а то Квази родил!
Тате,да ти е здрава и щастлива!

# 76
Много се развълнувах, каквото и да исках да пиша ми изфръкна от главата, страхотна новина newsm44 newsm44 newsm44.
Квазимодо, пожелавам ви, на този ден велик за вас:
детенцето да ви радва, да ви дава топлина,
само радости от сега, много щастие всеки ден,
и любов от сърце!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:30 от Julsko bebe

# 77
КВАЗИ, татенце... да ти е жива и здрава щерката!

Джил,струва ми се,че за социалната опашка няма да има случайно число. newsm78 Или аз не съм те прочела като хората. Mr. Green

Мила, чакаме добрите новини утре. Praynig Иначе, съвсем правилно си ме прочела. Hug Ще има и там случайно число, ако има гранична група. Пише го в указанията.

# 78
Момичета, едно малко шантаво въпросче.  Blush Някой в началото на бремеността си ама съвсем в началото имал ли е нещо като бели пъпчици по зърната на гърдите.Аз забелязах,че ми се появиха преди теста с Петя. И после преди да си направя теста с Катя знаех,че съм бремена заради пак тези пъпчици. Не ми се смейте на въпроса  Mr. Green

# 79
Диди, пак ли ги има пъпчиците...... Crazy...бързо прави теста със содата да се успокоиш Mr. Green

# 80
  • София
Мама Диди,а сега има ли ги? Mr. Green
Джил,аз явно нещо не съм разбрала пак,щото си мислех,че като се запълни социалната квота некласиралите се деца ще се наредят на общата опашка без социалните си точки за 2ри тур.А за 2ро и следващи класирания ще си бъдат пак с всички точки.

# 81
  • София
 КВАЗИ ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА, МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪКРОВИЩЕ НА СВЕТА! Прегръщам ви всички, мама бързо да се оправя и да си ги прибираш в къщи! Пък хайде мини да кажеш името Огняна ли остана и да почерпиш виртуално все пак! Колко хубаво, много се радвам за вас!

# 82
Подигравайте се вие  Twisted Evil- хич не ми е смешно на мен  Laughing Има ги - да .Дано ми се привиждат от втълпяване  hahaha

# 83
Ай, ай, ай... Heart Eyes голям съм заплес Mr. Green И тук ме е изпреварила новината Hug

Скъпи девойчета Hug днес се роди нашата прекрасна дъщеря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сутринта Mr. Green Тежи 2850гр и е дълга 50см Mr. Green
Всичко мина наред според лекарите. Моето вече по-голямо пиле Heart Eyes е добре, но ще трябва да мине малко време за да се възстанови напълно. Ужасно сме щастливи Joy Joy Joy
Малкото пиле се казва Огняна Heart Eyes

Благодаря ви девойчета за подкрепата през тези месеци и за прекрасните пожелания Hug
Бъдете здрави и щастливи Praynig Heart Eyes Praynig
След изписването непременно ще сложа тук снимки Hug

# 84
  • София
Мамо Диди, на мен и двата пъти, това се водят някакви жлези, които така се увеличават, но в момента не се сещам, нещо на Монгомъри ми се върти, ама так али беше, не беше ли  Laughing
Мила, радвам се на добрите новини от вашата банда Peace
Квази, честита ти рожба!!!
Бубичка, на вас честит зъб, ама поста е един път!!
Сиси, много са ти хубави децата!И аз бих ги снимала с удоволствие!

# 85
Здраве, щастие и много любов да съпътстват малката Огняна през дългия път, който я чака. Добре дошла на този свят. Бързо възстановяване на мама и поздрави за тати.
Честито зъбче на Преслава, хайде като пуканки да се пукнат и другите и да заблести усмивката.
В тази връзка да се похваля, че ние си имаме вече две зъбчета.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 23:32 от Bory

# 86
Бубичке, честито зъбче на Преславка Heart Eyes Сашко има вече 4 Whistling
Прочетох цялата тема до тук, но като че ли по никой въпрос няма какво да кажа newsm78 Освен за кус-куса, давах веднъж непасиран и май се хареса, утре пак Peace

# 87
Мила, съвсем правилно си се ориентирала. Само че нали децата и на социалната опашка пак са повече и за да запълнят спорните места пак се налага жребий. И чак тогава, тези които не са се класирали отиват на общата без социалните точки.

Диди, тичай за тест, че тук всички ще изтерясаме от нетърпение да разберем резултата.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 23:37 от Jillian

# 88
  • София
Джил,сетих се аз междувременно,че това е обяснението. Peace Всъщност това,което ме изумява в цялата работа е забележително малкия брой заявени свободни места...
Дидиии,припикай един Шуърчек,стига ни държа в напрежение. Whistling

# 89
Джиджи верно бе, тиква, не съм те прочела правилно.

Квази, айде честито, живо и здраво да е пилето. КАкто каза Миласара, родил си  Mr. Green Предстоят ви много хубави моменти, ох чак носталгично ми стана  Crazy

Мамо Диди ти нали днес щеше тест да правиш, понякога и по-рано хващат.

Общи условия

Активация на акаунт