На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 562
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Но ако пак е малка не си струва тогава да е Ботаник.
Само ме вкарвате в размисли  Thinking
Оказва се, че зависи от това кой какво търси:
"Подводя итоги, могу сказать, что если Вы едете с детьми то – однозначно Ботаник, если номера Вам особо не важны и спиртные напитки импортного производства - то тоже Ботаник, но если Вы хотите отдохнуть от детей, в приятной атмосфере, в отеле с высоким уровнем сервиса - то Делюкс."
Този човек е платил за делукс, но поради липса на места няколко дни е бил в ботаник и прави много подробно сравнение между двата. Това е заключението му.

# 76
Но ако пак е малка не си струва тогава да е Ботаник.
Само ме вкарвате в размисли  Thinking
Оказва се, че зависи от това кой какво търси:
"Подводя итоги, могу сказать, что если Вы едете с детьми то – однозначно Ботаник, если номера Вам особо не важны и спиртные напитки импортного производства - то тоже Ботаник, но если Вы хотите отдохнуть от детей, в приятной атмосфере, в отеле с высоким уровнем сервиса - то Делюкс."
Този човек е платил за делукс, но поради липса на места няколко дни е бил в ботаник и прави много подробно сравнение между двата. Това е заключението му.

В Делфин е пълно с деца и със забавления за тях и детска анимация и лунапарк и игри и една мацка с много интересни  чинии за рисуване,които даже не разбрах как се оцветяват защото я изтървахме...Толкова много деца ,че не знам как ще отидеш да отдъхваш от деца  Grinning Имаше и много бебета и семейства с няколко деца като най-малкото бебе и майката не можеше да се нахрани от бебето,веднага един сервитьор идва и взема бебето да ти го дундурка  Grinning За обслужването на Ботаник нямам поглед,но смятам,че също е супер..Пързалките и градината опитахме и разгледахме..
оооф  подскача ми екрана..

# 77
  • En un lugar de La Mancha...
 Ето тук качих още някоя снимкаhttp://www.album.bg/saby/albums/128580, но май са все еднотипни, даже може и да съм повторила някоя  Rolling Eyes.

shoshi, количките и колелетата бяха към хотела, все се намираше по някоя из алеите и децата много им се радваха  Simple Smile. За стаите бях писала, че не са много големи, но са хубави и удобни. Аз не си спомням да е било шумно, даже беше много спокойно. Сега, за храната наистина е разнаобразна и вкусна, един недостатък за мен и мъжа ми беше, че нямаше свинско месо . Месото, което ползват обикновено е мляно и на нас лично малко ни намирисваше Confused. Предполагам, че е защото не ползват свинско (поне аз такова не видях), а главно телешко, говеждо и в мляното си мисля, че имаше и овче, поне на такова ми миришеше на мен  Confused. Все пак нека кажат и другите момичета  Peace.

# 78
  • тук-там
Някой може ли да каже колко време отнема моткането по летищата - не съм пътувала с чартър - колко време пред полета трябва да си там  колко горе доло отнема до излитането - мъжът ми мрази да виси по летищата и не знам защо си е въобразил, че един ден ще висим по пейките и седалките.

# 79
Час и полувина преди излитането трябва да сте на летището.

Да кажа за хотелите Кая в Белек, че от тази година са към веригата РИУ  Peace

# 80
Татяна не съм сигурна ,но и тогава май са били към нея ,после2-3 години свободно,но пък беше пълно с немски туристи ... Peace

# 81
Татяна не съм сигурна ,но и тогава май са били към нея ,после2-3 години свободно,но пък беше пълно с немски туристи ... Peace

Не знам, знам само че предните години не бяха към верига, преди това нямам идея.

# 82
И аз се включвам в темата. След двугодишно моткане тази година съм решена да направим почивката си в Турция с ранно записване. Изчетох ви, но не мога да преценя - цитирате Ботаник, Аква фентъзи, Делфин. Има толкова много оферти. Да разбирам ли, че това са най-добрите предложения от всички? Разбира се, става въпрос за почивка с дете. Много бих се радвала на хубав плаж и хубаво море - не много дълбоко, а също и предпочитам място с къщички пред тези небостъргачи. Ако можете да ме насочите по-конкретно, ще съм ви много благодарна!

А от агенциите съм се насочила към Tez tours, но не са ли по-скъпи от другите?

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 83
Тез тур не е агенция и не работят с такива като нас; само предлагат пакети на туристическите агенции.

# 84
  • София
saby благодаря за снимките  bouquet
mimozata, Tatjana вкарвате ме в размисли с тези хотели Кая newsm78Признавам блазни ме пясъчния плаж, който коментирете. А това, че са към веригата Руи е добре така ли? Извинявам се за сигурно глупавия въпрос, но не съм запозната Embarassed
Аз до петък мисля да плащам, така че последни преглеждания и чудения за хотелите и ако не решим нещо друго отиваме в Ботаник.Но ще погледна и тези хотели Кая -  други отзиви и снимки имате ли оттам?

