Юлски бебета-Тема 28

• 23 443
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Нааааай-после и за Преслава да има едно зъбенце  Joy
Благодаря за темичката, Чочи! За първи път си имаме една несръдлива оформителка на теми  Mr. Green Браво!   bouquet

Joy Joy Joy-какъв е смисълът да се сърдим за такива неща!След като правя темите,съм длъжна да се съобразявам с вас!  Hug

Честито ви зъбче   bouquet
Май Даниела ще остане единственото беззъбо бебе в темата  Rolling Eyes

# 61

И Калина се брои за този приз...  Peace

# 62
  • Canada

И Калина се брои за този приз...  Peace

И Нико, и Нико!!! Въпреки Т и другите неразположения, е беззъб... Rolling Eyes

# 63
  • Canada
Сиско75, каква разходка? При нас заради коловозите, не мога да изкарам Нико - тя количката не е 4х4 все пак?!? Naughty А за зъбките - аз ползвам Дентокинд (хапченца) и едно хомеопатично гелче. Ама според мен файда няма - Нико като си е крив е крив, но честно казано най-големия му проблем определено не са зъбите, а характера... Wink

# 64
  • Варна
това дете ми разказа играта днес....цял ден не е спал!!! и все още обикаля с паяка...крив в червата, мрънка,реве,върти се,не го свърта  ooooh! мисля си че аз съм виновна,защото днес си вдигнах нервите със семейни битовизми ( не вкъщи,за брат ми иде реч ) и ми причерня направо,вдигнах кръвно и виках мъжа ми да се прибере от работа да не взема да припаткам  ooooh! та вероятно се е поизнервило покрай мене детенце  Sad не мога да го приспя ,за цял ден е спал 2х10мин ooooh!

# 65
  • USA
Сиси,много са ти чаровни децата Heart Eyes!

Мама Диди, голяма скица е Петя(все се замислям за имената им,почти едни и същи са), но все ми се струва,че Катя ще командва само малко да порасне Grinning.Още от сега не и се дава.

Грация,ние много не излизаме,особено аз.Но иначе ако го правим, аз ходя в бг. заведения,но мъжа ми не можеш да го накараш.Той е в училище и на работа само сред американци и приятелите му са такива и затова.На църква ходим веднъж годишно Embarassed.

Бубичка,честито ви зъбче Heart Eyes.

Чочи, и нa мен ми допада това,че не се сърдиш за това,което сме те помолили и правиш всичко възможно,за да ни угодиш  bouquet.Може ли и на мен паролата за лексикона, но не съм сигурна дали ще стигна до него.

# 66
  • Canada
Оооох Вержи, звучиш кофти наистина... Поне дано изкара дълъг нощен сън, че и ти да си отспиш... Peace
Тан, как търсиш във фейса?

# 67
  • София
Карелия хи-хи, ми тя разходката беше около един нов блок, добре почистен. Ама добре му изтъркахме плочките.  Joy

Моля, моля и ние сме в отбора не беззъбите  Rolling Eyes

Мен нещо този Фейс не ме кефи... newsm78

# 68
Айде една хубава новина !!!

ДНЕС СЕ Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКАТА НА КВАЗИМОДО !!!

Да им е жива и здрава чаканата рожбичка !
 Да расте усмихната, слънчева и много щастлива !
Безгрижно, шарено детство и много красиви мигове за цялото семейство

# 69
Бубичка честито зъбче на Преславка и от нас!
 Сиско и Дентинокса ли спряха,защото аз из цяла Варна издирвам Калгела,че много ни помага ама казват същото?!Някой да каже за гелчето на Бочко-има ли ефект?
Карелиямога да ти препоръчам един доктор,работи на частно обаче ,защото е вече на възраст,пулмолог.Без много да му правя реклама,но на каката само на слушалка успя да хване пневмония и то в начална фаза и така оттървахме болницата.сега го ползвам и за бебо-винаги се отзовава,дори и вечер.Дано Нико се оправя по -бързо милия,че и на него не му е лесно!
Кейти дано и при вас всичко да се оправи и да се разминете с това изследване!
Лека и спокойна нощ на всички мами!

# 70
  • София
Ей, браво!
Честито да им е!
Желая й много здраве!
Сигурна съм, че ще бъще гледана с много любов!!!

# 71
Честито и от мен на Квази - много се радвам за тях. Да им е жива и здрава  Hug

И ние си нямаме зъбче и няма и да имаме - ни подуто ни нищо  newsm78

Маймунче, още като се роди Катя и брат ми каза - то онова /за Петя/ бясно ето това ще е умното и разумното в семейството  Mr. Green[/b]
[/color]

# 72
ОЛЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ИМАЙ ПОВОД ЗА УСМИВКИ!!

КВАЗИ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА!!!

Бубичка, честито ви зъбче!!! Party Хубав пост Wink
Сиси Hug, страхни деца, уникални фотосесии!!!
Диди, още чакам да се зареди клипчето Confused
Тан, разсмя ме снимката на Моника, голяма сладурана Wink
Марулка, Карелия, Кейти, Нели, чакаме добри новини!!! Hug
Ем, сигурна ли си че пюрето не е тиква с пуйка, защото аз писах за ТИКВИЧКА и пуйка Crazy
Драга, недоумявам как може да има такива родители...., но пък извлечи положително - никой няма да ти дава и налага мнение за нищо Wink
Мамб, Ру е от "вашите" щом телешкото му се ослади Laughing Wink

Стеличка отдавна си е зайче с две долни зъбчета и аз всекидневно по няколко пъти дори проверявам горните. Днес една приятелка я гушкаше и водейки монолог със себе си Laughing я чувам да възклицава "охо, имаш си и четири зъбчета"....при което аз Shocked Ами, да, имало си детето ми четири долни зъбчета  Crazy- още две са изникнали, едното добре видимо, другото "току що" избило, но ние с таткото като сме се вглъбили в горните и някак ни е убегнал растежът на долните Blush (чудя се дали да не проверя с фенерче кътниците Mr. Green Joy Joy)

# 73
  • USA
Честита дъщеричка на Квазимодо и от нас!Да е жива, здрава и мноого послушна!

# 74
Йеееее, страхотен ден!!! Simple Smile

Квази, честита прелест! Да е много здрава, спокойна и да расте с усмивка, много да я слушкате! Бързо да се възстановява мама и да се прибират Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт