Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 46 136
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Е тои Оуз може и да не намери скоро решение на проблема и тя трябва да живее в семейната идилия която и предлага.
А какво ако положението не се оправи?Да си губи времето и да се психяса покрай техните проблеми, на нея си и стигат нейните.Според мен избра по трудния начин но и по правилния сама да се оправя,щото има и такива които щяха да си заровят главата и да кютат там да видят какво ще стане.
Ами ако нищо не стане?

# 121
  • BG
Е тои Оуз може и да не намери скоро решение на проблема и тя трябва да живее в семейната идилия която и предлага.
А какво ако положението не се оправи?Да си губи времето и да се психяса покрай техните проблеми, на нея си и стигат нейните.Според мен избра по трудния начин но и по правилния сама да се оправя,щото има и такива които щяха да си заровят главата и да кютат там да видят какво ще стане.
Ами ако нищо не стане?

Ако нищо не стане , ще гледат двете заедно бебето на Оуз, докато го няма, хем ще им е по-лесно Joy Joy Joy

# 122
Абсолютно съм съгласна с разсъжденията на LilaC   bouquet
   Относно това, което е написала Джуличка - Оуз не е безотговорен особено с Джейда, защото можеше да я оставя да се оправя както си иска без да го интересува, че баща и не я искал. Че и той допуска грешки никой нищо не казва. Но и че тя го изнудваше за да бъде с нея си е така.  
   И аз мисля, че само Лейля го обича истински.

# 123
За мен Оуз си е виновен отвсякъде за положението с Джейда.  Naughty
Той, не искал, тя го изнудвала, пък той бил мъж и не отказвал секс. Оуз е голям човек, може да мисли и след като не е бил навит на такава връзка е трябвало да намери начин да отреже Джейда. Макар, че преди да почнат проблемите им с Джейда, още докато беше с Лейля, преди да ги снима Ферхунде и да почне да ги изнудва, аз не видях, той много да напира, да прекрати връзката с Джейда. Ходеше си на работа, след това в къщата при Джейда и вечер вкъщи при Лейля. Сори бате, ама рано или късно всичко се плаща.  #2gunfire
Пък и дори да приемем, че не е така, както казвам и е нямало как да откаже е можел поне да пази Джейда, за да не се стига до положението, в което стигнаха.  Crossing Arms

Абсолютно съм съгласна с разсъжденията на LilaC   bouquet
   Относно това, което е написала Джуличка - Оуз не е безотговорен особено с Джейда, защото можеше да я оставя да се оправя както си иска без да го интересува, че баща и не я искал. Че и той допуска грешки никой нищо не казва. Но и че тя го изнудваше за да бъде с нея си е така.   

А защо трябва Неджля да плаща и да страда заради грешките на Оуз и за това, че той човека не можел да отказва секс на Джейда и не знае как да я пази.  newsm78

# 124
Означава ли нещо името Митхат?

# 125
   И аз мисля, че само Лейля го обича истински.

Не е безотговорен ли?  Shocked
А как стават тия бебета тогава?  ooooh!
Веднъж грешка - О.К.
Ама два пъти?
Чак се учудвам как и Неджля не забременя.
Що се отнася до "отговорността" му спрямо Джейда - ами, ако беше отговорен когато е трябвало, бебе изобщо нямаше да има, и сега нямаше да му се налага да се прави на "загрижен баща".
Да не говорим пък детето колко ще е щастливо.  Confused
Изобщо не ми се мисли.
Но за съжаление винаги е така - дечицата страдат, заради малоумието на някои "родители".  Crossing Arms

Cheburashka -   bouquet

# 126
Има нещо сбъркано в образа на Оуз... В първите серии го представяха като някакъв мафиот,с прякор Невестулката-безскруполен и откачен... А после стана егати и сериозният бизнесмен ...
Едва ли някой мафиот,който може да си купи всяка жена,ще тръгне да се обяснява на някакво момиченце като Неджля,ще го накарат насила да се ожени за другата- Лейля, щото видите ли е преспал с нея... Че те мъжете в тези среди си преспиват с такива момиченца за една нощ и си тръгват ,и после дори не се сещат за тях... А не да го принуждават да прави нещо против волята му... Нещо не е измислено како трябва...
Дали например Пешо Компира или Гошо Пирона се кланят така на разни мацки а... Не... Те просто ги употребяват и ... си заминават... Mr. Green

# 127
  • BG
Ще изкарате Неджля светица, тя замисли ли се за сестра си когато избяга с мъжа и, дори и след като я видя колко е зле, хич не и мигна окото.

