На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 489
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
нИЕ си платихме от 29.05. в Максима Клуб в Кушадасъ със собствен транспорт. Чакам само 100% потвърждение на резервацията.

# 256
нИЕ си платихме от 29.05. в Максима Клуб в Кушадасъ със собствен транспорт. Чакам само 100% потвърждение на резервацията.
Ще чакам отзиви,защото и ние сме се запътили на там,но от 07 юли ще бъдем.

# 257
  • sf
Още сега мога да ти дам отзиви.  Grinning Миналата година пак бяхме там , какво повече да кажа.  Mr. Green

# 258
Марги, Честито Бебенце и от мен! Да  е живо и здраво и само да те радва !   bouquet

# 259
ЕЕ чудесна новина..Марги-честита ти дъщеричка,да ви е жива и здрава   bouquet  bouquet

# 260
  • Стара Загора
Ние резервирахме в Айвалък хотел Халич парк....на това се спряхме последно. От10.09.

# 261
Благодаря ви момичета, трогната съм!
Таня, изуми ме, как успя да разбереш? Simple Smile Явно си много наблюдателна. Hug

mili, аз не бих променила точно в последния момент избора на хотел, пък и Ботаник е достатъчно добър, за да изкарате чудесно. За Mirada del Mar съм чела хубави неща, даже мисля, че миналата година са го реновирали, но не съм съвсем сигурна. Все пак Ботаник предлага по-добри условия за деца и това би бил и моят избор.

# 262
  • София
Момичета, моля за малко информация. Искаме да ходим в аква фентъзи в Кушадасъ от 17.09. Въпроса ми е как е времето там по това време по принцип, защото ако е студено ще ни се развали цялото удоволствие от така чаканата почивка  Sad
Предварително благодаря   bouquet

# 263
  • СОФИЯ
Времето през втората половина на септември е повече от добро . Температурите достигат до 35 градуса. След обяд не можеш да стъпиш на пясъка.

# 264
Благодаря ви момичета, трогната съм!
Таня, изуми ме, как успя да разбереш? Simple Smile Явно си много наблюдателна. Hug

mili, аз не бих променила точно в последния момент избора на хотел, пък и Ботаник е достатъчно добър, за да изкарате чудесно. За Mirada del Mar съм чела хубави неща, даже мисля, че миналата година са го реновирали, но не съм съвсем сигурна. Все пак Ботаник предлага по-добри условия за деца и това би бил и моят избор.

Марги, честита хубавица и от мен! Радостта да не ви напуска цял един живот! Даже няколко живота!!!   bouquet

Благодаря ти, направихме точно така - имаме резервация за Делфин Ботаник, наистина се надявам да е приятно  Peace Hug

# 265
  • София
Христос воскресе момичета!
Аз продължавам с търсенето на точния хотел понеже вероятно ще чакаме ласт минети и Ботаник го изпуснахме засега. Затова имам питане за хотел Миракъл резорт (много ме блазни този плаж). Четох старите теми и видях, че доста от вас са били в този хотел, но не срещнах (или съм пропуснала) отзиви за детската площадща. Честно казано и снимки не видях на нея newsm78Хубава ли е, на сянка ли е, ако може нещо повече да кажете за нея. Направими впечатление, че всички сте доволни от този хотел, а пък рейтинга му честно казано не е чак толкова висок и се чудя защо? Да не би да е заради това, че в 15 ч. инклузива свършва newsm78И още нещо да питам - по време на храненията в основния ресторант има ли алкохол и бира? Из някой от рускит сайтове срещнах, че не се предлага, а има само на баровете, което пък не ми се струва възможно ама знам ли. А достатъчно зелено ли е, подходящо е за малки деца нали. Извинявайте за многото въпроси Embarassed

# 266
Христос воскресе момичета!
Аз продължавам с търсенето на точния хотел понеже вероятно ще чакаме ласт минети и Ботаник го изпуснахме засега. Затова имам питане за хотел Миракъл резорт (много ме блазни този плаж). Четох старите теми и видях, че доста от вас са били в този хотел, но не срещнах (или съм пропуснала) отзиви за детската площадща. Честно казано и снимки не видях на нея newsm78Хубава ли е, на сянка ли е, ако може нещо повече да кажете за нея. Направими впечатление, че всички сте доволни от този хотел, а пък рейтинга му честно казано не е чак толкова висок и се чудя защо? Да не би да е заради това, че в 15 ч. инклузива свършва newsm78И още нещо да питам - по време на храненията в основния ресторант има ли алкохол и бира? Из някой от рускит сайтове срещнах, че не се предлага, а има само на баровете, което пък не ми се струва възможно ама знам ли. А достатъчно зелено ли е, подходящо е за малки деца нали. Извинявайте за многото въпроси Embarassed

Ние сме едни от тези ,където са били там  bowuu
В ресторанта се сервира всякакъв алкохол по време на храненето.Незнам къде си прочела ,че инклузива свършва в 15 часа.Може би имаш предвид деня на напускане на хотела  newsm78 Ние бяхме с вечерния полет и нямахме никакъв проблем.
За детската плпщадка не мога много да кажа ,защото детето ни е голямо.
Ето и снимки от хотела
http://ejmi.snimka.bg/travel/antaliya-mirik-l-resor.422234
Има и снимки на детската площадка и басейна.
Ако те интересува друго питай.

Какво се случи с Ботаник,няма ли места?

# 267
  • София
еими знам, че сте ходили там Laughing

Незнам къде си прочела ,че инклузива свършва в 15 часа.Може би имаш предвид деня на напускане на хотела  newsm78
Какво се случи с Ботаник,няма ли места?

Иначе да точно това имам предвид - за последния ден. Странно ми е защо рейтинга не е по-висок newsm78
Иначе в Ботаник все още има места. Чудя се м/у него и Миракъл. Вероятно за деца е по-добре в Ботаник, явно има повече зеленина, но пък ние сме любители на плажа, а в Миракъла е такъв какъвто искаме - пясък. Еими достатъчно озеленено ли е? Ясно е, че не е като Ботаник, но все пак. Съдейки по тази снимка е добре http://ejmi.snimka.bg/travel/antaliya-mirik-l-resor.422234.14860223
Мъжът ми ще знае със сигурност другата седмица дали ще е отпуска от 03 юли, за да резервираме в един от двата - до тях сведох избора.  Ако не - ласт минет. Има ли някой бил и в двата да сподели откъде е по-доволен?

# 268
Щом държите на хубав плаж, не знам защо сте се насочили точно към Лара. Плажът там не е кой знае колко хубав, с тъмен и едър пясък е. Дано не останете разочаровани  Thinking

# 269
Мирикъл не е от "зелените хотели" според мен. Ето моите снимки, макр че може би вече си ги виждала:     http://merlinski.snimka.bg/travel/miracle-turkey.380499.12849647
По-голямата част от територията му е отделена на басейните, включително и декоративен, с мостчета. Има озеленяване в долния си край, където са а'ла карт ресторантите, но и там е основно тревна площ... има и палмички, и цветя, но... определям го по мои критерии - малко, но достатъчно.
Колкото до децата - помислено е за тях. Има си водна пързалка за бебешоци, има и за по-големи деца, има и за възрастни. Има една индианска шатра, в която малчовците рисуват и не знам още какво - мини клуб. Там са и люлките, и катерушката...

Общи условия

Активация на акаунт