На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 559
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Ето сайт, където можете да следите температурата в момента на водата , на въздуха, както и 8 дневна прогноза:
http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?PLZ=_____&P … 10&NOREGION=1

Късмет с времето! Аз ще го следя началото на юни Wink

# 406
  • София
Така и така се отвори приказка за времето. Да попитам през средета на Юли има ли шанс да попаднем да дъждовни дни (примерно няколко дни поред да вали дъжд)? Има ли такова чудо там  Crazy

# 407
  • София
Така и така се отвори приказка за времето. Да попитам през средата на Юли има ли шанс да попаднем да дъждовни дни (примерно няколко дни поред да вали дъжд)? Има ли такова чудо там  Crazy

# 408
  • СОФИЯ
Вали много рядко,почти никога  на местата които сме били сградите са без улуци.

# 409
  • София
Аз да попитам запознатите...
Като ходихме в агенцията да платим почивката за Ефесия Холидей Бийч/Кушадасъ, момчето което се занимаваше с нас каза така "Няма да ви питам защо сте избрали този хотел, тъй като е между трите най-добри хотели в Кушадасъ". Ако някой знае или подозира кои са другите два хотела, моля да напише   bouquet

Предполагам 1 от тях е Kustur Club  Wink

няколко поста преди това писах, Кущура дори не попада в първите топ 5  Wink

# 410
  • Стара Загора
marianna2004, дали ще работи аквапарка? Ние сме от 6 там. 

# 411
Аз да попитам запознатите...
Като ходихме в агенцията да платим почивката за Ефесия Холидей Бийч/Кушадасъ, момчето което се занимаваше с нас каза така "Няма да ви питам защо сте избрали този хотел, тъй като е между трите най-добри хотели в Кушадасъ". Ако някой знае или подозира кои са другите два хотела, моля да напише   bouquet

Предполагам 1 от тях е Kustur Club  Wink

няколко поста преди това писах, Кущура дори не попада в първите топ 5  Wink

на международно ниво е, но според мен е сред Топ 5 на българските туристи  Wink

# 412
Според мен класацията е за хотели, за които са написани най-много ревюта.

# 413
  • София
Всъщност хотелът ни в дадения топ 5 е на първо място, но в една друга класация за хотели е на 8-мо място. Не знам кой ги прави тези класации, но нещата се разминават. Важното в крайна сметка е да останем доволни, пък без значение мястото им в класации  Wink
Просто вчера се зачудих кои са другите добри хотели в Кушадасъ  Peace

# 414

Да, ама за хотелът, който е на първо място, ревютата са по-малко на брой от тези на второ и трето място.
Аз не мога да разбера на какъв принцип е класацията, за това гледам оценката и препоръката. Simple Smile

Кощур са го наредили сред най-динамично развиващите се за сезона, но оценката му е доста ниска.

# 415
  • СОФИЯ
marianna2004, дали ще работи аквапарка? Ние сме от 6 там. 
За акавапарка ни казаха, че ако хубаво времето ще го отворят на 01.05.2010. По миналата година го отвориха на 06.05. и нямаше въобще хора по пързалките- кеф голям.

# 416
  • Русе
         Благодаря на всички за отговорите!
 Утре пътуваме и дано имаме топла вода в басейна, че с нас пътува една "жаба".....

# 417
Обмисляме екскурзия до Турция.За сега сме попаднали на две интересни неща.Едната е в Кушадасъ - 450лв ALL inclusive, но на мен хотела не ми допадна.Не помня и коя беше агенцията.
Другата е http://www.nasamnatam.com/vacation/read/18573 тази. Аз направо се влюбих в хотела!  Heart Eyes
Споделете мнение.Къде е по добре?

Сега нямам време, но при първа възможност ще прочета какво сте изписали до сега.
 bowuu

# 418
  • Монтана
за кой период се отнася тази цена от 450лв?

# 419
за кой период се отнася тази цена от 450лв?
края на август. 7 дни - 5 нощувки.Ама датите не ми харесват.Иска ми се нещо по добро.Ето и хотела - http://www.florasuites.com/

Общи условия

Активация на акаунт