# 128
Ще изкарате Неджля светица, тя замисли ли се за сестра си когато избяга с мъжа и, дори и след като я видя колко е зле, хич не и мигна окото.

Ето на това му се казва "Всичко се връща !"... Сега и тя е в положението на сестра си и вече започва да осъзнава грешката си... Ама е късно,чадо... Mr. Green

# 129
а  Неджлято знаеше ли от преди за Джейдата?Значи-любовта и се мотка с друга, докато е женен за сестра и-това тя знаеше ли?И паралелно с това да се омайва от приказки колко я обича?Я кажете, че това не го знам... Grinning

# 130

Ето на това му се казва "Всичко се връща !"... Сега и тя е в положението на сестра си и вече започва да осъзнава грешката си... Ама е късно,чадо... Mr. Green

Според мен не е същото.
Тя нарани собствената си сестричка и болката е несравнима.  Sad
Така мисля аз.

# 131
  • BG
а  Неджлято знаеше ли от преди за Джейдата?Значи-любовта и се мотка с друга, докато е женен за сестра и-това тя знаеше ли?И паралелно с това да се омайва от приказки колко я обича?Я кажете, че това не го знам... Grinning
Не, не знаеше, имаше съмнения , че има друга когато излизАшЕ С НЕГО СЪВСЕМ  в началото на филма, затова го отряза, но не знаеше за Джейда.

# 132
Има нещо сбъркано в образа на Оуз... В първите серии го представяха като някакъв мафиот,с прякор Невестулката-безскруполен и откачен... А после стана егати и сериозният бизнесмен ...
Едва ли някой мафиот,който може да си купи всяка жена,ще тръгне да се обяснява на някакво момиченце като Неджля,ще го накарат насила да се ожени за другата- Лейля, щото видите ли е преспал с нея... Че те мъжете в тези среди си преспиват с такива момиченца за една нощ и си тръгват ,и после дори не се сещат за тях... А не да го принуждават да прави нещо против волята му... Нещо не е измислено како трябва...
Дали например Пешо Компира или Гошо Пирона се кланят така на разни мацки а... Не... Те просто ги употребяват и ... си заминават... Mr. Green

Сис,съгласна съм.И преди съм писала-в тези турските сериали,имат навикът,лошият в началото на филма,да стане светец в края му Mr. Green.Та ореолът на Оуз започва да се вижда вече Mr. Green.

# 133

Говорихме за отношенията на Неджля и Оуз и за това дали тя трябва да търпи подобно положение с Джейда.  Flutter
Отношенията със сестра й са съвсем друга тема  Peace
А за образа на Оуз. Не е само той така. Във всеки герой вкарват, както положителни, така и отрицателни неща. Дори и Ферхунделката понякога прави по някое добро дело. Предполагам, че искат да ни покажат, че никой не е съвършен и всеки при подходящи обстоятелства показва хубавата или лошата си страна.  Thinking

# 134

А защо трябва Неджля да плаща и да страда заради грешките на Оуз и за това, че той човека не можел да отказва секс на Джейда и не знае как да я пази.  newsm78

И аз това питам?От къде на къде трябва да си затвори очите и да се премири за да не е егоистка ли.Ами по добре да съм егоистка и да се запазя като човек от колкото да търпя такова унижение спрямо мен и моите чуства.
А и Джейда баща и не я изкал ами майка и къде е.Ако трябва ще скрия от мъжа си и ще намеря решенеи за положението на детето си ама няма да го оставя при мъж който не я желае и я е прибрал по милост.Работата е там ,че Джейда е втора Ферхунде само,че доста по некомбинативна и не толкова злобна.На нея и е удобно това положение защото си мисли,че има повече правомощия с бебето в корема и самата наглост с която говореше на Неджля го доказва.

Общи условия

Активация на акаунт