П.П. Странно сега погледнах - Тез тур нямат цени за тези два хотела newsm78

# 85
Аз не ги знам хотелите Кая от личен опит. Веригата РИУ е добра, да, испанска е, имат и хотели в БГ (Арабела на Златните беше към тях, Хелиос Бей, Евридика на Сл. Бряг и сега имат един нов в Правец). Като Иберостар са. Това, че има много немски туристи, за мен е доказателство че хотелът е добър.
Плажа в Белек (миналата година бяхме в Белек) е пясъчен, но не е като в БГ. Пясъка е по-тъмен и по-груб, морето бързо става дълбоко (поне в нашия край в Белек беше така).

Хубавите плажове са на егейското море (Фетие/Даламан/Олю Дениз....този край).

# 86
Да пясъка е по-тъмен и малко по-едър... Кая Селект -виличките базата е по-стара ,не знам дали не е реновирана,но обзавеждането беше постно...Обаче пък стаите доста големи,2 пъзалки и 1 бебешка,вили с разкошна градина,но ресторанта като интериро ми беше като 3 звезди иначе кухнята чудесна..
Като хотел ,база интериорпо-луксозен беше съседния който е само с основна сграда.Този с виличките беше за предпочитане ако искате тишина и уединение.Изключително тихо,спокойно,откъсваш се от света изцялооо..Вилите уединени,комплекса ограден и се охранява с доста техни охранители,влиза се само с  пропуск-гости на хотела и екскурзоводите..
Значи не е бил към РИУ май към Некерман..не помня

# 87
Привет и от мен Grinning.И аз най-накрая да се включа в темата, като верен фен на турските курорти. Laughing
Не знам защо всички казвате,че няма пясъчни плажове като в БГ(конкретно за района на Анталия говоря).Аз съм ходила и в Кемер, и в Алания(и около нея), и в Сиде.Мога да кажа,че в района на Сиде, не точно в градчето плажа, а в хотелите, които са в околността и там плажа беше супер.За да бъда по-конкретна хотела беше Cesar Hotel 5*(стар хотел, отговарящ на хубав 4*, но ставаше), от всички хотели в които съм била в Турция там беше най-хубавия плаж, фин ситен пясък, широка плажна ивица,плавно влизане в морето, дълго плитко и после плавно става дълбоко, без камъни и скали.Аз си мислех, че е пясъка е насипан от самия хотел, но като се разхождахме по плажната ивица видях, че наоколо също е така.Това се пада на 2-3км. на запад от Сиде, но на изток също беше хубав плажа, т.к ходихме на една екскурзия с яхта на която ни качиха не от пристанището, а на изток(и там имаше много хубави 5*-ни хотели), на такава фирма попаднахме, но пък видяхме как е и там района.
 Май се отнесох в обясненията, но мисълта ми беше,че и там има хубави райони с хубав пясък, но всичко е много индивидуално според хотела и района.
 Tsvete , къде се загуби ти резервира и ни забрави  Laughing.Кажи кои хотели влизат във вашия Tez variant. Вие ще бъдете от 1 май нали?
Ние сме били от 28 Април преди 3 години, в Алания и си изкарахме супер.Е, за морето не ставаше, но за басейна си беше добре, правихме си всеки ден плаж.Така ,че съм сигурна,че и вие ще си изкарате супер(пожелавам ви го Simple Smile)

# 88
И аз се включвам в темата. След двугодишно моткане тази година съм решена да направим почивката си в Турция с ранно записване. Изчетох ви, но не мога да преценя - цитирате Ботаник, Аква фентъзи, Делфин. Има толкова много оферти. Да разбирам ли, че това са най-добрите предложения от всички? Разбира се, става въпрос за почивка с дете. Много бих се радвала на хубав плаж и хубаво море - не много дълбоко, а също и предпочитам място с къщички пред тези небостъргачи. Ако можете да ме насочите по-конкретно, ще съм ви много благодарна!

А от агенциите съм се насочила към Tez tours, но не са ли по-скъпи от другите?

Благодаря ви предварително!   bouquet

Най-често споменаваме Делфин и Аква фентъзи, не защото са най-добрите във всяко отношение, а защото най-добре отговарят на изскванията на момичетата, които до сега са се включили в темата. Естествено, щом са толкова хвалени и обсъждани, значи наистина почивалите там са доволни. Има не един и два прекрасни хотела, но разбира се не всички биха могли да покрия критериите ти. Освен, че предпочиташ клубен хотел, с добър плаж, според мен е важно да уточниш и цената, която сте склонни да отделите, за да можем евентуално да ти бъдем полезни. Всякакви други изисквания като територия, зеленина, забавления за децата, вид храна, курорт, отдалеченост от летището /ако избраният транспорт е самолет/, също биха били от полза. Simple Smile
Тез тур предлагат доста добри цени, ако не най-ниските, то едни от най-конкурентните, а организацията им според мен е много добра.

# 89
Според мен Делфините и Аква Фентизи се споменават толкова често тук защото те се предлагат в БГ и много от момичетата тук са ходили там  Wink Със сигурност има и други хотели, които са толкова добри, въпросът е да ги открием  Wink

Ванче, и аз съм чувала че плажа към Сиде бил хубав, но че на егейсото море било още по-добре. Ще докладвам есента  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт